- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.121
bu arada kızlar çok zor bir gece geçirdim
dün sular kesikti gece 12 de geldi
bende önce duşa girdim sonra banyoyu bir güzel ovdum
sonra mutfağa giriştim silinmedik yer bırakmadım bu arada saat gece 2 olmuş
neyse yattım uyumusşum gece saat 4.30 da şidetli bir mide yanması ve bulantıyla uyandım
lavoboya koştum defalarca isstifra ettim
midemde bir şey kalamadı ama ağrı ve bulantı devam ediyordu
böyle böyle saat sabah 6.ya kadar kıvrandım
inleye inleye uyuyakalmışım
saat 7.30 da yine aynı ağrıyla uyandım ayyy çıldırcam nerdeyse üstelik bir saat sonra işe gitmem gerek
neyse kendimi zor toparladım biraz geçte olsa işe gittim
bu 3. kez oluyor kızlar bugün dr.a sorucam bakalım ne diyecek
aman kendinize dikkat edin
kızlar ben az önce bebişimin oynadığını çok net bi şekilde hissettiiiiiiiiiiiim..
ay çok heyecanlandım yaaa.
içim bi hoş oldu..
3-5 sn sürüd 3 kez kıpırdadı..
hemen kocişi aradım haber verdim.
hayatımda ilk defa yaşadığım bi duyguyu daha yaşattı minik kuzum..
hoşgeldin canım, hoşgeldin annesinin minik kuşu..
şimdi varlığını daha iyi hissediyorum..:1rolleyes::asigim:a.s.
azocum yazdıklarını okuyunca sanki ben yaşamış gibi oldum çok sevindim canım senin adına.. bende bu hafta çok yoğun hissediyorum artık onlar böyle kıpraşınca sağlıklılar diye düşünüyorum...
GERÇEKTEN YAŞANMASI GEREKEN BİR DUYGU..:asigim:
Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin...
elmalı turti canım dönem dönem hepimiz böyle sıkıntılar yaşıyoruz muhakkak.. bizde tedaviden sonra belimizi doğrultmakta epey zorlandık ama çok şükür bebişlerimiz açısından herşeyin yolunda gitmesi nasılsa geriside gelir bu mutluluğun dedirtiyor.. hem zaten bebekler kısmetiyle doğuyor sen bile şaşıracaksın doğdukları zaman gelişen güzel şeylere.. Allah yardımcınız olsun...a.s
kızlar bu arada bende bir türlü randevu alamadım ya...:1no2: en sonunda ayrıntılı ultrason odasındaki sekreteri arayıp ona sordum meğer artık telle randevu alınmıyormuş.. bizzat gidip kendin alacakmışın... öyle gidersende acil olmadığı sürece muayyen etmiyorlarmış randevun yok diye.... herlade her kontrole gidişte bir sonraki için randevu alacaksın bu gidişlefisfisfis eee hastanede bize 2 vesait uzaklıkta birgün randevu için birgün kontrole gidilecek eşimi aradım hallederim ben alırım randevuyu dedi önce aradan biraz geçince beni aramış bizim buraya bir firma çalışanları için bir hastane açılmıştı büyük ona gitmiş bakmış kadın doğmda varmış konuşmuş oradakilerle cinsiyetler için oraya gidelim belki memnun kalırsak devamlı buraya gideriz diye aramış...
bende öbür hastane üniv. hastanesi old. için hem ilgililer hemde her detaya bakıyorlar onun için orayı istiyorum daha yapılacak testlerim var yani ne yapacağımı şaşırdım akşam gelince detaylı konuşuruz bir karar veririz inşallah..:sm_confused:
hem sizlere bakınca ben bir tek ferrum fort demir hapı kullanıyorum kansızım banada vitamin yazmaları gerekmezmiydi belki bu kontrolde yazacaklardı onuda bilemiyorum.. amannnn ne çok şişirmişim kafanızı yaaa..:bbo:
selam kızlarrrrrrrrrrr... nasılsınız?
ben dr.dan geldim kayınvalideme uğradık eve geldik yorgunluktan uyuyakalmışım
anca kendime geldim
gelelim kontrol sonucunaaaa
evet canlarım babamız ve ben heyecanla gittik kontrole
birlikte girdik odaya önce dr.umuzla 3.lü test için konuştu
ikili çok iyi çıkmış o zaman 3.lü teste gerek yok ama illa isterdeniz yaptıralım dedi
bende dr.un tavsiyesini dinledim yaptırmaya gerek olmadığına karar verdik
iki hafta sonra ayrıntılı usg için randevu verdi
elevit hapım bitmişti kan hapında da benzer şeyler olduğu için yeni bir vitamin yazmadı
mide yanmalarım için çok şiddetli olduğunda kullanmam üzere bir hap yazdı
sonraaaa ultrasonda bakmaya başladı kuzum kocaman olmuş her detayı gösterdi dr.umuz ama minik kuzum tüm uğraşlara rağmen bacaklarını karnına çekmiş bir türlü açmıyordu:sm_confused:
baktık olmayacak dr.umuz sen biraz çık dolaş sonra gel yine bakalım dedi
bizde çıktık biraz dolaştık tekrar bir çikolata yedim ve dr.un yanına geldik
tekrar ultrasonda baktık ve baktığımız an herşey ortadaydı:roflol:
veeeeeeeeeeeeee... oğlumuz olacağını öğrendik:sm_cool::sm_cool:
Yeşim inşallah sen de öğrenirsin kısa zamanda.
Nazlı ne yaptın karar verdin mi gideceğin hastaneye. Canım bence de Dark'ın dediği gibi eğer gideceksen sadece cinsiyet öğrenmeye gidersin yeni açılan hastaneye. Yoksa üniversite hastanesine devam edersin ama randevu alma olayı gerçekten çok zor olur eğer her defasında gitmen gerekirse..
Bu arada benim de her zaman gittiğim cerrahpaşadaki doktorum vitamin vermedi bana. Özellikle birkaç kez sordum hatta. Ama hayır vitamin almana gerek yok dedi. Fakat bu gittiğim doktor sordu vitamin alıyor musun diye. Ben de kullanmadığımı doktorun vermediğini söyledim. Bu doktor da belki kilo alırsın diye doktorun vermemiştir ama benim yazacağım sadece multivitamin dedi. Elevite başladım. Fakat başladığımdan beri doymak bilmiyorum gerçekten de. İnanamıyorum, o kadar iştahım açıldı ki. Ben de bırakmayı düşünüyorum vitamini şimdi. Sadece demir ilacına devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada kendi doktorum tabii ki cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora gittiğimi de bilmiyor. Bak ona kalsa hala kızım olduğunu öğrenemeyecektim.
yeşimcim bebeğinin sağlıklı olması güzel haber..inşallah bidahaki sefere gösterir seninkide..
insan çok merak ediyo dimi?
göremeyincede sinir oluyo..
buradaki arkadaşlardan 12. haftalarda bile öğrenenler var ben 19.haftaya girdim bizim yaramaz daha göstermedi:1rolleyes:
bakalım yarın sabah inş.
hayırlısı olsun tabi..
benimde kayınvalidem her doktordan gelişte ultrason fotolarına bakıp ben bunlardan bişi anlamıyom benide götürün orada canlı göreyim diyo..
bakalım detaylı çektirirken belki götürürüz..
çok hoş bu anneler yaaasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?