2008 Kasım Anneleri

ay nazlıcım senin işin çok zor tatlım yaa allah sana sabır ve kolaylık versin ama sen güçlü kadınsın valla helal olsun sana iki tane canavar büyütüyorsun ..
bu arada haftaya pazar babalar günü değil mi :)) gerçi babamız bizim anneler günümüzü ööleee üstünden kutladı zaten şehir dışındaydık diye pek bişey yapmadı ama ben bişeyler yapmayı planlıyorum birde zaten 10 haziran eşimin doğum günü ikisini bir arada çıkartayım diyorum hani o yapmadı kısasa kısas olmasın ben bişeyler yapayım belkim utanır :)))

seraycım teklifin valla çok güzel neden olmasın olabilir siz neredeydiniz bakim :)) dudullu tarafındaydın ama ayrıntıyı istersen özelden de yazabilirsin :)))

günaydın kızlar dün misafirim vardı gelemedim çok konuşmuşsunuz çokkk
lavişçim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senlere
mmmfcim mehmet akif e geçmiş olsun kıyamam ya
başka bişey kalmadı aklımda

seraycım yaza merhaba partisinde benim yerimede eğlen güzelim keyfiniz bol olsun o gün..

kalimerocum eşim öğretmen değil polis canım.. avrupa yaksında bir kongre var orada görev yazdırmış kendine yabancı işadamlarına korumalık yapacaklar haftasonuna kadar.. afrikalımı neymiş bununkisi dünde hamam sefası yapmış adamlar gelmesi 2 yi buldu.. zencilere gözcülük ediyor yani..
lelalcim sağol canım..
kızlar bu resim oğluşların son çekilen resimlerinden çok sevdiğim bir resim...
yoğurt yerken çekilmişti..

sabahtan beri yazamadıklarımm,
mmf geçmiş olsun canım, hasar yok dimi düşme sonucu kızarıklık vs.

ecemim kolay gelsin, bitiyor sizin işler benim 24 üne kadar devam eden kurslarım var( sıkıldım artıkkkk

nazlıcım allah kolaylık versin canım bizden iki kat fazla hemde

seray bende ümraniye çarşıda oturuyorum, çok yakınız

seray nerede olacak partiniz

babalar günü haftayamııı, hemen bişiiler ayarlamam lazım anneler gününün altında kalmayım dimi

ay bu tamagoçi durmadı bir türlü dünya kadar işim var

kalimero hala sıkılıyormusun canım bak herkes burada

Son düzenleyen: Moderatör:
nazlımelek canım kolay gelsın
bu mınık adamlar ne kadar tatlı cıkmıslar maasallah
bu yakısıklılarla tek basına olmak emınım cok zordur

denızanası benım canımın sıkkınlıgı kuafore gıdemememden aslında vakıt dolduruyorum
ama buranın hareketlı olması da hosuma gıdıyor cok alısmısım buraya

ay sabah sabah bi açtım ki şaşkın bakan iki surat :)) maşşallah nazlıcım ne yakışıklı olmuş bunlar yaa..
herkese günaydın yeni uyandık

teşekkür ederiz teyzeleriiiii..
evde yemek yerken genelde anakucaklarında oluyorlar bu resmi bir arkadaşa gitmiştim gezmeye orada mecburen bir yastıkta yedirdim yoğurtlarını onlarda elele tutuşmuşlar..:)) zaten yerde yuvarlanırlarkende yanyana gelip öpüp koklaşıyorlar, elele tutşuyorlar bazen birbirlerine kahkaha ile gülüyorlar bu arada saç çekmeleri tırmıklamalarda olmuyor değil hani....

kızlar aslında çoğunuz üsküdar ümraniye tarfındasınız anadolu yakasında birgün cafede felan toplanın anacım yazda geldi..

selam kızlaar çok kötü bir günün ardından gerçi benim için hala iyi sayılmaz ama neyse
dün dişlerime başladık tam 12 adet dişim kesildi ve kaplama yapılacak ağzımda diş yokmuş bariz yaa
dolguların içi bile çürüktü yaaa adam diyo ki sen kaç yaşındasın bu nasıl dişler böyle
ne kadar anne sütü aldın dedi bende kırk gün almışım dedim tamam o zaman başka bişe sormaya gerek yok
dedi bir kez daha anladım anne sütünün önemini ve kızımı emzirebildiğim kadar emzirecem
çünkü çok büyük tarif edilemez acılar çektim dün uyuşukluğun etkisi geçince kfamı duvarlara vurasım
geldi o kadar canım yanıyordu ama çektirmekten iyidir die düşünüyorum bugün biraz daha hafif
dün beynime vuruyordu artık bişe yiyemiyorum sadece sıvıyla besleniyorum ve dişlerimin kıymetini bir kez daha
anladım önümde tam 5 gün var takılacak alışma dönemi 1 aymış ondan sonra allahın izniyle rahat edicem
allah kimseyi dişçinin masasına yatırmasın yaa dişçiden korkmayan ben artık kapısından girmek istemiyorum
eğer yapılması gereken dişleriniz varsa ben beklemeyin derim ne kadar beklersen o kadar ağrılı oluyormuş
ben bugün yarın die die bir sene bekledim sonuç çok kötü malesef ayy konşamıyorum ya yaziim bare dedim

ecemim merak ettiğin için teşekürler
LAVİŞ doğum günün kutlu olsun canımm
NAZLI bebişler çok güzel görünüyo valla maşallah

asorticim çok geçmiş olsun tatlım yaa
zordur diş kesimi ve kaplama süreci ağrılı ve acılı olur ama geçince güzel görüntünle herşeyi unutacaksın inşallah.
bu arada ben diş olayını sadece anne sütüne bağlamıyorum sonrasında alınan kalsiyumun ve bakımın bence çok daha etkisi var.
benim kız kardeşim sadece 3 ay emmiş ve dişleri ailedeki herkesin dişinden çok daha sağlam daha ilk defa geçen ay 1 dolgu yaptırdı o derece yani ama ben neredeyse 8-9 ay emmişim benim dişlerim çok hassas ve çabuk çürüyüp yayılıyor . o yüzden emzirmenin dışında sonrasındaki kalsiyum ihtiyacını karşılamak ve bakımını atlamamak da çok önemli.

arkadaşım aradı şimdi bizi ziyarete geliyormuş
ben hemen bir ortalık toplama ve mama hazırlama operasyonuna gireyim
görüşürüz sonra kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…