2008 Kasım Anneleri

iyi geceler hanımlar
bol misafirli bi günün ardından kızı yıkayıp uyutup geldim. ufak çaplı bi ev toplayıp yatıcam çok yorgunum valla
lavinya
inanır mısın ben daha hiç yedirmedim muhalebi
doktor şart değil deyince hep savsaklıyorum
5 aylıktı bi yaptım tatsız tuzsuz sitsiz acaip bişey
dedim bunu yemese ne olurki
geri döktüm lavaboya
vermemekle kötü mü yapıyorum acaba???

mmf cim olur mu hiç kusura balmak
her birimizin evinde birer canavar var ve ben artık tutamıyorum canavarı
hastalık diş emekleme hepsi bir arada bizde yani canlı bomba var evde şuanda
benim pilim bitti o hale ya zıp zıp yada sehpa altlarında

iyi geceler saat 00.40 ben hala ayaktayım sanki bütün gün dolasşan ben değilmişim gibi saat 4 gibi oğluşu alıp dışarı çıktık avm ye gittik güzel geçti saat 20:30 gibi de eve girdk hala ayaktayım ağır ağır uyku çökmeye başlarken bi bakayım dedim ama kimsecikler kalmamış
biz artık yazlıklarımızı şapkalarımızı takmaya başladık ama krem olayına bende girmedim güneşte olmadığımız sürece bence sorun değil
kızlar emekleme falan diosunuz bizde daha yok gerçi ben çocuğu yere hiö bırakmıyorum yüzüstüde nadren duruyo ondan alışamamış olabilirmi dönüyo falan ama emekleme yok daha
buarada biz dişlerimizi maşallah 6 ladık ısırmayıda öğrendi beyefendi emerken ısırıp ısırıp yüzüme bakıp gülüyor çok fena bunlar çokkk
yarın bizde myseverle buluşucaz ailecek eşlerimiiz bebilerimz florya tesislerine gidcez resim çekip koyarız
dişler emeklemeler hayırlı olsun
aaaaaaaaaaaaaaa buarada kızlar bugün bi kuyumcuya gittik bizim burda hani evimize hırsız girmiti ya kocişimin bana doğum günümde aldığı çok şık bir kolye vardı kuyumcuya bi girdim benim kolyem çok kötü oldum kesin çalan hırsızlar oraya satmış adamada söledim hırsız girmişti kolyemiin aynısı adam duraksadı sanırım evet buraya sattılar demek istemedi öle dese araştırıcaz hmm geçmi olsun dedi şimdi diceksinizki birtek sende mi var bu kolyeden evet özeldi içim gitti birden neyse işte böle canlarım hepinize iyi geceler yarın görüşürüz

mina çocuk sarayı,kemeraltında canım.kızlarağası hanının hemen arkasında
polly magic çok küçük göründü gözüme,dar biraz.onun oradaki fiyatını sormadım bile çünkü sırf oyuncak fazlası var diye fazladan para verme niyetinde değildim.benim aldığım polly,çift kılıflı,çift tepsili.çok memnunum.evet cnm çok ucuza aldıkben heryerde araştırdım fiyatını.tabi şöyle bir durum var,normlade orda da fiyatını sorduğunuzda 200 TL cevabını alıyorsunuz ama pazarlık edip fiyatı düşürttük.nasıl bu kadra düşer diceksiniz.bu minanın tam karşısında azılı rakibi barış bebe var.oraylada görüştük daha önce.e onlar şu fiyatı verdi bak falan filan diye pazarlık yaptık,zaten barış bebe lafını duyar duymaz hemen tamam dediler.bide bizi tanıyorlar artık nerdeyse her hafta sonu uğruyoruz.her çeşit mama bile satılıyor ve dışarıdan daha ucuza.internet sitesi var ve ordan da satış yapılıyor galiba ama emin değilim.yani aynı fiyata almak istiyorsan buraya gelip pazarlık etmen gerekecek cnm sanırım.bir arkadaşım aynı mağazadan aynı ürünü,6 ay önce pazarlık yaparak 170 e almış.yani konuşunca indiriyorlar.ama senin durumunu bilemicem tabi

lelalcim ve diğer dişli bebekliler tebrik ederim hepinizi.bizimki hala çıkarmadı ama kaşınmanın doruğunda artık.elleri ağzından hiç çıkmıyo,su içerken bile biberonun emziğini ısırıyo,ya da ben emzirirken göğsümle beraber elinide ağzına sokuyo filan.bu akşam tam mamasını yedirdim,üstüne suyunu içiçrdim.biraz sonra eller gene ağızda.bir baktım ki her taraf kusuk olmuş batmayan yer kalmamış.daha yeni perşembe aşı olduğu için yıkamıyordum ama yıkamaktan başka çare kalmamıştı.eller ağzında değil resmen boğazında.yakında ellerini yutabilir

HERKESLERE GÜNAYDIN KİMSECİKLER YOK MU YİNE PAZAR YAA HERKES KAYIPLARDA BEN DE ARTIK GÜN SAYIYORUM RESMEN YAA HAYATIMDA İŞİMDEN VE İŞYERİMDEN BU KADAR BUNALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM.

BİR DE HIZLANDIRMALAR VARMIŞ 15 HAZİRANDA BAŞLAYACAKMIŞ 28 HAZİRANA KADAR BEN 14 HAZİRANI SAYA SAYA GETİREMİYORUM UFFF GERÇİ DİĞER DERSHANELERDE DE VAR AMA BİLMİYORUM BURADA OLUNCA BATIYOR BANA, ARTIK BİR AN EVVEL KURTULMAK İSTİYORUM.

BU ARADA DENİZANASI SANA GÖNDERDİĞİM SUNUMLARDA DERSHANENİN REKLAMI VAR BURDA DA BU KADAR ŞEY SAYIYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN SAKIN O ESKİ DERSHANEM YANİ SEVDİĞİM VE GERİ DÖNMEK İSTEDİĞİM ŞUAN OLDUĞUM DEĞİL sırnaşık şey YİNE DE HİÇ KİMSE VE KURUM HAKKINDA KÖTÜ İZLENİM BIRAKMAK İSTEMEM BURALARDAN BİR SÜRÜ KİŞİ EKMEK YİYOR SONUÇTA

günaydın beyazmelekcim,

bende erkenciyim paşa 7 de kalktı, babamızda uyusun dedim dokunmadım ona, az önce oğluşu uyuttum, bebe bisküvisi yaptım fırında şimdi,

bende az önce seni düşünüyordum beyazmeleğin adresi var arftık bende diye, sen bunu yazmışsın, kalplerimiz birmiş:)

valla birmiş canım adresim belli yerim yurdum belli alkisalkisalkis

benim oğlan akşamları çok erken yatıyor diye şikayet ediyordum yaa saat 21.00-21.30 gibi yatıyordu etmemeliymişim dün 19.45te yattı, saat 10gibi bir uyandı öteki odaya götürdüm biraz uykusu açılsında oynayalım diye yok durduramadık mıy-mıy-mıy götürdüm yatırdım yine mecbur, sabahta 07.30 da kalktı şimdi aradım uyuyormuş yine köftehorum benim aman yine de maşallah diyeyim nazar değmesin uyumayan çocuk daha zor olur heralde, heleki bu iş temposunda

günaydın kızlarr
bizde sabah erkencilerdeniz
kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi baba kız yatakta oynaşıyorlar :))
ama benim gözümden hala uyku akıyor gece bu sefer ben uyuyamadım .
bu arada saphiracım verdiğin bilgiler ve diş kutlaman için teşekkür ederim tatlım

günaydın lelalcim güzel bir pazar keyfi yapın bizim yerimize de

saphiracım gittiğimde ben de bir uğrayayım oraya o zaman ama benim için pek bişery değişmez sanırım çünkü ne eşim ne de ben pazarlıktan hiç anlamıyoruz fiyat ne dedilerse o işimize gelirse alıyoruz gelmezse almıyoruz

bu arada canım bebe bisküvisi güzel olursa hemen yaz buraya ben de biraz önce aldım tarifini akşama ya da yarına yapasım var

sonunda dayanamadım eşimi uyandırıp kahvaltı yaptık,
bisküvi güzel oldu, bizim normalde yaptıklarımızdan tadı daha az, ama benim pekmezde az kalmıştı ondan olabilir, kolay eziliyormu diye denedim, az bir çayın içine attım hazır olanlar gibi dağılıverdi bu da güzel olduğunu gösterir heralde, hem içinde ne olduğunuda biliyoruz, sevdim ben bu işi kahvaltılarında falan onu kullanacam artık:))

MERHABA KIZLAR
misafirlerimi yolcu ettim evi şöyle bir toparladım oğluşa sebze çorbası yaptım şimdi uyurken bi beş dakka uğrayayım dedim
ne var ne yok sizlerde
asorti kaç gündür yoktun merak ettik canım umarım güzel kızın düzelmiştir bir problem yok ya

bu arada eylülcüm ben duru ile melisin resimlerini görmemişim ne kadar tatlı çıkmışlar maşallah ikisinede allah nazarlardan saklasın

lellalcim ilk dişinizde hayırlı olsun daha bizim oğluşta tık yok çok kaşınıyor ama...kızımda 8 aylıkken çıkarmıştı herhalde oğluşta geç çıkaracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…