- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.861
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...
günaydın beyazmelekcim,
bende erkenciyim paşa 7 de kalktı, babamızda uyusun dedim dokunmadım ona, az önce oğluşu uyuttum, bebe bisküvisi yaptım fırında şimdi,
bende az önce seni düşünüyordum beyazmeleğin adresi var arftık bende diye, sen bunu yazmışsın, kalplerimiz birmiş:)
rica ederim tatlım ne demekgünaydın kızlarr
bizde sabah erkencilerdeniz
kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi baba kız yatakta oynaşıyorlar :))
ama benim gözümden hala uyku akıyor gece bu sefer ben uyuyamadım .
bu arada saphiracım verdiğin bilgiler ve diş kutlaman için teşekkür ederim tatlım
biz de biraz çingenelik var galiba sengözlerimebaksanab yok cnm ya çok uğraşmıyorsun zaten dediğim gibi karşıdakinin adı geçtiği an olay bitti.hiç kimse bu fiyata alamz.adamlara gelişiş zaten 153 TL miş kaydirigubbakcemile3günaydın lelalcim güzel bir pazar keyfi yapın bizim yerimize de
saphiracım gittiğimde ben de bir uğrayayım oraya o zaman ama benim için pek bişery değişmez sanırım çünkü ne eşim ne de ben pazarlıktan hiç anlamıyoruz fiyat ne dedilerse o işimize gelirse alıyoruz gelmezse almıyoruz
saphira bisküvi tarifin için teşekkür ederiz gerçi ben bebe bisküvisi kullananlardanım ama bunuda tatile bir girelim deneyeceğim
oğluşu biraz gezdireyim dedim ama cesaret edemedim hava bayağı serin burda
kızlar hiç bebişlere portakal suyu verdinizmi benim oğluş çok seviyor bazen yerken denk gelirse bir iki damla emdiriyorum ama çok vermedim aranızda veren var mı
canım ben aventin pompasının kullanıyorum ve çok memnunum ewvet ama hala kullanıyorum, kullanmasaydım olabilirdi, yine de çevremdeki arkadaşlarımdan da soruşturuvereyim
Teşekkürler ilgine. Eğer bir sonuç alırsan bana ulaşırsan çok memnun olurum. :))
tamam canım ulaşırım tabiki, bu arada maşallah bebeğine çok tatlı allah uzun sağlıklı ömürler versin
merhaba ecemim,
benim kızımda 19 aralıkta doğması beklenirken acele etti ve 10 kasımda doğdu...bu nedenle ek gıdaya biraz geç başlattı doktorumuz... listemizi geçen hafta verdi ve bir dolu da açıklama yaptı, bunlardan biri de portakalla ilgili, 8. aydan önce portakal suyu vermeyin dedi, bir yaşına kadarda kivi ve çilek yok dedi...ama bir iki damla vermişsin o kadardan bişi olmaz diye düşünüyorum.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?