2008 Kasım Anneleri

ecemim yaa ben okurken yoruldum...çok çalışmışsın bugün..bravo şekerim..

lavişim çok komik geldi yaa..hala gülüyorum..işin zor eşin hep tepede senin yaptıklarını kontrol edecek galiba..ama olsun iyidir..çok yardımcı olur sana...anacım ben 5 dakikaka hoppala çıkarıyorum

denizcim 1 ay sonra geleceğim..2 ay daha annemim evindeyim..ama yalnız olmayacağım yazın..annemler abimler kardeşim hepsi gelecek..oradada devam edeceğim yazmaya tabikiiiiiii...yakın birisi gibi hisetmene sevindim.bilmakabele hayatımm

ya nerdesinişz kimsecikler yok pek sessiz 2 gündürrrr neyse bende yatayım dün gece yağmur beni tam bir zombi yaptı
hepinizi sefiyomopuyorumnanaktan:asigim:

selam kızlar
klasik hafta sonu sessizliği var burda
gelen kaçıyor
3 gecedir kızımla yalnızız. 4 gündür yok babamız
babasız bebeklerine bakan annelere üzülürdüm hep ama artık üzülmicem
çünkü çook rahatmış
ne yemek derdi var ne bulaşık ne misafir
ay rahatladım yemin ederim 3 gündür tatile çıkmış gibiyim
kzım da sadece benimle muhattap olduğu için heralde sakinleşti 3 gündür (maşallah) yeme saati belli uyuma saati belli yaramazlık saati belli
beraber yatıp beraber kalkıyoruz
ay dünya varmış ayol, benim herif ne zahmetliymiş de benim haberim yokmuş
gelmese bi hafta ne güzel olur.
ama yarın gelecek ne yazıkki:çok üzgünüm:

günaydın ve iyi pazarlarrr
dün beni tek kaile alan ecemim teşekkür ederim cevabın için. o an öyle beynim durduki yorgunluktan ne yapayım diye hiç düşünemedim ama dediğin gibi bende salata ekledim.
neyse akşam misafirlerimizi gönderdik gelen arkadaşımızda 33 haftalık hamile nasıl şeker olmuş o hali aklıma geldi bir an geçen sene aynı şeyleri biz de yaşadık aynı merak ve koşturmacadan geçtik. elinde bir not kağıdı sürekli notlar alıyor çok şekerdi hali :))
bugün hava kapalı istanbulda güzel planlar yapmıştık ama şimdi hepsi başka bir haftasonuna ertelendi .. şimdi alternatif plan oluşturmalı 3 haftadır evdeyım artık yeter :))
herkesi öpüyorumz kızlarr haydi kalkın uyanın :))

günaydın kızlar

lelalcim sanada günaydın, ne sormuştunki dün dışarıdaydım bir süre sonrada evde akşam telaşı görmedim canım,
dün oğluşuma ciciler aldık yine c&a dan fiyatlar ne kadar uygunmuş hemde ürünler çok cici, indirimde dahada süper olur, kaçırmamak lazım
sabahta yine saat 8 de kalktık, paşanın kahvaltısını yaptırdım şimdi yatağına koydum uyur inşallah, bizde bugün evdeyiz sanırım, dün çıktık daha artık evde kalıp ütü falan yapmam lazım

günaydın kızlar
dün gece hiç uyumadık sabahın 6sından beride ayaktayız dün gece misafirim vardı zaten saat 10 da oğluşum bir ağlamaya başladı susturamıyoruz hafif geniz akıntısı var gibiydi hemen aferinimiz vardı onu verdim biraz sakinleşti ama gece boyu hep ağladı hiç uyuyamadı sabahtan beri bir lokma bir şey yedirebilmek için neler yaptım ama hiç yemiyor 4 kaşık kahvaltısından yaptırmıştım onuda kustu çok üzüldüm şu an aç susuz dolaşıyor allahtan ateşi yok ve isal gibi olmuşuz ben hala diş çıkartacak diye düşünüyorum bu akşamda misafirim var artık bunaldım vallahi çocuklumu diye düşünmüyorlar hemde pazar akşamı ütü banyo yarın mesai başlıyor hiç düşünmüyorlar neyse oğluşum düzelsinde bunuda atlatırım inşallah
offf pek güzel bir gün olmayacak anlaşılan eğer öğleye kadar düzelmezse doktora götürecem

günaydın herkese dün o kadar yoğundum ki gelemedim bir türlü bittim yorgunluktan bugün sabahta bir koşuşturmacayla başladı allahtan şimdi biraz sakinim umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım herkese sevgiler a.s. yeni bir yüz eklenmiş çok ta güzel olmuş turkbayragi

ben de kutlarım beşiktaşlıları eşim de beşiktaşlı o yüzden dost takım olabilir benim için ama ben fenerbahçeliyim :lepi:

ayy ecemim o zaman insan çok köötü oluyor dimi benim oğlumda acı çekince öyle ağlıyor ve ben dayanamıyoerum benimde içime akıyor sanki o yaşlar hiç dayanamıyorum senağlama

ecemim teşekkür ederim canım, sizede geçmiş olsun kıyamam kuzuya, bazen denizde gözyaşıyla ağlıyor üzüntünü anlayabiliyorum, ayrıca kolay gelsin, insanlar çok anlayışsız ne yazıkki

beşiktaş ve beşiktaşlıları bende kutlarım bir fenerbehçeli olarakopuyorumnanaktan

beyazmelek sende mesaidesin kolay gelsin canım

asorticim sanada günaydın

ay selam bende bugün çöpçatanlık işlerine giriştim hadi hayrola..
23 yaşındaki sevgili kaynıma eş buldum ,20 yaşında çıtır bi hatun..şimdi kızı kayınvalideme götürcem bi görsün,yalnız kimsenin birbirinden haberi yok,senaryo bana ait ..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…