- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.041
Dark çok güzel çok sevindim muayenenizin güzel geçmesine. Çikolatayı geç yedim diye üzülme. Ben de yarım saat öncesinde yemiştim. Buna rağmen çok hareketli değildi bebeğim. Ama bize dönüktü, biraz kol bacak oynatıyordu ama içim kıyıldı, kafayı koymuş sanki halsiz halsiz yatıyor gibi geldi bana. Tabii benim hüsnü kuruntum eminim ama ne bileyim işte içim acıdı, öyle görünce :) Konya'ya ne zaman gideceksin sen. Bu arada Adana'ya gidince nete girebilecek misin. Yoksa bizi bıracak mısııııın
((
Duymadım canım...kızlaarrr....hepinize merhaba
ufacık bi soru soracagım...Moltofer çiğneme tableti kullanınız varmı?Ben bugün kullanmaya başladım.Sabah aç karnına bi tane aldım...Çiğnedim...Üstünede azıcık su içtim ama tadı iğrençti.Bunu çiğnemeden su ile yutsam olmazmı acaba!!!! Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfennn:))))
Walla aynı öyle oldu.Erken yeyince dönmüş dönmüş yorulmuş benim deli kız.Bugün yine oynuyodu eşimle elimizi koyduk da :)) Gittikçe daha fazla belli oluyo ya çok seviniyorum.günaydın iyi haftalar hamişleeeeeeer!!
nasılsınız iymisiniz?
darkcım çok sevindim kızının sağlıklı olmasına..sende benim geçen doktora giderken yaptığım gibi yapmışsın galiba..erken yiyince çikolataları yavucaklar dönüp dönüp sonrada yoruluyolarsırnaşık şey
benimkide arkayı dönmüş oturuyodu en son..
inş. perşembe öğreniriz cinsiyetini.
..
Sağol canım,amin Allah hepimizin miniklerini korusun.herkese günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
darkcım hayırlı olsun kızın çok iyiymiş allah nazarlardan saklasın umarım sende iyisindir
atatanem geçmiş olsun sanada sende dikkat et kendine artık
kuzenine de çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar ya bişey diycem kilo durumlarınız nasıl?kaç kilo aldınız bende bi gariplik mi var ben 4. ay bitti hala 1 kg bile almadım seviniyorum tabii ama iştahım falan hala eskisi gibi öyle deli gibi iştah falan yok yani.normalmi bu?
Gözünüz aydın canım.Oğlun oluyormuş çok güzel.Aman kızıma dikkat edeyim ben :)) Çoğaldı oğlanlar. İnşallah 3lünde iyi çıkar canım.Herkese selam şekerler!!Umarım herkes iyidir..
Cuma günü doktora gittim...veee oğluşumun olacağı kesinleştiiiiiiiiiiiiiiii:
Eşimin ayakları yere basmıyor tabii 3 gündür...İyi görünüyordu bebeğimiz çok şükür..Üçlü test yaptık bugün yarın çıkacak sonuç.Doktorum bir ay sonra ayrıntılı usg için çağırdı ayrıca..O zamana kadar bebişimi özlemeye devam tabii ki..
Ben küçükken Atakan ismini çok severdim.Bartu pek benim tarzım değil.<Batu daha hoş sanki. Seninde içine sinen bir isim düşünün canım.İnşallah en doğru ismi seçeceksiniz.ya kızlar oğluşuma isim beğenemiyorum eşim atakan yada bartu diyo ama birtürlü içime sinmedi bu isimler varmı aklınızda güzel isim tavsiye verin bana?
bebein hareketli olmasında bir problem olmaz canım ya
hareketsizliğinde olur bence
bizimde ara ara oluyor öle sürekli değil tabi ki hele 1 saat nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?