2008 Kasım Anneleri

Oyyyy kurban olsunlar şunların tatlılıgına bak yaa ısırasım geldi :))))
Ay kıslar bu arada tüm gün ayaktaydım kayınvalidemle alısverise cıktık :)
Ayaklarım bi numara büyüdü o kdr sistilerki soguk suya soktum bekliorum ;:))
Ay bide kızıma cici kıyafetlerde aldım gelince ceker fotolarını gösteririm oyy :))
Siz nasılsınız bugün ?

ayy bayıldım ben bu bebişlere inşallah benim kızımda böyle olur.ben sarışın baba sarışın sarı bişi olcagı kesinde gözlerde bana benzerde bu bebişler gibi renkli olur inşallah:)

kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor epeydir yazamıyorum umarım her şey yolundadır.
kızlar benim 2-3 gündür ayaklarım çok şiş sizde de oluyor mu çok fazla ayakta da kalmıyorum ama anlamadım. doktorumu aradım bir iki gün dinlen geçmezse dahiliye doktoruna git dedi.
sizde de oldu mu?

Tskler cnm hsg ii sayılırım walla bugün cok gezdim
ve ayaklarım balon gibi ama şöyle sölim benim bu ay
zaten ayaklarımda şiş olmaya başladı ben normal die
biliorum bilmem ki dahiliye ye gitmek gerekirmi cünkü
hamişken normal die biliodum ama ...

slm kızlar... bugün ben de çok gezdim walla babalara hediye aldık bebişimle :)) babama, eşimin babasına ve baba adayı olan kocişkoya :)) Bi de junior'ıma hastane çıkışı denilen setlerden aldım çok şirin turuncu-krem rengi.
Bu arada pazartesi dr'a gidiyoruz, muhtemelen cinsiyetini de öğrenicez bebişimizin :))

Sevgili kasım anneleri hepinizi çok seviyorum,
Burada herkes eşit muhabbet ediyor yani kimse dışlanmıyor bunca kalabalıklığa rağmen ben yazdığım mesajlara tepkisiz kalınmadığını cevap yazıldığını, tşk. edildiğini falan görünce iyiki kasım annelerinin arasındayım diyorum (her ne kadar beklenen doğ. tarihi 02 Aralık olsa da)

Kızlar selamlar,
Hepinize ve beni merak edip mesaj gonderen arkadaslarıma herkese tesekkurler. Son 20 gun kabus gibiydi, cok zor gecti.
Bildiginiz gibi 14. haftada 2. ağır kanamamı geçirdim. 1 hafta raporluydum. Raporum bitince 1 gun işe gittim baktım olacak gibi değil hafif lekeler devam ediyor tekrar yıllık izin aldım dinleneyim diye. Doktorum artık kalkabilirsin dedi 1. hafta sonunda ama toplam 12 gün yatmıştım bile... 12. gün dışarı çıktım ve kabusum geri geldi. Tekrar ve daha feci bir kanama. Alışveriş merkezindeydim ve hertarafım batmıştı yanımda arkadasım vardı, kendimi wc'ye atana kadar yine omrumun 5 yılı gitti. Gorduklarime inanamadım, o kadar cok kanama vardı ki sanki 3 aylık regl kanaması birden cıkıyordu... Oracıktan arayabilecegim tek kisi doktorumdu, mesai saati bitmişti ama doktorum hemen Guven hatanesine git geliyorum dedi. Taksiye binişimden hastaneye kadar ki zaman da 1000 kez öldüm, sürekli dua ediyordum.
Doktorum yine kanamanın yerini tespit edilemedigini muhtemelen plesentanın dıs tarafında biryerden oldugunu soyledi. O geceyi hastanede gecirdim.
Ertesi gun 1 ay rapor verdiler ve 10 gun boyunca kalkmamınsakıncalı oldugunu soylediler. Bu arada annemler evimi tasıdı ve yeni evime gecmiştim. Kanamanın ertesi gunu esimin yanına gidiyordum ama herseyi iptal ettim. Onemli olan bebeklerimin sagglıgı dedim yattım ve bugun toplamda 20 gun oldu.
Doktorum carsamba gunuyaptıgı kontrolde kanamanın yerini tespit etti. Plesentalar buyudukce daha da acıga cıkıormus kanayan yer... Bir plesentanın uzerinde dıs tarafında kan birikintisi vardı ve buradan surekli kan gelebilecegini, bebeklerimin buyudukce azalma eğilimi gosterebileceklerini soyledi ama kanama ara ara devam da edebilirmis. Bakalım hayırısı dedik ve 20 gunde 2 kilo aldık, her tarafım yatmaktan sişti, kan pıhtılaşmaması için 2 gunde bir kontrole kucakta gittim. Çok zordu çoookkkkk. Simdi gunde 15 dakika kalkmak yuruyus yapmak serbest, bunun dısında egilmek, uzanmak, dizcokmek yani vucuduzorlamak yasak. Ama idare ediyoruz, sonucta bebeklerim yasıyorlar ve saglıklılar cok sukur....

Şimdi kanamam bitti. Annemlerde kalmaya basladım. Tabi yeni tasındıgım evde internet olmadıgından sizlerin nasıl oldugundan da haber alamadım, ama nihayet anneme geldim ve buradan takip etmek zor olsa da hepinizin haberlerini okuyorum.
Bu arada Carsamba gunu yapılan kontrolde iki bebegimin de erkek oldugnu ogrendik. Allah hepimize hayırlısını versin, Tanrım hiçbirinize boyle zorluklar yasatmasın...Hepinize bol bol sevgiler

Sakuracım çok geçmiş olsun neler yasamıssın yaa kafana bişeyi takma rahat ol ve bol bol dinlen cnm allaha sükürler olsun ki bebeklerinle ilgili bi kanama deilmis onlar saglıklıymıs en önemlisi sende saglıklısın .... Bu arada erkeklerinde olucak Allah kucagınada almayı nasip etsin cnm ...

sakura çok geçmiş olsun.hepimiz seni çok merak etmiştik..
kanamalarının devam etmesine nekadar üzülsemde senin ve bebeklerinin sağlığının iyi olduğunu duyunca çok sevindim..
allah bu hem sevinçli hem zor yolculuğumuzda hepimize yardımcı olsun inş. ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin..
bütün hamişlere selamlar,sevgilera.s.

şakuracım çok geçmiş olsun canım
nihayet senden haber alabildik hepimiz çok merak etmiştik artık seni
çok zor günler geçirmişsin ama senin ve bebeklerin iyi olduğunu duymak bizi rahatlattı
kendine çok dikkat et canım her zaman iyi haberlerini bekliycez bizi çok ihmal etme
bu arada oğluşların hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

hoşgeldin yesimexpo
çok haklısın bende kasım anneleri için aynı şeyi düşünüyorum
burada herkes arkadaş hatta dost oldu artık
en ufak bir haberi çoğu zaman ailemizden önce burada paylaşır olduk
bu çok güzel bir duygu senide hep aramızda görmek isteriz canım

Sakuraaa, canımmm. Allaha şükür ki her şey yolunda. Canım ya yatıyor da olsan, rapor da alsan ve çok büyük zorluklar da çeksen en azından senin ve bebeklerinin sağlığının iyi olduğunu öğrendik. Umarım bugünleri de atlatacaksın arkadaşım. Zor döneminde bizim desteğimizi hep hissetmen dileğiyle...

Kızlar bu haftalarda problemlerimiz de aynı. Sanırım havaların çok sıcak olmasından kaynaklanıyor ayaklarım benim de şişiyor. Hatta bazen yüzüm bile şişiyor. Sanki kilo almış gibi duruyorum ama ertesi gün iniyor :) Diş eti kanaması benim de oluyor. her fırçaladığımda az da olsa kanıyor.

Bu arada ben de demir ilaçlarına başladım. Cinsiyet öğrenmek için gittiğim doktor vermişti. Yalnız benimki hap değil de oral solüsyon. Önce çok korktum tadı falan kötüdür diye çünkü kan renginde ama tadı da pekmeze benziyor :) Hani en çok demir hapının kabız yapmasından korkuyordum ya. Ters etki yaptı, inanamadım :))

Yeşimexpo, her zaman aramıza katılabilirsin canım. Aralık 2 bile olsa doğum tarihin seninki de kasıma kayar belki :)

julianne hoşgeldin canım
dediğin gibi hafta hafta ortak problemler yaşıyoruz
bizde dün arkadaşa gitmiştik
uzun süre oturduk
eve gelmek için kalktığımızda ayakkabılarıma zor girdi ayaklarım
bunlar olağan şeyler sanırım bebekler ggelene kadar sabredicez onlar iyi olsunda

canim bende aralikin 2 sine ins dogumum ya ben kasimda kesin dogrurum bana öyle geliyor bide ilk degilya kizimda bir gün önce dogmusdu aralik annelrin arasinda bende tekdim ama yinede dolaniyodum öyle aldiris eden yokya aman bende buraya takilirm artik belki yazan olur baksana sen memnunsun

Fater hoşbulduk bu arada canım. Bugün yine işe geldim ancak toparlanıp hastalıktan. Ama hala terliyorum sürekli sanırım artık iyileşme sürecindeyim.

Dark çok özledim seni ya okul da kapandı, nerelerdesin :)

Bu arada elif, sen katılırsan, bizimle paylaşırsan, kasım anneleri de seninle paylaşır, sevincini mutluluğunu. Hepimiz biriz, hepimiz eşitiz burada

kizlar beni kabul ediyonuzmu araniza bende aralikin 2 sine dogum ama erken olur benimki keisn kasimin sonu gibi gelir benim ilk degil bide bu ücüncü kismetse kazada olsa cok heycanliyim ve merakla bekliyorum ama gün saymiyorum cünkü daha düüsnmedigim icin hamileligimin tadini cikarmak istiyorum agri sizi olsada kizlar inanin insan hamileligi bile özlüyor hele o bebek kipirdamasini tavsiyem tadini ciarin sakin hemen gecsinde kurtulak demeyin

canim paylasmammi benimde istediigm bu zaten memnun olurum valla o bir taarfda pel aldiris etmediler ins burda ederler yerimseniben

Deryacım kızın olacağına çok sevindim. Aynı gün iki kız geliyor desene. Benim de kızım olacak :) Bir de bizimle aynı gün Azo doğum yapacak. Bakalım Azocumun nesi olacak :)

ooo iki kızın yanına bi erkek lazım:1rolleyes:
benimki içime erkek doğuyo ama..
hayırlısı..
perşembe öğreniriz inş.hemenceki haber vericem..
ya juliannecim benimde ayaklarım çok şişiyo..kayınvalidem geçen akşam dedi tuzsuz yemeye başla istersen ileride daha kötü olmasın dedi ama.albim mi albümmü ne ise o ondanmı olucaz acaba:bbo:
dur ben heme biraz araştırim yazarım sizede..
öptüm canım..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…