2008 Kasım Anneleri

Kızlar bugün sanki kızım bana baba dedi.6.5 ayda konuşan olurmu yoksa bilinçsizcemi çıkardı Geçen dedesi bu baba diyor demiştide inanmamıştım bugün bende duyunca inandım.

Kızlar bugün sanki kızım bana baba dedi.6.5 ayda konuşan olurmu yoksa bilinçsizcemi çıkardı Geçen dedesi bu baba diyor demiştide inanmamıştım bugün bende duyunca inandım.

olabilir canım tahmin ediyorum konuşma değildirde mırıldanma ve mırıldanmanın tekrarı şeklinde konuşma öncesi dönemler vardır şu an bebelerimiz bu dönemlerde, bba - ba -ba yada de-de-de diye başlarlar sende bilirsin kızından,
bu arada maşallah kuzuya,

Nazlımelek Maşallah ne yakışıklı olmuş bunlar o ne gözler öyle Helal olsun büyüttün ikizleri

çok sağol seyracım ya büyüdüler ikizler artık tutamıyorum koyduğum yerde bulamıyorum biri bir yanda diğeri öbür yanda..
canım artık yavaşda olsa bişeyler demeye başlayabilirler.. benimkilerden kerem bua ve ımme diyor yani su ve emziğini istiyor artık..:ecrin_bebek:birde söylenir gibi arka arkaya bişeyler saymaya başladımı bilki uykusu gelmiş.. kaan ise uykusu gelince çimdiklenmiş gibi çığlıklar atıyor...:sm_cool:

benimkide kendi kendine çok konuşuyor, resmen sesi yükselip alçalıyor çok komik oluyor, bazen sinirli bazen mırıl mırıl bayılıyorum onu izlemeye

nazlımelek nasıl güzel çıkmış kuzular öyle yaa yeni gördüm bayıldım valla

seyracım olabilir galiba herkes gelişim dönemleri birbirinden farklı ayy ne güzel herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bende sürekli ba-ba-ba deyip duruyorum denizin yanındaki babalar gününe kadar öğreteyim diye ama kendi kendine konuşmaktan sıra gelmiyor heralde

yemeğimi yaptım geldim yemek yaparken piroşuda mutfağa aldım yere battaniye serip oturttum önünede oyuncak koydum ne güzel oynuyo ben yemeği yapana kadar oturdu desteksiz normal oturuyo artık ve sizinkiler gibi hep bişeyler mırıldanıyo bide kızar gibi ellerini aça aça bişeyler söylüyo yiyesim geliyo o zaman yapışıyorum hemen bi yerlerine, bide şimdi tapşini yapıyo minicik ellerinden şap şap ses çıkıyo:))
denizanası ben öbür siteyi bilmiyorum ya neydi adı aslında biliyodumda unuttun söylermisin cnm

sağol beyazmelekcim..
denizanası bende bayılıyorum o hallerine.. birde çığlık atıyor yanına gidiyorum gülüyor kaan bey ben keremin altını açmaya gidiyorum tekrar çığlık ne yapacak diye yanına geliyorum yine gülüyor oyun oynuyor benle..
ayy hele sabah gülerek uyanmaları yokmu sıcacık oluyorlar fırından yeni çıkmış gibi..:)) öpmeye koklamaya doyamıyorum..
bende sürekli annem, baba, mama diye tekrarlıyorum hep ama ne zaman derler bilmem..

benimki çoktandır resmen baba diyo artık.Yani çok net ve güzel söylüyo.Baban nerde deyince de babasına bakıyo:) annem bütün gün evde önce babasını öğrettiii(

piroşa maşallah demek desteksiz oturuyor bugün yerde fış fış oynarken oturttum yine devriliyorlar benimkiler hacıyatarrrrrsırnaşık şey

Ben de öğretiyorum ba-ba-ba falan diye çok güzel dinliyor sonra yine kendi bildiğini okuyor aaa-uuu falan diye

baba nerde oğlum diyorum bazen gösteriyor bazen göstermiyor ama meme nerde oğlum dedik mi göğsüme öyle bir yapışıyor ve gülmeye başlıyor ki sormayın herkesi öldürüyor gülmekten

benimki de epeydir oturuyor desteksiz o konuda sorunumuz yok artık çok nadiren arada devrilip gidiyor oda uzaktaki bişeyi almak isterken uzanınca oluyor genellikle popoyu dikiyor havaya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…