2008 Kasım Anneleri

dilosumm hayirli olsun canim,senin adina sevindim..

hilalcim benim lokum bazi geceler yapiyor bunu,tok ama yapiyor yinede.meme icin uyaniyor

hatta emmiyor bile agzina aliyor yine uyuyor.

merhaba kızlar
şu an okuldayım okulda sinema gösterisi var öğrencilerim orda bende ilk defa fırsat buldum sınıfımdan yazıyorum size
geçmişe baktımda çeneler çok çalışmış dün gece ve bu sabah

bebeklerin yediklerinden bahsetmişsiniz
benim oğluş saat 9 gibi kahvaltısını yapıyor 2 ölçü devam maması 3 bisküvi az peynir ceviz ve reçel yada pekmezle
saat 12 gibi havuç suyu elma suyu yada evde ne varsa o meyvenin suyunu içiyor ama az yani 1 elmadan ne kadar çıkarsa o kadar
saat 13:30 gibi çorbasını içiyor küçük bir kase ekmek katmıyorum
saat 17 de yoğurt veriyorum 2 bebe bisküvisiyle
21 dede muhallebi yada kaşık maması

bu arada gündüz en fazla 2 kere azemiyor gece 2-3 kere emiyor

evlilikten bahsetmişsiniz 10 yıllık evliyim ve her seferinde iyiki evlenmişim diyorum eşimle çok zıt iki kişiyiz ama zıt kutuplar birbirini çeker ya öyle işte 24 yaşında tanıştık 2 yıl arkadaşlığımız oldu bu zaman zarfında 3-4 kez ayrıldık ama baktık ayrı yapamıyoruz evlendik evlendiğimiz gün kızıma hamile kaldım şimdide oğluşum katılı aramıza allah herkesi yuvasında mutlu etsin

diloks tayininize çok sevindim

lellal benim oğluşta emekliyor ve çok komik ama 2-3 kereden sonra yoruluyor

başka şeylerde vardı ama unuttum

hilalcim ben gece 3ten sonra yanima aliyorum meme acikta kaliyor istediginde aliyor lokumum agzina.

basedemedim ben,tansiyonum düsüyor uykusuz kalinca.ama yinede cok zorr

slm kızlar evlilik mevlilik almış baını gitmiş bende 23 yaşında evlendim benide çok uyardılar özellikle annem her konuda ama ben herşey tozpembe ozaman illa evlenicem hemde eşim askerden iizne gelir gelmez nianlandık geldikten 6 ay sonrada düğün b...k vardı sanırsın evde kaldım buarada ben 23 eşimde 22 yaşındaydı sübyancıyım ben heheeh nebliiim zengin olunurmuş ya öle düşündüm dermişim : bizimde bu sene 3 bitti 4 yıla giricez ocakta arda olayına gelincede eşim pek taraftar değildi durumumuzu toparlayalım vs bende beklemek istemedim ve 14 şubat gecesi ........ neysem işte böle
çilekçim merak ettim sen evlendikten sonramı oraya gittin eşinle nerede tanıştın türkiyede nereye geliorsun şeker

canim tr de tanistik biz bir yil sonrada evlendik,konyada tanistik buarada.

5 yildir burada yasiyorum ben esim burada dogma buyume..cocuk olayini esimde ilk zamanlar hic istemedi

neymis ben daha kendim cocukmusum hIh.

kızlar oğluşum 2 günür hiç uyumuyor çok uykusuzum huzursuz hasta mı olacak diyorum ama değil şükür ateşi felan yok diş mi çıkaracak diyorum ama ondada belirti çok ama hiç beyazlık şişlik yok ne oldu anlamıyorum çok uykusuzum akşamada misafirvar yemekli daha hiç bir şey yok neyapacağım bilmiyorum
neyse çocukların sineması bitmiş geliyorlar sonra görüşürüz kızlar

çilek senin lokum tam dudak tiryakisi olmuş:))

lelal hayırlı olsun emeklemeniz, bizimki henüz tırtıl gibi ilerliyor, yada yuvarlanıyor:))

sedacım bende senin gibiyim eşim iki yaş küçük benden, bebek konusunda ise eşim çok istedi ben hazır değilim diyordum

ay yat kalk yat kalk kafayı yiyecem vallaha....Yorgunluk, uykusuzluk beni öyle kötü yaptıki anlatamam..
Hastalanacam diye çok korkuyorum....

valla benimkide aynı gecede en az 3-4 kere kalkardı şimdi hepten sapıttı.hiç uyumuyo yarım saatte bir kalkıyorum.uykusuzluktan bayılcam artık.dön o yana dön bu yana ne oluyo anlamadımki.

çilekcim sana şimdiden iyi yolculuklar canım, evde pc yok ya göremem falan şimdiden söyleyeyim dedim Şeniz

lelalcim senin kızı öp benim için maşallah benim oğlan daha tam dönmeyi bile beceremiyor yarım yarım dönüyor köca dötü kalkmıyor yerden, yüzüstü koyunca ayakları içine çekiyor biraz uğraşıyor ama baktı olmayınca bırakıveriyor ama yerde oturuyor desteksiz falan ne zamandır oyuncaklarını koyuyoruz önüne onlarla oynuyor orada, bir de ellerinden tuttukmu iki-üç adım atıyor maşallah çok sert basıyor yere, emeklemeden yürüyebilir diyorlar görenler. :ecrin_bebek:

diloksum hayırlı olsun canım benim inşallah herşey yolunda gider a.s.

hilalcim çok zor oluyordur yaa benimki gece bir ya da iki kere falan kalkıyor, bazen sıkıntılı olduğu günlerde 3-4 kez kalkarsa bitiyorum ben allah korusun bir de öyle olsa işi falan bırakıp akşama kadar uyumam lazım ki o da mümkün olmazdı kafamçokkarıştı

mmmfcim o yalancılık numaracılık bu kasım bebeklerinin hepsinde var heralde üüü-üü-üü yapıyor ben bakıyorum numara yapıyorsuuuunn diyorum gülerek hemen o da gülmeye başlıyor fırlama hihoyyyt

kız seda senin ardacıkta mı 14 şubat aşk bebeği, benimki de öle 14 şubatı bir kutladık pir kutladık heralde

benim herif hem korunmaya yanaşmazdı, hem de hamile olduğumu duyunca küçük çaplı bir şok geçirdi yok hazır değilmiş bilmem ne, ama şimdi iyiki yapmışız dimi diye dolanıyor ortalıklarda kaydirigubbakcemile3

:) bende eşimden 1 yaş büyüğüm:) 7-8 senelik arkadaşım kankamdı kendisi ama içten içe birbirimize söyleyemediğimiz şeyler olduğu belliydi.çok iyi anlaşır çok eğlenirdik.kimseye gerek olmadan sadece ikimiz çok güzel günler geçirdik.öyleki bigün bi baktım bi tane bile kız arkadaşım yok.Kımseyle arkadaş olmaya fırsatım bile olmadan geçti seneler.sonra bigün patladık biz:) sevgili olarak devam ettik.evlendik yine güzeldi hala da güzel de arada oluyo bazı şeyler.kıskançlıklar falan.bizim bebek de benim doğum günüm olan 12 şubatta meydaneee geldi sanırımm:))

çilek geçmiş olsun canım tahin helvasıda bana iyi gelirdi varsa ye istersen,

derin bizimkide eşime doğum günü hediyesi oldu sanırım, eşimin doğum günü 25 şubat:)

çilekçim şekerli ılık süt ve elmada iyi geliyor mideye stersin mideye vurmuştur

benim bebeğimde çok istekli bi bebe. sanırım benimki 14 şubat değil 19-20 şubat aşkı bizimki sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…