2008 Kasım Anneleri

cnm senın ıctıgın oral solusyondan bende kullanıyorum akdenız anemısı yanı kansız oldugum ıcın verdı doktorum bana dedıgın gıbı bende hep kan rengı dıyodum esıme ıcmem ben bunu dıyodum ama sokakta bayılınca mecbur alıstım ıcıyorum artık gunde 2 defa sabah aksam

kızlar herkese günaydınlar bugün kimse girmemiş daha nasılsınız umarım iyisinizdir
ben yine bahar nezlesi tarzında bişey oldum hapşırmaktan annem ağğladı:)
havada çok sıcak bu arada sabah kalktığımda kasıklarım müthiş ağrıdı
nedenir bilinmez tabi

merhaba kasım anneleri nasılsınız bakalım ben dün çok kötüydüm elim ayağım kalkmıyordu tansiyonum hep düşüktü ne yapsam yükseltemedik sonunda doktoruma gittim bunların gayet normal olduğunu tamamen hamilelikten kaynaklandığını söyledi ama bütün gün yattım ve çok kötüydüm hiç bir şey yemeyincede tansiyonum düşüp durdu kalktıkça başım dönüyordu havalarda çok sıcak ne yapacağız onu düşünüyorum resmen evin içinde askılı penye ve şortla geziyorum ama onla bile terliyorum şimdiden 2 kere duş alıyorum allah yardımcımız olsun sizlerde öylemisiniz
sakuracığım senin ve bebişlerinin iyi olmasına inan çok sevindim allah üçünüzüde korusun sağlık versin inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın
yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

selam kızlar
asortie veecemim geçmş olsun size
hayırdır nazar mı değdi yoksa aman arkadaşlar dikkat edin
gerçekten havalar ısındı iyice
insan ne yapacağını şaşırıyor
bende dün çok yürüdüm bugünde üniversite sınavında görevliydim
yaklaşık 3 saat ayakta durduk bebeğimle çok yoruldum bacaklarım fena ağrıyor
bebeğimde yoruldu herhalde bugün bol bol ekmeledi annesini
oyyyyyyyy kuzum kıyamam ben ona şimdi biraz dinlenicez
hepiniz Allah'a emanet olun kızlar

darkinlife doktora gidecektin canım
ne yaptın haber vermedin annesi kızın nasıl? yeni ciciler aldın mı?
iyi haberlerini bekliyoruz canıjm
sevgiler...

selamlar kızlar,
bugün pek uğrayan olmamış, pazar tatili sonuçta...

asorti ve ecemim aman dikkat edin kendinize... hava sıcak diye kendimizi salıvermeyelim kızlar.. valla sıcaklar iyice arttı artık yatılmıyor terden ama sabah kalkınca ince kısa çorabımı yine giyiyiorum ben kapılar pencereler açık ayaklarımdan almayım diyorum.. iki gündürde soğuk şeyleri çok tüketmeye başladım valla korkumdan grip yada boğaz ağrısı çekmeyim diye soğuk şeyden sonra ılk su içiyorum hep.. evet bu aralar çok sık duş alıyoruz iyi kurulanın enfeksiyonlara karşı dikkatli olun bebişleri düşünün...

dün bizde eşimle biraz yrüyüş yaptık markete uğradık felan çok yorulmuşum eşim sanki çocuğa dermiş gibi bir daha çıkmak istiyormusun dışarı diyor bana ya.. bak çıkarsan böyle yorulursun diye.. hep evde oturayım da sonrada yarım dünya değil dünyanın ta kendisi gibi olurum artık...:)))

bu arada evimizde misafirlerimiz var iki tane balığımız oldu.. arkadşlarımız bir haftalığına tatile gidince balıklar bize kaldı zaten küçük cam faunusdalar... minicikler aynı benim minnoşlarım gibi.. bir ibiraz daha iriı bizimkiler gibi bir aşağı bir yukarı kıpraşıp duruyorlar...

fater canım sınavda görevliydin demek zor ya sen dinlen güzelim bebişinde yorulmuştur..

darkcım evet dün doktora gidecektin bu sefer konyaya gittin sanırım umarım herşey yolundadır minik kızında sende iyisinizdir inşallah.. yeni aldığın cicileride koyarsın artık bakarız bizde..

acaba bu ictiginiz dislerinizi boyuyor mu?
doktorun bana verdigi dislerimi boyuyormus. o yuzden ictikten sonra dislerimi hemen fircaliyorum

kizlar bende hic giremedim büügn nete aksamdaannemgil felan gelcekler mac izlemeye hazirlik yapcam daha asorti bu ara benimki dün aksam oynadi kiz ..... hissetim yani balik kayiyor sanki icimde demin biraz uyku cektim yine aynisi oldu hep yatip uzanirsam oluyor simdilik yakinda herzaman hissedirim ben zaten erken hissederim demisdim eeeeeeeeeeee ücüncü artik esimde ne diyor ya sanki ilk cocugun gibi heycanlandin diyor kiprasinca insan gercekten cok tuhaf oluyor ister ilk olsun ister besinci hep ayni duygular

merhaba kızlar...
Hoşgeldiniz mesajları için çok teşekkürler walla süpersiniz :))
Elifcim demiştim ben haklıymışım değil mi yani :? :))
Ben yarın dr.a gidiyorum umarım bizim junior'ın cinsiyetini de görürüz heyecan yaptım yaaa... haber veririm yarın.. hepiniz öpüldünüz

yeşimcim hadi bakalım inşallah gösterir senin bebişinde cinsiyetini.. hayırlısı olsun...

elifcim sende hissetmeye başlamışın ne güzel valla daha hissedemeyenler var aramızda ama ilk gebeliklerde 20, hafta diyor genelde senin 3. geliyormuş hissetmen normal o zaman..:))

bende bu hafta içinde gideceğim.. günü belli değil daha...inşallah benim minişlerimde gösterirler kendilerini...

Merhaba kızlar,
Biz geldik.Fatercim Nazlımelekcim anca girebildim.Evde değildik.
Konyaya gitmedim daha rutin muayenemi oldum burda.

Bebeğim uyuyordu kızlar ya kıçını dönmüştü hiç pas vermedi.Doktora gitmeden önce banyo yaptım arabada sıcaktı uyudu kaldı sanırım.Bi saat önceden çikolatada yemiştim halbuki.Eşime dedim ben erken yarım saat kala yiyeyim diye ama dinlemedi beni.Bizimkide oynadı oynadı yattı heralde.

Doktor salladı ultrasonu yok hiiiiç umru değil horlaya horlaya uyuyo.Bende doktora resim istiyordum son zamanlarda hiç resim almadık dedim.Ama malesef veremedi.

Tüm değerlerimiz iyiydi.Dün itibarıyle bebeğim 18+2 çıktı.Yavaş yavaş tarih geriye gitti.Ben 18+4 hesaplıyordum.Böyle olurmuş zaten.

248 gram,bende 67 küsürüm :) Sanırım iyi gidiyorum bir ayda 1,5 kilo almışım.

Bu arada yeni ciciler de aldık tabiki.Ama resimleri çekemedim.İnşallah bir aksilik olmazsa yarın çeker eklerim.

Kızlar çok uygun sallanır büyüyen beşiklerden buldum.Herşeyi 300 dedi.Ben bu modeli geçenlerde 500 e sormuştum.Mağaza kapanıyormuş ondan ucuzmuş.Haftaya bakacağız eşimle.Aslında tatil öncesi almak biraz zor olcak ama taksitte anlaşırsak belki alırım.

Benimde dün ayaklarım çok kötü şişmişti panik oldum açıkcası.Daha çok erken değil mi bunun için?
Şimdi sizdede görünce olabiliyormuş diye düşündüm.

Geçmiş olsn kızlar hastalananlar varmış.Sıcaklar bizi kötü etkileyecek anlaşılan.

Ya kızlar o kadar alıntı yaptım ki tam cevaplar yazacaktım ki kpandı sayfa birden.O kadara sayfayı tekrar okumama zor olacak.

Aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum.

Öncelikle Sakuracım çok geçmiş olsun.Bebeklerinin iyi olduğuna çok sevindim tabi seninde :) İnşallah bir daha yaşamazsın.

Juliancım bende sizi özledim.Okul kapandı ama ben daha gitmedim tatile.2 hafta seminer var.öğlene kadar okuldayız.artık daha erken geleceğim yanınıza.

Aralık annelerinde firar edenler varmış ) Kızlar ikinizde hoşgeldiniz aramıza.Belli olmaz belki kasım annesi olursunuz,kimbilir.Bi 10-15 güne kadar kayma olabiliyor benim çevremde gördüğüm kadarıyla.Hayırlısı olsun.Hepimiz tam zamanında doğururuz inşallah.

Yağmurcum bende şiş ayaklarla dün kafayı yiyecektim.Neyseki olabiliyormuş diye okudum da rahatladım.

Azocum şiş ayaklar konusunda hemen bilgilendirilmişsiz sağol canımcım.

Nazlıcım benimde eşim hergün kızıyla konuşuyor.Kızım sana söylüyorum annesi sen anla hesabı :))))

Başka yazacağım ne vardı acaba??Aklıma gelirse yazarım yine.

yesimexpo canim ins belli olur darisi bana ya bende cok merak ediyorum babasinda bak tosunun bunu istiyorsunu istiyor diyorumya ins ümitlenmez adam ayin birinde belli olur artik tosunmu diye

Kızlar ne aldınız Kasım babalarına???
ben gömlek aldım, eşimde bana dün surat yapıyordu.En son ne olduğunu zorla söylettim.Bugün babalar günü dedi.

ben De bi gün önceden verdim hediyesini çok sevindi :)) Çaktırmadım ama babalar günü yarın diye :)))

Kimse yok bu gece hayırdır (

Maç heyecanına kapıldınız anlaşılan :)) Gözümüz de aydın bu arada.Çeyrek finaldeyiz.

Dün gece bebeğimin hareketini çok güzel hissettim ilk defa o kadar çok hissettim.2 defa pıt pıt diye vurdu baya kuvvettliydi.Dışardan elimde hissettim.Maşalallah kızımaaa

kızlar bende bir bakayım öyle yatayım dedim..:))
darkcım kontrolünüz güzel geçmiş ama anlaşılan kızında yola ve sıcağa dayanamayıp uyumuş... olsun herşeyiniz normal çıkmış ya çok sevindim canım aldığın cicileride güle güle giydir..
2 hafta daha okuldaymışın şimdiden kolay gele bu sıcaklarda..
ya maşşallah sizlere bakıyorum yolun yarısını geçtiniz sayılır 1,5-2 hafta sonra 5 aylık olacaksınız..
bu arada minik ceren ufak ufak tekmelemeye başlamış hadi gözünaydın..

ayyyy türkiye yendi ona çok sevindim çeyrek finale çıktık... ama çok korktum ya burada yan sitedekiler maşallah hepsinde bir silahmı var ne pat pat attılar üstüste yüreğim kalktı valla.. birde tüm pencereler açık sıcak diye sitelerde birbiriyle içiçe aynı bizim evde atılmış gibi oldu.. bu korku bana yetti valla bebişlerim bile kıpraştılar..
haydi geceniz iyi olsun bende yatacağım bu araba seslerinde uyuyabilirsem ne ala...())

kızlar nabersiniz gene kayboldum biliyorum ah benim bu çektiğim nedir sormayın yaa.bu geçirdiğim 1 haftayı ölene kadar unutmıycam herhalde berbattı.kayınvalidem eltime geldi 1 hafta kaldı biliyosunuz psikolojik rahatsızlığı var kendisinin ve şuan atak döneminde.1hafta bende eltimde kaldım ama resmen ikimize de kan kusturdu okadar stres yaşadım ki cuma hastaneye yattı ama okadar zorla yattı ki off çok kötü günlerdi hatırlamak istemiyorum.okadar kötüydükü bebeğimin hayatından bile şüphe ettim.normalde 5 temmuzdu randevum cumaya gittim doktoruma dayanamadım allaha şükür oğluşum çok sağlıklıydı tepetaklak duruyodu buarada tam 18cm olmuş ve ben 16 haftalığım sanıyorum ama ultrasonda 17 haftalık çıktık.bi tatlı bi tatlıydı ki sormayın ellerini yummuş yumuk yumuk oynaşıp duruyodu çok rahatladım görünce.buarada calsiyum a başladım doktor verdi baya pahalı bi ilaç ado osteocare di galiba içinde demir magnezyum falan da var.canım doktorum para bile almadı benden allah razı olsun 5 temmuzda gene gidicez.şimdilerde hayatım sakinleşti çok şükür sizler naptınız bakiim ben yokken.özlediniz mi beni?ben çoooooooooooooooooooooook özledim hepinizi.buarada hale giriyomu foruma eskilere dönüp bakmadım çok uzun diye.

kızlar buarada 1.5 senedir kuzenim bebek için uğraşıyodu bitürlü olmuyodu ilk aşılamada tuttu şuan hamiş o da şubat annesi olucak.çok mutluyuz allah inşallah isteyen herkese verir.

öncelikle çok geçmiş olsun canım umarım tekrar böyle kötü bir dönem geçirmezsin en azından hamileliğin boyunca. Bebeğinin iyi olmasına sevindim insan görünce çok mutlu oluyor ama daha çok özlüyor onu orada gördükçe kucağımda olsa yanımda olsa diyor insan halbuki düşün içimizde taşıyoruz nereye gitsek yanımızda güvende ama biz özlüyoruz ilginç değil mi?

Kuzenin içinde çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…