2008 Kasım Anneleri

canimyaa sizlere tsk etmeyi bile unuttum kusura bakmayin nolurr..gorunuyorlardi ama bugun yarilip dis cikinca cok hosuma gitti.

gidimde yikayip su böcügü iyi uykular herkeze..

bebişler boş yere huzursuzlanmıyorlar çilekcim, parmak kadarlar ama bak diş çıkarıyorlar:))

benimki alıştı ikide bir gidip aç aç yapıyorum artık açıp gösteriyor yavrum:)

cokacimcoookyesin dark teyzesi onun dişini
maşallah kuzuma aç aç deyince açıyo ne güzel
benimki yapmaz dişi çıksada :ecrin_bebek:

boleyn kızı da güzeldir eminim
5. henry döneminimi anlatıyordu?Diziside vardı hani yanlış değilsem the tudors diye.
dizinin sonu çok feciydisenağlama

darkcım hoşgeldin canım
sizinde çıkar yakında dişiniz bizde daha belirti bile yok
bizimkinin dişine bakmaya kalktığımda da dilini çıkartıp yalamak istiyor cimcime :))

çilekçim dişinize maşallah diyelim canım :))
geçmişi hiç okuyamıyorum artık.ikeadan kim mama sandalyesi almış acaba?geçende ablam görmüş ikea da 30 lira mı neymiş ama öyle önünde tablası filan yokmuş.bir de bende netten baktım,45 lira civarında bi mama sandalyesi var ama ürünü alan bir kişiden şikayet gelmiş ve şimdi hepsini geri çağırıyorlarmış fabrikasyon hatası diye

cerende yapar annesi, onlarında hoşuna gidiyor biz sevindiğimizde:))

boleyn kızı güzel gidiyor baya akıcı filmide çekilmiş sanırım, kitaptan sonra izlerim, böyle çok hoşuma gidiyor, kokuyuda öyle yapmıştım, gerçi kitaptan çok uzun zaman sonra izlemiştim koku filmini, okumadıysan tavsiye ederim birde kosinski'nin "boşluk" ve "boyalı kuş" adlı kitaplarını okumadıysan öneririm

benim kızında dişleri iyice şişti heralde bu ay sonuna anca çıkarır
bazen çok huysuz oluyor dişe yoruyorum

canım benim allah kolaylık versin, hadi hepsi çıkarsınlarda topluca diş bulguru yada buğdayı hatırlayamadım kaynatalımkaydirigubbakcemile3

çilekcim tadını çıkar canım çok güzel bir duygu

evet kokuyu yıllar önce duydum da ne okuyabildim ne izleyebildim.

boleyn kızının filmi var KK da ben hala izleyeceğim.
şimdi Ulağı izliyorum.

Lelalcim sende hoşgelmişsin yakalayamadım filmdeydim.ara vereyim dedim ama gitmişsin.
seninkidemi çıkardı?maşallah baya çıkaran bebiş var galiba.

denizanası bizde diş hediği derler kaynatalım walla :)

oku canım inşallah beğenirsin,

bende bu arada iskender palanın babilde ölüm istanbulda aşk ve yazarı hatırlamıyorum padişah anaları kitabını çok merak ediyorum, sonra elif şafak, meltem arıkan, orhan pamuk ve ahmet ümitin son kitaplarınıda istiyorum dahada vardı ama ah vakitttt

padişah anaları bende vardı,
birinin olumsuz yorumunu okuyunca kitabı okuma isteğimde kaçmıştı,öyle kaldı okumadım.

bu yazdıklarının hiç birini okkumadım walla

bayadır ara vermiştim iyi oluyor okumak.

günaydın kızlar, gece 1 de yattım, oğlum yedide kalktı tabi gecede iki kez uyandı( çokkk uykusuzum, umarım sizler iyi uyumuşsunuzdur

darkcım bazen bende etkileniyorum öyle yorumlardan ama çoğu zaman takmam,

gunaydınnn
ıyı sabahlar ve ıyı haftalar dılıyorum herkese
cok zor bır hafta sonunu arkamda bırakarak yorgun olarak gune baslıyorum yıne

oyun halısı ve mama sandalyesı alanlara hayırlı olsun
pek bakamadım gecmıse ama aklımda sadece bu var

cumartesı oglumun kontrolu vardı
rota ıkıncı dozunu oldu rutınlerı de guzel gectı ama sunnet ısını soramadım hastaneye
cunku medıkal muhasebedekı eleman yerınde degıldı bende bekleyemedım cunku kucuk pasa cok bagırdı
bız dıslerımızde de tık yok ama huysuzluk hat safhada
kollarım cok agrıyor kucagımda tasımaktan
cumartesı gunu esımle salonumun tullerını yaptırmaya gıtmıstık hazır alısverıse cıkmısken kırılan yemek takımımın yerıne de yenı bır yemek takımı aldırdım sagolsun hemen aldı
dun de evımızdeydık kocıs kendı sahsı hırdavatlarını topladı bır suru takım cantası varda
sonra oglusla benı yemege ve ardında sahıl boyu gezmeye goturdu
temız hava carptı sanırım benı uykum geldı
ama bızım pasa artık dısarının ne demek oldugunu bılıyor
eve gırınce hemen basıyor cıglıgı gırmek ıstemıyor ıcerıye

günaydın hatunlar akifin hafif bi ateşi var zor bi geceydi zaten yarın kontrolümüz var öksürüğü yok denecek kadar azaldı bu ateş nerden çıktı yaa puff

günaydın kızlar herkes benim gibi zor bi gece geçirmiş anlaşılan gece kaç kez kalktığımızı hatırlamıyorum
her saat başı kalktı yaaa pufff uykum var barizzz sanırım dişinden dolayı yapıo gündüz
desen hiiiç uyumuyo nerdeysee yaa

Günaydın kızlar.Herkese iyi haftalar.Oğlum bu aralar pek huysuz.Giremiyorum nete.Dişi çıkanlar incileriniz hayırlı olsun.Mama sandalyeleri alanlarda güle güle kullansın.Ben de yürüteç aldım oğluma.Kullanan var mı?

günaydın bayanlar,
maytabım geçmiş olsun, belki bu seferkie dişten olabilirmi bir gelişme varmıydı dişlerde..
bizde buara geceleri sorun yaşıyoruz sabah 4,5 -5 dedimi uyanıyorlar biraz kucakta pişpişlenmeyince uyumuyorlar kerem kuduruğu illa yatağa gelecek araya girince hemen uyuyor kendi yatağında sabaha kadar uyumuyor.. ve gece ikiside çok dönüyor kafaları yani huzursuzlar..
benimde kaanda hafif ateş var gibiydi birde 2-3 gündür hep uykusunda sağ kulağını kaşıyor elinden gelse tutup koparacak kadar.. ama uyumadığında yok kaşıma bende anlamadım inş. bir sorun çıkmz..

dişlerde bi numara yok nazlıcım yaa büyük oğlum 11.5aylıkken çıkarmıştı sadece ilkini patlatırken huysuzlandıydı ve sadece ogün öncesi falan yoktu
en iyisi geç çıkarması zaten anlıyo veletler o zaman acıya daha sabırlı oluyolar sonra 2.5 yaşına kadar en ufak bi diş huysuzluğu olmadı azılarını patlatırken bile
şimdi de dişleri o kadar sağlamki arkadan asıl dişleri geliyo büyüyo dişçiye gidip süt dişini çektirip alıyoruz daha 2 dişi değişti yaşıtlarının ön takım yokmesela :)))) en iyisi geç çıkarsın yaa
ama ateşi neden var anlamıyorum inşallah enfeksiyon diildir
çok korkuyodum zaten bahar ayından korktuğumda oldu koca kış hasta olmadı baharda peşin sıra oluyo puff yaa
kulakkaşımak diş belirtisi nazlıcım okumuştum biyerde sizindişler geliyo galbaa

bende yeni kahvaltı ediyorum kociş erken gidince yapmadı ben tek kaldım oğlanlara yedirdim kahvaltılarını yerde oynuyorlardı şimdi mızırdanmaya başladılar gideyimde uyutup geleyim bari..
hasta olanlara geçmiş olsuunnnnnnn..

ben kullanıyorum canım ama kullanıyorumdenemez aslında evde var arada koyuyorum hoşuna gidiyo 1.5 ay oldu mesela daha yürüyemiyo 4-5 günde biraklıma gelince çıkarıyorum bi 15 dk falan duruyo içinde
ama süreklibindiren var beyaz melekmesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…