2008 Kasım Anneleri

asorti geçmiş olsun canım

lelal katılıyorum canım bende sadece anne sütüne bağlayamam, senin dediğn faktörler yanında dişlerde kalıtım bile çok önemli

beyazmelek ne yaptı acaba, sesi çıkmadı

asorti geçmiş olsunn dişçiden bende acayip tırsarım.Benim bi dişçim var biraz pahalı üstelik çok ukela ama işini çook iyi yaptığından.Neyse ben küçükken çok pimpiriktim hala da öyleyim sallanan dişlerimi ne kendim çekebilridim ne öyle durabilrimdim ne kimseye elletirdim ayyy düşününce bile fena oluyorum.annem de beni bu adama götürdü o zaman.Beni koltuğa oturttu acımadan alıcam hemen falan dedi tabi ben ağzımı açmadım:) neyse elimi koluna götürdü kolumu tut ve acırsa çok sık dedi hemen bırakırım dedi.bende güvendim . zaten sallanan dişi pıt diye aldı hiç acımadı haliyle:)).bütün sallananlarda ona gittik:))) ne belaymışım yaw.Ama hala da ondan başka dişçi bilmem.Mükemmel dolgu yapar.öylee bi enstantene anlatasım geldi işte.benim eşimde de bi tane çürük yada leke yoktur kayınpederime çekmiş galiba.inş.oğluşum babasına çeker.

asırtie geçmiş olsun canım ;
diş konusunu hiç açmak istemiyorum nitekim aklıma; yalnış operasyondan dolayı geçirdiğim çene kemiği ameliyatım geliyor tırsıyorum ..bunu yapan ise çook ünlü ve sosyete nin dişçisi diye bilinen bi doktor..

bizim ki de pahalıcı yaa bir dişe 250 tl alıyor 13 diş yapılacak eşimde 5 diş yapılacak
ama çok iyi yaptığını söyleyen o kadar çok kişi var ki ankaranın en iyi dişçileri sıralamasında 2. sırada
birinciye gittim 450 istedi aynı dişe herşeyi aynı yani dedim parayla mı birinci oluyo bunlar

inş.canım görünüm çok önemli çünkü.Bazı kaplamalar çok belli oluyo sinir oluyorum ben.Çok dikkat ediliyo ağıza sonuçta hep ortada olan şey dişler.ınş.verdiğin paranın hakkını alırsın canım geçmiş olsun.

asorticim çok geçmiş olsun valla korkuyordum korkuma yeni yeni ekler bağladım
gerçi benimkiler henüz çürüme aşamasında 2 tane gitsem dolgu ile yırtcam ama sen şimdi böle anlattın ya gidemem yawww :1shok:

havada o kadar kötüki insanın içi kararıyo vallahi kara kara bulutlar sabah bakıyosun günlük güneşlik ona göre giyiniyosun öğleden sonrakapıyor hastaolacaz bu havalardan yağmur atıştırdı ama boşalamadı belli daha yağar

asortie geçmiş olsun cnm 3 sene önce yeni evlendiğimde bende 3 tane kanal yaptırmıştım biliyorum nasıl bişey olduğunu vınnnn diye bi ses sürekli beynin oyuluyo gibi işkence aleti gibi aletleri var 3 diş 1 sene sürmüştü benim nerdeyse beşiktaşa gidiyodum her hafta dentistanbul var orda yakışıklı bi dişçim vardı:) yine gitmem lazım aslında benimde kontrol için illa çürüycek öyle gitçez

ben geldım yıne sayfa cok yavastı ancak yazabılıyorum
kuafore sonunda gıdebıldım cok mutluyum
eve gectım dus aldım oglusu emzırıp mamamı yedım ve geldım
ıste geldım buradayım
nerelerdesınız sayfa cok yavas bır oncekı sayfayı okuyamıyorum

kalimerocum yeni saçını güle güle kullan canım...
oo git duş al oğluşu doyur kendini doyur baya iş haketmişn sen..
bende oğluşlar uyurken uzandım biraz iiyi geldi..

selam kızlar ancak gelebildim off sabah biraz okuyayım dedim açtım ama nerdeee bir türlü fırsat olmadı

bugün biraz daha iyiyim çok kızacaksınız biliyorum ama hala konuşamadım, konuşursam çok kötü şeyler olacak, daha mutsuz olucam gibi bir his var içimde korkuyorum ama konuşmazsamda bir yere varamayacağımı biliyorum böyle kendi kendimi yiyeceğim :çok üzgünüm:

umarım sizde herkesler iyidir okuyamadım geçmnişi doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…