2008 Kasım Anneleri

hayirli sabahlar kizlar benim bulantilarim gecti derken aksamlari yatmadan cikariyom iki gündür de bu cikti bende simdi kizimi doktora götürecem baya uzakda doktor valla iyi doktor bulamda zor artik artik aksma dogru anca girerim kendinize iyi bakin byyyyyyyyyyy

günaydın iyi haftalar hamişleeeeeeer!!
nasılsınız iymisiniz?

darkcım çok sevindim kızının sağlıklı olmasına..sende benim geçen doktora giderken yaptığım gibi yapmışsın galiba..erken yiyince çikolataları yavucaklar dönüp dönüp sonrada yoruluyolarsırnaşık şey
benimkide arkayı dönmüş oturuyodu en son..
inş. perşembe öğreniriz cinsiyetini..
atatanem çok geçmiş olsun.tamam ,insan etrafındakilerin rahatsızlıklarına üzülüyo ama önemli olan bebişlerimiz ve onlara iyi bakmalıyız..
bebişinde iyiymiş sevindim..

herkese günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
darkcım hayırlı olsun kızın çok iyiymiş allah nazarlardan saklasın umarım sende iyisindir
atatanem geçmiş olsun sanada sende dikkat et kendine artık
kuzenine de çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar ya bişey diycem kilo durumlarınız nasıl?kaç kilo aldınız bende bi gariplik mi var ben 4. ay bitti hala 1 kg bile almadım seviniyorum tabii ama iştahım falan hala eskisi gibi öyle deli gibi iştah falan yok yani.normalmi bu?

Herkese selam şekerler!!Umarım herkes iyidir..

Cuma günü doktora gittim...veee oğluşumun olacağı kesinleştiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance:..
Eşimin ayakları yere basmıyor tabii 3 gündür..:roflol:...İyi görünüyordu bebeğimiz çok şükür..Üçlü test yaptık bugün yarın çıkacak sonuç.Doktorum bir ay sonra ayrıntılı usg için çağırdı ayrıca..O zamana kadar bebişimi özlemeye devam tabii ki..

canım dert etme bende aynı durumdayım c.tesi kontrole gittiğimde tarttı dr yine, hamile kaldığım kilodayım hala...bu aydan sonra alırsın artık dedi ..normal yani..bir kilo bile almamışım ..üstelik kilo almaya müsat yapıdayım vedeli gibide yiyorum..hayırlısı 90 ile girerim doğuma heralde..

çitos gözün aydın canım..desene bizim kızlara damat çoğalıyo..sırnaşık şeysırnaşık şey

ya kızlar oğluşuma isim beğenemiyorum eşim atakan yada bartu diyo ama birtürlü içime sinmedi bu isimler varmı aklınızda güzel isim tavsiye verin bana?

çitoscum sende benim gibi oğlan anası olucaksın :teytey: allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun

çitos gözün aydın canım..desene bizim kızlara damat çoğalıyo..sırnaşık şeysırnaşık şey
sağol canım benim...tabii çoğlasın bizim oğlanlar..erkek nüfus azalmış durumda zaten dünyada..mazallah kızlarınız evde kalmasın sonra:roflol:
çitoscum sende benim gibi oğlan anası olucaksın :teytey: allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun

Amin canım allah korusun yavrularımızı..valla oğlan anası olucaz bakalım nasıl olacakyerimseniben

Çitos maşallah canım benim çok sevindim oğluşunaa :) Ne güzel bir duygu değil mi bunu öğrenmek.

Atatanem; gerçekten zor günler yaşamışsın. Allah yardımcın olsun. Neyseki geçmiş artık unutmaya çalış yaşananları. İsim sözlükleri var internette girip bir bak istersen ama bence senin için anlamı olan bir isim koysan oğluşuna daha güzel olur. Bu arada kiloyu takma daha ne istiyorsun bak ne güzel, son aylarda iyice alacağız nasıl olsa. Doktor da normal demiş.

Dark çok güzel çok sevindim muayenenizin güzel geçmesine. Çikolatayı geç yedim diye üzülme. Ben de yarım saat öncesinde yemiştim. Buna rağmen çok hareketli değildi bebeğim. Ama bize dönüktü, biraz kol bacak oynatıyordu ama içim kıyıldı, kafayı koymuş sanki halsiz halsiz yatıyor gibi geldi bana. Tabii benim hüsnü kuruntum eminim ama ne bileyim işte içim acıdı, öyle görünce :) Konya'ya ne zaman gideceksin sen. Bu arada Adana'ya gidince nete girebilecek misin. Yoksa bizi bıracak mısııııın
((

ya canım kaç siteye baktm hp aynı isimler eşime isi beğendiremiyorum.sinir oldum seninkinin cinsiyeti bellimi canım?

Belli Atatanem, sen yoktun ya o zaman. Kızım olacak teyzesi benim. Adını da Banu Su koyacağız :) Atakan da güzel isim ama tok söylenişi de kolay. Bu arada bir arkadaşım oğlunun ismini Tuna koydu. Benim de çok hoşuma gitti. Eşine bir söyle istersen. Ya da bizimki gibi iki isim koyun. Birini babası birini de sen :)

kızlaarrr....hepinize merhaba
ufacık bi soru soracagım...Moltofer çiğneme tableti kullanınız varmı?Ben bugün kullanmaya başladım.Sabah aç karnına bi tane aldım...Çiğnedim...Üstünede azıcık su içtim ama tadı iğrençti.Bunu çiğnemeden su ile yutsam olmazmı acaba!!!! Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfennn:))))

gözün aydın çitos..
allah analı babalı büyütsün oğluşunu..
sağlıklı..sıhhatli..
darısı başıma perşembeye kadar zaman nasıl geçer bilmem:bbo:

canım bu kahve rengi folik asit için bi ilaç dimi?
ağzını komple kahve yapıyo:bbo:
ben hamile kalmayı düşündüğümde 1 yıl kadar kullandım.sanırım 300 mg lıktı..
ama çiğneme tableti olduğu için mecburen öle kullanıcan.aslında tatlı ben beğeniyodum tadınısengözlerimebaksanab

of yaaaa:1no2:Ben nefret ediyorum bu ilaçlardanAma bebişler için katlanacağız tabiki ne yapalım.:çok üzgünüm:Çok sağol canım ilgin için:1hug:

Canım bence hiç dert edilecek bir durum değil bu gayet güzel ben kızıma hamile iken aynı senin gibiydim 4 ay hiç kilo almadım 5.ay yarım kilo aldım 9. aya kadar 14 kilo toplam aldım yani sonradan geliyor o kilolar merak etme:)) Bu hamileliğimde 4 ayım bitti 4 kilo almış durumdayım ama dr.um bunada normal diyor ikinci gebelik olduğu için boşver ya nasılsa veriliyor ben 14 kilo almıştım 40'ım çıktığında çoğunu vermiştim bebeğim 4 aylıkken hamile olmadan önceki kilomun 1 kg.altına bile düşmüştüm

Canım ben de maltofer in oral solüsyonunu kullanıyorum. Demir ilacı. Her gün bir küçük şişenin içindekilerden bir tane içiyorum. Ama tableti bilemiyorum. Benimkinin tadı o kadar kötü değil. Hatta güzel bile şuruba benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…