2008 Kasım Anneleri

hoşgeldin beyazmelekcim, canım neden kızalım ama sen rahat edemiyorsun işte, öncede yazmıştım ama tekrar söyleyim, diğer yer belli olsa daha rahat konuşurdun olacaksada olmayacaksada karşılarında daha sağlam durabilirdin

kızlar , diğer tarafta bizim başlıkta bir önerim var bakarmısınız?

kalimerocum yeni saçını güle güle kullan canım...
oo git duş al oğluşu doyur kendini doyur baya iş haketmişn sen..
bende oğluşlar uyurken uzandım biraz iiyi geldi..

sacımı kestırmedım canım
bakımdan cıktım kus gıbı hafıfım artık sengözlerimebaksanab

bende azıcık yatsam dıyorum
cok sıcak galıba bugun yıne

yeni bir şey daha var mutlaka bakın ilginizi çekecektir, duyanlar duymayanlara söylesin, sonra yok ben duymadım, yok ben bilmiyordum demeyinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

denizinanası ben hemen atladım balıklama diğer duymaan arkadaşlara duyururum ben

tamam canım çok sevinirim
cidden sonradan ben duymamıştım diyen olursa çok üzülürüm, şu an burada olan herkes duydu herkes duyursun bir taraftan, hatta kasım annesi bile olmak gerekmez heralde

denizcim bizim diğer forumdamı önerin var orayamı bakıcaz

bu arada 7 aylık olmuşuz sıkıntıdan haberim yok hihoyyyt

evet canım hadi bir bakıver

ben geldim ama canım çok sıkkın oğluş hiç bir şey yemiyor emmiyor iştahı tamamen kapandı zorlamakta istemiyorum ama bu gün bütün gün azcık bi kahvaltısını yapmış bide 30luk mama içmiş geldim emzireyim dedim emmedi mama yaptım ballı irmikli inanın 5-6 kaşık zorla yedi ne oldu bu çocuğa anlamıyorum sinirlerim zaten bozuk çok gerginim ufacık çocuğa bağırıyorum ne anlayacaksa...şimdide sinirden ağlıyoum bir yandanda yazıyorum offffffff sizide sıktım kusura bakmayın

canım sen beykozda oturuyorsunya, beykoz kız meslek lisesini soracaktım sana yakınmı, oralarda ev kiraları nasıldır bir bilgin varmı, bekar bir bayanın oturabileceği bir evden bahsediyorum ama

bana yakın değil ortaçeşmede ama biliyorum yerini güzel kaloriferli bi apartman dairesi tutmak isterse 500 lirayı gözden çıkarması lazım
ama pahalı gelirse müstakil 2-3 katlı evlerde var

canım üzülme bu kadar bebiş hasta olacak tabi iştahsızlık, bir ara denizde hiç bişii yemiyordu, açlıktanda ağlayıp duruyordu diş çıkardı arkasından, sizinde hastalık dişle birleşmiş olabilirmi acaba?

bu arada diğer tarafa bi bakıver, ilgini çekicek şeyler var

bana yakın değil ortaçeşmede ama biliyorum yerini güzel kaloriferli bi apartman dairesi tutmak isterse 500 lirayı gözden çıkarması lazım
ama pahalı gelirse müstakil 2-3 katlı evlerde var

canım çok teşekkür ederim yine görmeyeceksin diye üzülüyordum, okula yakın kaloriferli bir yeri 500 e bulursa kaçırmaz, şimdi zaten eskişehirde 450 ye oturuyor, oradan hergün kütahyaya gidip geliyor fazla gelmez yani
tekrar teşekkür ederim

mmmf repleyemedim borcum olsun, ya burada 20 kişi yokmuyuz kimsye rep veremiyorum, hatta bazen hiç tanımadıklarıma veriyorum sıra gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…