- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.081
kızlar günaydın .kaç gündür giremedim belkide giremem artık.ya stres peşimi bırakmadı hamilelik sanki işkence gibi geç,yo.benim kendi ailemle ilgili miras meselem vardı ona sıkıldım bu zamana kadar kavga gürültü.e biliyosunuz tadilattı kanamaydı hırsızdı.şimdide eşimle ilgili ciddi problemler var cts den beri.gerçketen çok ciddi ama...onun bi problemi yok o peşimde canım cicim hayatım dolaşıyo ama ben unutamıyorum yaptığını hemde ben hamileyim .anlayan anlamıştır zaten ne olduğunu.kızlar hepiniz hamilesiniz bana dua edermisiniz.güçlü olayım ayakta durabileyim.yaa ben bu arada varya çokta kötü bişey yaptım.bu olaydan beri günde 1 paketten fazla sigara içtim.hem kendimi affedemiyorum hemde duramıyorum:çok üzgünüm:lütfen alıntılamayın
elifsevde ve nazlımelekcim
bende henüz cinsiyeti bilmiyorum ama bugün saat 4.te randevum var:sm_cool:
eğer benim minik meleğim gösterirse cinsiyetini öğrenicez inşallah
darısı öğrenemeyenlerin başına bakalım dua edin
bebeğim sağlıklı olsun veeeeeeeeeeeeee
tabiki anne ve babasına şov yapsın bugün ikimizde çok heyecanlıyız:dance:
Fater uzun zamandır bu anı bekliyorsun. Umarım bebişi de annesine beklediğime değdi dedirtir. İnşallah güzel haberlerle geleceksin. Ay çok güzel bir heyecan. Tadını çıkar. Bir de bize haber vermeyi unutma :)
Eylül ne iş yapacaksın? Yapma bir şey :) Şöyle uzan, tembellik yap azıcık. Bak şimdi evde olmak gözümde tüttü. Hatta bi yarım saat de benim için otur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?