- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.961
Sevgili kasım anneleri hepinizi çok seviyorum,
Burada herkes eşit muhabbet ediyor yani kimse dışlanmıyor bunca kalabalıklığa rağmen ben yazdığım mesajlara tepkisiz kalınmadığını cevap yazıldığını, tşk. edildiğini falan görünce iyiki kasım annelerinin arasındayım diyorum (her ne kadar beklenen doğ. tarihi 02 Aralık olsa da)
slm kızlar... bugün ben de çok gezdim walla babalara hediye aldık bebişimle :)) babama, eşimin babasına ve baba adayı olan kocişkoya :)) Bi de junior'ıma hastane çıkışı denilen setlerden aldım çok şirin turuncu-krem rengi.
Bu arada pazartesi dr'a gidiyoruz, muhtemelen cinsiyetini de öğrenicez bebişimizin :))
Fater hoşbulduk bu arada canım. Bugün yine işe geldim ancak toparlanıp hastalıktan. Ama hala terliyorum sürekli sanırım artık iyileşme sürecindeyim.
Dark çok özledim seni ya okul da kapandı, nerelerdesin :)
Bu arada elif, sen katılırsan, bizimle paylaşırsan, kasım anneleri de seninle paylaşır, sevincini mutluluğunu. Hepimiz biriz, hepimiz eşitiz burada
Deryacım kızın olacağına çok sevindim. Aynı gün iki kız geliyor desene. Benim de kızım olacak :) Bir de bizimle aynı gün Azo doğum yapacak. Bakalım Azocumun nesi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?