2008 Kasım Anneleri

canim proplemler hic bitmiyorki zaten tam anlamis degilim esinlen olan proplem ama sen sakin öyle sigara icerek bebegine zarar veriyosun canim esine degilki

kızlar günaydın hepinize.. maytap sana da geçmiş olsun ayrıca silkelen ve kendine gel diyorum. kusura bakma biraz ağır olcak ama birinin bu şekilde konuşması gerekli bence. yaptığına pişman olmadan biran önce vazgeç. söylemesi kolay diyebilirsin ama ne olur bebeğini düşün ve sakın sigara içme bir daha hele bu kadar fazla bi şekilde. arkadaşlar hiç biriniz içmeyin 1 tane bile olsa yaa lütfen. bağırın çağırın inanın bu daha az zararlıdır bence. nyse biraz güzel şeylerden bahsedelim artık. Bende hafta sonu çok güzel bi gezi yaptım kardeşimin karabükte düğünü vardı ordan safranbolu-araç-kastamonu-ılgaz dağı-bizim köy(belören-çankırı)-bolu dağı derken istanbula gelebildik. Dura dura geldik hiç sorun olmadı çok şükür. Herkese tavsiye ederim fırsat bulursanız daha fazla büyümeden biraz tatil yapın. Benim doktorum 26.haftadan sonra seyehata çıkmanı istemiyorum dedi.kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm.

canim anladim simdi ana inan fayda vermiyor bu günle rinan unutuluyoda ama nasil arkadasim neler cekti kendini öldürmeye bile kalkdi ama caremi yok geride kalan cocuklar ne olcak dedim esiyle asla barismiyacakti ama barisdi ne yapsin bende dedim cocukalrin iicn bi kere daha dene baktin yine yapiyor carp kapiyi git bende cok sinir oluyorum ya bide görseninz sanki o adam hic yapmamis gibi esine canim cicim davranislar degisiyor insan dahada sinir oluyor ama cocukalrin iicn affet derij biliyorum cok zor ama son kez esin icicn degil onada belli et durumu senin icin degil cocuklarim iicn de ve bekle eger yapcaksa yine merak etme ayniysini yine yapar o zaman kesin kararini ver sende demissin ya aldadacam seni diye canim sinir ani onu hep diyorlar ama onlarda cok iyi biliyorki yapamiyacagimizi biz öyle olsaydik zaten ne yuvamiz olurdu nede seref va haysiyetimiz neyse uzun oldu

kizlar demin tv de dogum izledim her sabak cikiyor ama tabi öyle tam göstermiyor orayi yandan ama cok sasdim inanin hep yabancilar cikardi bide baktim ki türk kadini kocasida yaninda kadin dogum yapiyor yinede ama bacaklar felan popo felan hep göründü ama kadin dogum yapamadi son anda sezeryaan aldilar ama inanin cok sasdim bir türkün orda acik acik dogum yapmasina ben birak tv ye esimden baskasini istemiyorum yanimda yoksa halam girecikdi yok dedim tek oluyumdaha iyi ama ikisindede esim vardi yanimda bundada ins olur tabi karsimda degil baismda olcak

günaydın kızlar,
öncelikle maytapcım gerçekten yaşadıklarına çok üzüldüm.. lütfen eşine ve olaylara sinirini sigaraya sarılıp çıkarma hem minik bebişini hemde oğlunu düşün.. hayatda dimdik durabilmek için biraz daha çaba sarfetmek sana düşüyor kararlı bir tutumla ilerlersen herşeyin yoluna gireceğini bir daha böyle bir durum yaşanmayacağını düşünüyorum...
biliyorum söylemesi kolay senin için çok zor olacak birde hamilelik psikolojisi var işin içinde.. sana sabır diliyorum.. şu bir kaç ayda çok sıkıntılar yaşadın dualarım seninle canım.. inşallah herşeyin düzeleceği günlerde gelecektir elbet.. kendine, bebişine ve oğluna çok iyi bak...

neslinazcım canım benim hoşgeldinnnnn.. a.s.a.s.
kızın oluyormuş çok sevindim gözünüzaydın ..
öptüm canım seni..Şeniz
darısada bana inşallah bu haftada ben öğreneyim artıka.s inşallah bir sorun çıkmaz...:1no2:

Herkese merhaba..

Maytapcım, yaşadığn her neyse bununla ilgili yorum yapmayı doru bulmadığım için bir şey demiycem, umarım bir an önce atlatırsın.. Sigara ile ilgili olarak da, içtiklerin için pişman olmayı bir tarafa bırakıp bundan sonra içmemeye dikkat et bence.. kendini daha fazla suçlama çünkü bu daha çok canınjı sıkmaktan ve bebeğini üzmekten başka bir şeye yaramaz.. olanlar için eminim bebeğin de seni anlamış ve kzımamıştır, ama bundan sonra dikakt etmeni bekliyordur..

Bu arada, neslinaz sen de hoşgeldin aramıza a.s.

elifcim yok daha öğrenemedik bizde bu hafta gideceğim inşallah giösterirler benimkiler..
sabahtan beri randevu için arıyorum ne yoğun yahu hatlar.. inşallah bugün bu işi halledeceğim..

maytapcım üzgünüm canım söylenebilecek fazla bişey yok..ama kendine ve bebeğine zarar verme sakın..jeyyar
kızlar selam bugün heryerim dökülüyor..bu saat oldu hiç bir iş yapmadım..biri beni dürtüklesin yaw...kafamçokkarıştı

merhaba kızlar...
maytapcım geçmiş olsun canım
ben arkadaşların söylediklerinden sonra senin en doğru kararı verip toparlanacağına inanıyorum
bak kendinde diyorsun herşeyi döküp saçtım şimdide niye öyle yaptım diye düşünüyorum diye
bütün bu yaşadıkların için bunları söyleyebiliyorsan kendini ve bebeğini üzme canım daha fazla
dualarım seninle olacak Allah yardımcın olsun

elifsevde ve nazlımelekcim
bende henüz cinsiyeti bilmiyorum ama bugün saat 4.te randevum var:sm_cool:
eğer benim minik meleğim gösterirse cinsiyetini öğrenicez inşallah
darısı öğrenemeyenlerin başına bakalım dua edin
bebeğim sağlıklı olsun veeeeeeeeeeeeee
tabiki anne ve babasına şov yapsın bugün ikimizde çok heyecanlıyız:dance:

Fater uzun zamandır bu anı bekliyorsun. Umarım bebişi de annesine beklediğime değdi dedirtir. İnşallah güzel haberlerle geleceksin. Ay çok güzel bir heyecan. Tadını çıkar. Bir de bize haber vermeyi unutma :)

fatercim hayırlı ve güzel haberlerle dönersin inşallah.. bizleri de habersiz bırakma..

evet canım haklısın çok bekledik bu anı
geçen hafta hayaller kurmuştuk ama dr. randevumuz iptal edilince
daha bir heyecana kapıldık
inşallah öğrenebiliriz gerçi sağlıklı olduğunu bilmekde çok çok önemli ama
işte insan merak etmeden duramıyor

fatercim bence bugün kesin öğrenirsin sen canım.. hadi bakalım bizde merakla bekliyoruz..
offf ya benimde telefon kulağıma yapıştı nerdeyse 11den beri hastaneyi arıyorum randevu için ulaşamadım yaa.. valla santraldeki adamı bunalttım ama kararlıyım bugün randevu almam lazım..

Eylül ne iş yapacaksın? Yapma bir şey :) Şöyle uzan, tembellik yap azıcık. Bak şimdi evde olmak gözümde tüttü. Hatta bi yarım saat de benim için otur :)

Sorma canım yaa. yemekten sonra da bana da bir ağırlık çöktü ki anlatamam.. şöyle kafamı koysam uyuyacağım.. ne güzle olurdu şimdi evde olup uyumak..

Ya hisem ben de öyle, aynen ymekten sonra ağırlık çöktü ve neredeyse uyuyacağım. Zaten hamileliğin başından beri yaptığım işin yüzde ellisini bile yapmıyorum artık. İşe geç geliyorum. Allahtan idare ediyorlar ama bakalım daha ne kadar ses çıkarmayacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…