2008 Kasım Anneleri

bu arada kızlar çok zor bir gece geçirdim
dün sular kesikti gece 12 de geldi
bende önce duşa girdim sonra banyoyu bir güzel ovdum
sonra mutfağa giriştim silinmedik yer bırakmadım bu arada saat gece 2 olmuş
neyse yattım uyumusşum gece saat 4.30 da şidetli bir mide yanması ve bulantıyla uyandım
lavoboya koştum defalarca isstifra ettim
midemde bir şey kalamadı ama ağrı ve bulantı devam ediyordu
böyle böyle saat sabah 6.ya kadar kıvrandım
inleye inleye uyuyakalmışım
saat 7.30 da yine aynı ağrıyla uyandım ayyy çıldırcam nerdeyse üstelik bir saat sonra işe gitmem gerek
neyse kendimi zor toparladım biraz geçte olsa işe gittim
bu 3. kez oluyor kızlar bugün dr.a sorucam bakalım ne diyecek
aman kendinize dikkat edin

fatercim bence dün gece sen kendini fazla yormuşun.. üşütmüş olabilirsin biliyorsun bizler daha dikkat etmek zorundayız ayağın ıslak ıslak dolaştıysan olmuştur.. aynı sorunu yaşadığım için biliyorum amann dikkat .. yinede doktoruna sor ... geçmiş olsun canım...

Fater Belkide Kullandiğin Deterjanlar Falan Dokunmuştur. Dikkat Et Kendine çok Fazla Yorma Bende Geçenlerde Dip Köşe Temizlik Yaptim Bende çok Rahatsizlanmiştim.. Demekki çokyorulmamak Gerekiyor önemli Olan Içimizdeki Meleklerimiz Dimi Ev Temizliği Nasil Olsa Olur.

doğru söylüyorsunuz kızlar
artık neden oldu bilmiyorum
klorak kullanmıştım ya o dokundu yada yorgunluk
Allah'a şükrediyorum atlattğım için
bir an hiç geçmeyecek sandım

FATERCİM GEÇMİŞ OLSUN..
ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ KENDİMİZE ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ.BENDE TEMİZLİKTE ÇOK ÇAMAŞIR SUYU KULLANIYPRUM.FENA YAPIYO BENİDE..YÜZÜMÜ GÖZÜMÜ SAARIP ZORLA TAMİZLİYOM SONRADA OTURUP YOĞURT YİYOM.ASLINDA HAMİLELİKTE KİMYASALLARDAN UZAK DURMAK LAZIM..
AMA NAPİM İÇİMDE RAHAT ETMİYO..
ESKİSİ KADAR SIK KULLANMIYORUM AMA..
EVET CANIM ÜŞÜTMÜŞTE OLABİLİRSİN NANE-LİMON KAYNATIP İÇMEK İYİ GELEBİLİR CANIM..
BU ARADA İNŞ.BEBİŞİN SAĞLIKLIDIR VE CİNSİYETİNİ ÖĞRENİRSİN..
ÇİKOLATA YEMEYİ UNUTMAAAA...
BENDE PERŞEMBE SABAHI GİDERKEN YİCEM ÇİKOLATA..
İNŞ. BENDE ÖĞRENİRİM KUZUCUĞUMUN CİNSİYETİNİ..
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYOZ CANIM..a.s.

Fatercim geçmiş olsun.. Ama sen ne yapıyorsun güzelim yaa klava:, saat gece 4'e kadar temizlik yapılır mı? Eşinde mi görmedi seni hiç? vallahi benim eşim haytta bırakmaz.. Hem yorgunluk hem uykusuzluk hem de klorak olunca sonucun böyle olması normal bence.. Lütfen dikkat edelim arkadaşlar.. Klorak, tuz ruhu gibi maddeler normal zamanlarda bile çok rahatsız ediyor, kaldı ki şimdi hamileyiz.. Bebişlerimizi düşünmeliyiz dimi..

teşekkür edrim kızlar iyi dilekleriniz için
sanırım bundan sonra daha dikkatli olurum
ama dedim ya bu 3. kez oluyor
anlayamadım bende neyse inşallah bebeğim iyidir
onun iyi olduğunu öğrenince tüm sıkıntıları unuturum nasıl olsa

sevgili maytap öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum allah yardımcın olsun en doğru kararı yine sen vereceksin sigarayı içmemeye çalış ve güçlü ol bitanem

kızlar yorgunluğa gelince ben de çok kötüyüm inanın 3 gündür yemek bile yapamıyorum elim ayağım kalkmıyor hazır şeyler yemekten sıkıldım bu gün biraz daha iyiyim okuldan gelince biraz evi toparladım ve yemek yaptım ama hala çok kötüyümakşamları hele kafamı kaldıramıyorum acaba havalardan mı birden bire çok ısındı tansiyonumda hep düşük sizinde öyle mi doktorumu aradım endişelenme normal bu durumlar diyor inşallah en kısa zamanda toparlarız

doktora gidecek olan güzel kasım anneleri en güzel haberlerinizi bekliyoruz fatercim inşallah cinsiyetini öğrenirsin allah sağlıklı bebişler versinde hiç önemli değil...

Fatercim çok geçmiş olsun canım. Lütfen kendini fazla yorma. Ev işi ben de yapmak istiyorum çoğu zaman ama tutuyorum kendimi, idare ediyoruz işte.
Maytapcım sen de bebeğine dikkat et lütfen. Herkesin hamileliği süper geçmiyor emin oılabilirsin.

Mesela biz de inanılmaz bir ekonomik sıkıntı içine girdik. Eşimle beraber çalışıyoruz ve inanın işler durma noktasına geldi son 3 aydır. Daha bebeğe iğne alamadım, doğuma yakın ne olur onu da bilmiyorum. Belki çocuk odası bile yapamayacağız. Bir de geçen seneden mortgage yapmıştık... Her ay onun taksitleri var... Düşünün artık! Bu arada bebek planlarımızı yaparken hiç böyle bi durum yoktu ve ne olduysa son 3 ayda oldu... Sigara alışkanlığım olmadığı halde bazen öyle sıkıntıya giriyorum ki, ah şimdi bi sigara yaksaydım demiyorum değil... Ama bunun çözüm olmadığını da biliyorum. Tek çare, sabretmek, ümit etmek ve beklemek...

ecemim, sıcaklar da yorgunluğu arttırıyor. c.tesi günü sabahtan akşam 5.e kadar dışardaydım inanılmaz yorulmuşum eve gelip 2 saat uyudum ancak kendime geldim. düşük tansiyon bu haftalarda normalmiş benim de düşük çıkıyor. genişleyen kan damarları yüzündenmiş. bir de demir hapına başladın mı, halsizliğe de iyi geliyormuş, ben bugün başlıyorum.

canım demir hapına geçen hafta başladım kanım düşük çıkmıştı demekki hala toparlayamadım halbuki beslenmemede çok dikkat ediyordum neyse düzeleceğiz inşallah

hamişler pekmez yiyin,çekirdekli kuru üzüm yiyin..
yiyin,yiyin de hem kanınız olsun hem bebişiniz sağlıklı..
ben bunları yediğim halde bide ferrosanol kullanıyom yaaaaa.s

İhmal etmeyin kızlar. Ayrıca evet pekmez gerçekten çok faydalı fakat ben sade pekmez yiyemiyorum. Zaten oldum olası sevmezdim ayda yılda birkere yerdim. Görümcem tahin ile pekmezi karıştırıp öyle yemeye çalış demişti bir süre önce denedim işe yaradı şimdi kahvaltımın vazgeçilmezi oldu. Eğer pekmezin keskin tadından rahatsız olan varsa bunu denesin belki işe yarayabilir yerimseniben

Bende 17+1 haftalık hamişim.Biz en son muayenemizde biraz üzülmüştük bizimkisi aşağıya inmiş dr yorgunluktan dedi 10 gün rapor verdi şimdi raporumuz bitti 2 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz.Hayırlısı bakalım karnım baya ağır geliyo bugünlerde bana 6 kilo aldım ayrıca hemen yoruluyorum tansiyon düşüklüğü olabilir halsizliğin sebebi.gynoferm (kan hapı) ve megadyn(multivitamin) kullanıyorum bol karpuz meyve ve su tüketiyorum çok kolay bi yaz olmayacak anlaşılan hayırlısı bakalım

canim proplemler hic bitmiyorki zaten tam anlamis degilim esinlen olan proplem ama sen sakin öyle sigara icerek bebegine zarar veriyosun canim esine degilki
Elifciğim bu mesajında alıntı ile cevaplamışsın.O alıntıyı silermisin.Maytap alıntı yapmayın demiş,gözünden kaçtı harelde.a.s.

Aştık biz olayı anlaşılan.ben asla eşimden başkasını istemem doğrusu.Geçen ağdaya gittim onda bile çok sıkıldım.
Böyle Tv şov yaparsa olacağı sezaryan jeyyar
olur.

Maytapcığım zaman zaman böyle zor günlerimiz oluyor.Önemli olan bebeğine ne kadra güçlü bir annesi olduğunu göstermen.emin ol ki o gönderdiğin tüm sinyalleri alıyordur.

Diğer oğluna sigara verebilirmisin? Neden daha küçük olanına veriyorsun o zaman.Bunu düşünerek içmemeye çalış.Başka birşey bul.Belki sakız çiğne belki atıştır ama sigaraya HAYIR.

İsteğini bastırmak için yakıp bi iki fırt çekip söndür bari.

Bugün 18+5 izzzz
Kızlar bende acaip tembel,yorgun bişey oldum.İnanın hiç bi iş yapmak istemiyorum.Hemen uykum geliyor.Bugün dışarda yedik öğle yemeğini ve ben geldim uyukladım bu saate kadar.Napalım bebiş uyuya uyuya büyüyecek :)
Bende başka bi sorun yok şimdilik.

Fatercim inşallah cinsiyetini öğrenir de gelirsin bugün.

Elmalı Turta canım inşallah işleriniz daha düzelir.Sakın şimdi bebeğime bişey alamıyorum diye üzülme.Asgari ücret ve tek maaşlı olanlar bile bebeklerine bakıp büyütebiliyorlarsa sen de bi şekilde bakarsın bebeğine.En azından ev almışsın ne güzel.O da bebeğin için yapılan bir hazırlık.
Bir de bu devirde artık herşeyin çok uygunları var.İlla pahalı ve marka almak zorunda değiliz.Eskiden annelerimiz bize organik kıyafet mi giydirmiş sanki?Biberonlarımızı sterilatörlemi hijyenik yapmışlar sanki.
Allah yardım eder hiç üzülme.

kızlar ben az önce bebişimin oynadığını çok net bi şekilde hissettiiiiiiiiiiiim..
ay çok heyecanlandım yaaa.
içim bi hoş oldu..
3-5 sn sürüd 3 kez kıpırdadı..
hemen kocişi aradım haber verdim.
hayatımda ilk defa yaşadığım bi duyguyu daha yaşattı minik kuzum..
hoşgeldin canım, hoşgeldin annesinin minik kuşu..
şimdi varlığını daha iyi hissediyorum..:1rolleyes::asigim:a.s.

Azocum, nasıl duygulandım. Oyy kuzusu ya ne güzel. Nasıl bir şeydi? Bizim bugüne katdar hissettiğimiz kıpırtılardan daha mı sertti? Ben de pıtpıtları ve hareketleri duyuyorum ama öyle sert bir tekme yemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…