- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.021
kızlar ya bişey diycem kilo durumlarınız nasıl?kaç kilo aldınız bende bi gariplik mi var ben 4. ay bitti hala 1 kg bile almadım seviniyorum tabii ama iştahım falan hala eskisi gibi öyle deli gibi iştah falan yok yani.normalmi bu?
Herkese selam şekerler!!Umarım herkes iyidir..
Cuma günü doktora gittim...veee oğluşumun olacağı kesinleştiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance:..
Eşimin ayakları yere basmıyor tabii 3 gündür..:roflol:...İyi görünüyordu bebeğimiz çok şükür..Üçlü test yaptık bugün yarın çıkacak sonuç.Doktorum bir ay sonra ayrıntılı usg için çağırdı ayrıca..O zamana kadar bebişimi özlemeye devam tabii ki..
Cuma günü doktora gittim...veee oğluşumun olacağı kesinleştiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance:..
Eşimin ayakları yere basmıyor tabii 3 gündür..:roflol:...İyi görünüyordu bebeğimiz çok şükür..Üçlü test yaptık bugün yarın çıkacak sonuç.Doktorum bir ay sonra ayrıntılı usg için çağırdı ayrıca..O zamana kadar bebişimi özlemeye devam tabii ki..
sağol canım benim...tabii çoğlasın bizim oğlanlar..erkek nüfus azalmış durumda zaten dünyada..mazallah kızlarınız evde kalmasın sonra:roflol:çitos gözün aydın canım..desene bizim kızlara damat çoğalıyo..sırnaşık şeysırnaşık şey
çitoscum sende benim gibi oğlan anası olucaksın :teytey: allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun
Çitos maşallah canım benim çok sevindim oğluşunaa :) Ne güzel bir duygu değil mi bunu öğrenmek.
Atatanem; gerçekten zor günler yaşamışsın. Allah yardımcın olsun. Neyseki geçmiş artık unutmaya çalış yaşananları. İsim sözlükleri var internette girip bir bak istersen ama bence senin için anlamı olan bir isim koysan oğluşuna daha güzel olur. Bu arada kiloyu takma daha ne istiyorsun bak ne güzel, son aylarda iyice alacağız nasıl olsa. Doktor da normal demiş.
Dark çok güzel çok sevindim muayenenizin güzel geçmesine. Çikolatayı geç yedim diye üzülme. Ben de yarım saat öncesinde yemiştim. Buna rağmen çok hareketli değildi bebeğim. Ama bize dönüktü, biraz kol bacak oynatıyordu ama içim kıyıldı, kafayı koymuş sanki halsiz halsiz yatıyor gibi geldi bana. Tabii benim hüsnü kuruntum eminim ama ne bileyim işte içim acıdı, öyle görünce :) Konya'ya ne zaman gideceksin sen. Bu arada Adana'ya gidince nete girebilecek misin. Yoksa bizi bıracak mısııııın
((
kızlaarrr....hepinize merhaba
ufacık bi soru soracagım...Moltofer çiğneme tableti kullanınız varmı?Ben bugün kullanmaya başladım.Sabah aç karnına bi tane aldım...Çiğnedim...Üstünede azıcık su içtim ama tadı iğrençti.Bunu çiğnemeden su ile yutsam olmazmı acaba!!!! Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfennn:))))
canım bu kahve rengi folik asit için bi ilaç dimi?
ağzını komple kahve yapıyo:bbo:
ben hamile kalmayı düşündüğümde 1 yıl kadar kullandım.sanırım 300 mg lıktı..
ama çiğneme tableti olduğu için mecburen öle kullanıcan.aslında tatlı ben beğeniyodum tadınısengözlerimebaksanab
kızlar ya bişey diycem kilo durumlarınız nasıl?kaç kilo aldınız bende bi gariplik mi var ben 4. ay bitti hala 1 kg bile almadım seviniyorum tabii ama iştahım falan hala eskisi gibi öyle deli gibi iştah falan yok yani.normalmi bu?
kızlaarrr....hepinize merhaba
ufacık bi soru soracagım...Moltofer çiğneme tableti kullanınız varmı?Ben bugün kullanmaya başladım.Sabah aç karnına bi tane aldım...Çiğnedim...Üstünede azıcık su içtim ama tadı iğrençti.Bunu çiğnemeden su ile yutsam olmazmı acaba!!!! Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfennn:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?