2008 Kasım Anneleri

inşallah hep böyle gider de çok kilo almam yoksa depresyona girerim falan bide lohusa depresyonu derken beni hastanelerden toplamayın:)))

Teşekkürler canım.Bende biraz üzüldüm ya Ankaradada yatıyordu şimdide ((
Allahtan kalbini dinledikte biraz rahatladık.Son iki muayenede yatınca insan endişeleniyor.
Konyaya Temmuzun 3ü gibi giderim heralde belki bi kaç gün daha geç.Ya aslında gitmesemde olur.Doktorum ordaki ultrasonun bendekinden daha iyi olduğunu düşünmüyorum dedi.Belki bu kadar bile iyi değildir dedi.Droppler denilen şeyi burda yapıyorlarsa gitmeme belkide.Doktorum öyle konuşunca vazgeçtim gibi.
Adanada var canım net.Sadece Konyadan sonra eşimin memleketine gitcez bi 10 gün kadar olmam o ara.Sonra Adanaya geçtiğimde sıkıntım olmaz :)

Duymadım canım...

Walla aynı öyle oldu.Erken yeyince dönmüş dönmüş yorulmuş benim deli kız.Bugün yine oynuyodu eşimle elimizi koyduk da :)) Gittikçe daha fazla belli oluyo ya çok seviniyorum.

İnşallah öğrenirsin sende perşembe günü cinsiyetini.

Sağol canım,amin Allah hepimizin miniklerini korusun.
Ben iyiyim bugün

Ben 4kilo 600 gram olmuşum.iyi gidiyorum ben sanırım.Ayda şimdilik 1 kilo kadar almışım.
Sende alırsın canım endişelenme.Bebeğe yarıyordur yediklerin.

Gözünüz aydın canım.Oğlun oluyormuş çok güzel.Aman kızıma dikkat edeyim ben :)) Çoğaldı oğlanlar. İnşallah 3lünde iyi çıkar canım.

ya kızlar oğluşuma isim beğenemiyorum eşim atakan yada bartu diyo ama birtürlü içime sinmedi bu isimler varmı aklınızda güzel isim tavsiye verin bana?
Ben küçükken Atakan ismini çok severdim.Bartu pek benim tarzım değil.<Batu daha hoş sanki. Seninde içine sinen bir isim düşünün canım.İnşallah en doğru ismi seçeceksiniz.

Kaynanan için çoook geçmiş olsun Allah sabır versin size de canım çok zor hastaya bakmak.İnşallah daha iyi olur.

Kuzeninin de gözü aydın,Kucağına da alır inşallah.

Kızlar yeni cicilerimizi ekleyeceğim şimdi :dance:

walla darkcım bende batu veya batuhan'ı daha çok beğeniyorum anlamları da güzel ama eşim tutturdu 500 tane isim buldum beğenmiyor.kız olsaydı ben koycakstım adı da belliydi azra koycaktık erkek olunca böyle kaldım ortada eşim kıllık yapıyo resmen üfff

ya bende bebişe ciciler almaya başlıycam önümüzdeki ay yatağını ve arabasını alıcaz chicco da bi araba beğenmiştik ona bakıcaz bi de tabiiki bebişimizin her anını görüntülemek için kamera alıcaz.doğuma da kamera sokmayı düşünüyorum ama tabiiki doğumu tümüyle çekmiycek beni çekicek bebek çıkarken görüntüliycek.siz düşünüyomusunuz böyle bişey

darkcım seninkiler kızmıydı buarada uzun zamandır yoktum ben cinsiyetlerini öğrenenleri kaçırdım söylesenize tekrar cinsiyetlerini ve koymayı düşündüğünüz isimleri
aslında erkekte barlas ve mirza isimleri çok hoşuma gidiyo ve kimsede yok anlamları da çok güzel ama gıcık kocam beğenmedi gitti.of yaa işim var benim bu adamla:)))

Kamera işi olabilir aslında ama ben hastaneye bu konuyu hiç sormadım.Geçen eşime doğuma girermisin dedim.Pek kararsız.dyanamam felan diyo.
ben bi doğuma karar verirsem ileriki aylarda.Sağlığım bakalım hangisine elverecek.Ona göre kayda almayı da düşünüyorum aslında.Bakalım şartlar uygun olacak mı.Güzelolur bencede.

Canım benimki kız.Ceren koymayı düşünüyoruz eşimle.Şimdiden ismiyle sesleniyoruz:

Herkese merhaba arkadaşlar..

Yine bayaa birikmiş yazılar, okumak oldukça zaman alıyor ama okumadan da edemiyorum, çünkü çok keyifli..

Bende şişkinlik yok henüz.. sanırım bununla ilgili olarak tuzlu yememeye ve ayakları uzatarak oturmaya dikkat etmek gerekiyor.. Benim derdim bu aralar kızımın hareketlerini hala hissedememiş olmak.. Sanırım bir asortie ile ben kaldım.. Aslında belki oluyordur ama biz hissetmiyoruz.. Bakalım ben de bu hafta sonu kontrole gideceğim.. inşallah her şey yolundadır..

merhaba arkadaşlar
ne güzel sohbeti koyulaştırmışsınız yine
darkcım bebeğinin iyi olmasına sevindim canım
bizde babasıyla yarın gidiyoruz kontrole
kociş nasıl heyecanlı bir görseniz
artık cinsiyetini merak ediyoruz iyice
bakalım bu sefer gösterecek mi?

çitoscum oğluşun hayırlı olsun
atatanem sende kendine ve bebişe dikkat et canım
bu arada bende 2 kilo almışım kızlar

kızlar cumartesi günü babalar gününden bir gün önce babamıza gömlek almıştık
ama asıl hediyeyi benim minik bebeğim verdi babasına
bebeğim babasına ilk tekmesini hissettirdi
eşim çok mutlu oldu
artık hergün hissediyorum ben bebeğimi
hisem merak etme canım senin hissetmende yakındır

Hisemcim bende fırsat buldukça ayaklarımı uzatıyorum.Oturmak da ayakları çok yoruyor.
İnşallah bebeğini iyi görürüsün yarın.Hareketler oluyordur da sen hissetmiyosundur henüz.zaten öyle çok belli değil daha.

Fatercim inşallah görürsün bebeğinin cinsiyetini yarın.Yarında göstermezse bilki kızdır :)))
Kızlar pek sevmiyo göstermeyi.Benimkini bilmesek baksana bu haftada göremezdik.Kıçını gösterdi bize :)))

kızlar benim kızım 14 haftada gösterdi o yatış pozisyonuyla ilgili bence
bu arada bende toplam 2 kilo aldım
sanırım kızım oynyor çünkü pıt pıt oluyor eğer o oynamasıysa
benim kızımda oynuyor sanırım bende 20 sinde gideceğim bu ayın çok özledim
bebeğimi

bebeğindir canım ben cok net hissediyorum babası da duyuyo artık ama yaramaz kim elini karnıma koysa hemen duruyo elini cekince başlıyo tepinmeye Ya benimki cok kıpırdak kızlar bi başladımı 1 saat hareket ediyo ondan sonra duraklıyo sonra ıuyanınca yine devam ediyo sizinde o kadar uzun sürüyomu yoksa bizde mi problem var allah korusun

bebein hareketli olmasında bir problem olmaz canım ya
hareketsizliğinde olur bence
bizimde ara ara oluyor öle sürekli değil tabi ki hele 1 saat nerdeee

ay ewet canım ya çok moralim bozuluyordu ama çok şükür
bebeğim ben buradayım anne üsülme dedi oy yesin annesi totosunu

bebein hareketli olmasında bir problem olmaz canım ya
hareketsizliğinde olur bence
bizimde ara ara oluyor öle sürekli değil tabi ki hele 1 saat nerdeee

sorma canım ya bak hala pıt pıt vuruyo bişiler yapıyo haldur huldur 4 den beri saat dört bucuk annem bu doğuncada böleolursa yandık biz aman sağlıklı olsunda napalım

kıslar slmmm ya biliyom biraz sacma olacak ama bi şey sormak istiyom mesela ben 18+3 günlük hamileyim.soranlara 19 haftalık mı diyecegim 18 mi ya valla sacma oldu ama cözemedim ya :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…