- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.101
bu Arada Kızlar çok Zor Bir Gece Geçirdim
Dün Sular Kesikti Gece 12 De Geldi
Bende önce Duşa Girdim Sonra Banyoyu Bir Güzel Ovdum
Sonra Mutfağa Giriştim Silinmedik Yer Bırakmadım Bu Arada Saat Gece 2 Olmuş
Neyse Yattım Uyumusşum Gece Saat 4.30 Da şidetli Bir Mide Yanması Ve Bulantıyla Uyandım
Lavoboya Koştum Defalarca Isstifra Ettim
Midemde Bir şey Kalamadı Ama Ağrı Ve Bulantı Devam Ediyordu
Böyle Böyle Saat Sabah 6.ya Kadar Kıvrandım
Inleye Inleye Uyuyakalmışım
Saat 7.30 Da Yine Aynı Ağrıyla Uyandım Ayyy çıldırcam Nerdeyse üstelik Bir Saat Sonra Işe Gitmem Gerek
Neyse Kendimi Zor Toparladım Biraz Geçte Olsa Işe Gittim
Bu 3. Kez Oluyor Kızlar Bugün Dr.a Sorucam Bakalım Ne Diyecek
Aman Kendinize Dikkat Edin
Elifciğim bu mesajında alıntı ile cevaplamışsın.O alıntıyı silermisin.Maytap alıntı yapmayın demiş,gözünden kaçtı harelde.a.s.canim proplemler hic bitmiyorki zaten tam anlamis degilim esinlen olan proplem ama sen sakin öyle sigara icerek bebegine zarar veriyosun canim esine degilki
Aştık biz olayı anlaşılan.ben asla eşimden başkasını istemem doğrusu.Geçen ağdaya gittim onda bile çok sıkıldım.kizlar demin tv de dogum izledim her sabak cikiyor ama tabi öyle tam göstermiyor orayi yandan ama cok sasdim inanin hep yabancilar cikardi bide baktim ki türk kadini kocasida yaninda kadin dogum yapiyor yinede ama bacaklar felan popo felan hep göründü ama kadin dogum yapamadi son anda sezeryaan aldilar ama inanin cok sasdim bir türkün orda acik acik dogum yapmasina ben birak tv ye esimden baskasini istemiyorum yanimda yoksa halam girecikdi yok dedim tek oluyumdaha iyi ama ikisindede esim vardi yanimda bundada ins olur tabi karsimda degil baismda olcak
kızlar ben az önce bebişimin oynadığını çok net bi şekilde hissettiiiiiiiiiiiim..
ay çok heyecanlandım yaaa.
içim bi hoş oldu..
3-5 sn sürüd 3 kez kıpırdadı..
hemen kocişi aradım haber verdim.
hayatımda ilk defa yaşadığım bi duyguyu daha yaşattı minik kuzum..
hoşgeldin canım, hoşgeldin annesinin minik kuşu..
şimdi varlığını daha iyi hissediyorum..:1rolleyes::asigim:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?