E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.001
Kızlar bu haftalarda problemlerimiz de aynı. Sanırım havaların çok sıcak olmasından kaynaklanıyor ayaklarım benim de şişiyor. Hatta bazen yüzüm bile şişiyor. Sanki kilo almış gibi duruyorum ama ertesi gün iniyor :) Diş eti kanaması benim de oluyor. her fırçaladığımda az da olsa kanıyor.
Bu arada ben de demir ilaçlarına başladım. Cinsiyet öğrenmek için gittiğim doktor vermişti. Yalnız benimki hap değil de oral solüsyon. Önce çok korktum tadı falan kötüdür diye çünkü kan renginde ama tadı da pekmeze benziyor :) Hani en çok demir hapının kabız yapmasından korkuyordum ya. Ters etki yaptı, inanamadım :))
Yeşimexpo, her zaman aramıza katılabilirsin canım. Aralık 2 bile olsa doğum tarihin seninki de kasıma kayar belki :)
cnm senın ıctıgın oral solusyondan bende kullanıyorum akdenız anemısı yanı kansız oldugum ıcın verdı doktorum bana dedıgın gıbı bende hep kan rengı dıyodum esıme ıcmem ben bunu dıyodum ama sokakta bayılınca mecbur alıstım ıcıyorum artık gunde 2 defa sabah aksam
kızlar nabersiniz gene kayboldum biliyorum ah benim bu çektiğim nedir sormayın yaa.bu geçirdiğim 1 haftayı ölene kadar unutmıycam herhalde berbattı.kayınvalidem eltime geldi 1 hafta kaldı biliyosunuz psikolojik rahatsızlığı var kendisinin ve şuan atak döneminde.1hafta bende eltimde kaldım ama resmen ikimize de kan kusturdu okadar stres yaşadım ki cuma hastaneye yattı ama okadar zorla yattı ki off çok kötü günlerdi hatırlamak istemiyorum.okadar kötüydükü bebeğimin hayatından bile şüphe ettim.normalde 5 temmuzdu randevum cumaya gittim doktoruma dayanamadım allaha şükür oğluşum çok sağlıklıydı tepetaklak duruyodu buarada tam 18cm olmuş ve ben 16 haftalığım sanıyorum ama ultrasonda 17 haftalık çıktık.bi tatlı bi tatlıydı ki sormayın ellerini yummuş yumuk yumuk oynaşıp duruyodu çok rahatladım görünce.buarada calsiyum a başladım doktor verdi baya pahalı bi ilaç ado osteocare di galiba içinde demir magnezyum falan da var.canım doktorum para bile almadı benden allah razı olsun 5 temmuzda gene gidicez.şimdilerde hayatım sakinleşti çok şükür sizler naptınız bakiim ben yokken.özlediniz mi beni?ben çoooooooooooooooooooooook özledim hepinizi.buarada hale giriyomu foruma eskilere dönüp bakmadım çok uzun diye.
kızlar buarada 1.5 senedir kuzenim bebek için uğraşıyodu bitürlü olmuyodu ilk aşılamada tuttu şuan hamiş o da şubat annesi olucak.çok mutluyuz allah inşallah isteyen herkese verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?