2008 Kasım Anneleri

benim kızda uzun zamandır desteksiz oturuyor,eskiden yıkılırdı bir süre sonra şimdi oturuyor artık.benim kızım sizlerden farklı olarak '' öldü '' diyo ,ede ödüü,anneee ,memme ,mamma ,en favori kelimeler birde konuştuğumuzu duyamayacak şekilde aaaaaaaaa diyor sürekli ..operacılar gibi ..

canım biraz daha ii fakat dün gece yirn ayaktaydık bugün çok gezdi erkn uyudu yavruşkom
bende merak ediyordum sedacığımı telekkürler eylülcüma.s.

canım kıyamam sana ben tek başıma kafayı yiyecek oluyorum seninki daha da zor canım benim allah yardımcın olsun
eçmiş olsun mavi boncuğa eşinede söle dikkatli olsun bidaha yoksaklava:
sağol pirayecim teşekkürlerr
maşallah çokttalılar annesi öp onları benim yerime
geçmiş olsun canım işin zor birdaha doğuma giderim ama dişçiyr gidemem o kadar yani çabucask bitiverir inşallah
ecemim merak ettiğin için teşekürler
LAVİŞ doğum günün kutlu olsun canımm
NAZLI bebişler çok güzel görünüyo valla maşallah
teşekkürler canımma.s.
beni kürklü yapan kızartan kartım geldiiiii :)

güle güle kullan havanı da attın hmen:dilcikar::1closedeyes:

bu arada beyazmelek ve eylülcüm 7.aylarını kutlu olsunn öpüyorum kuzularııı
ya şu öteki sayfanın adını bende unuttum biri özelden atsın bana

şimdi gelelim bize bugün kontrolümüz vardı gittik doktor teyzemize kızımın geniz akıntısı hala geçmemiş 3 gündür asisit veventolin kullanıyorduk ama fayda etmmeiş malesef antibiyotiğe başlayacğız amoklavin verdi salı günü tekrar gideceğiz :1no2:kızım aslında gündüzleri pek öksürmüyor gece çok artıyor

slm kızlar
günlerr sonra kociş ve oğlullarımla güzel bi akşam yemeği geçirdim ve şimdi bacaklarımı diktim çayımı içiyorum
bu huzuru mutluluğu hiç bir şeye değişemem
haftalardır her cuma kaynana hazretlerine gitmekten ööğğkk gelmişti içime sanki farz her cuma gitmek ona aman her gün görüyom ya yeter bu akşam kırdım zincirlerimi
bugün arabam satıldı pazartesi vedalaşacağım bu yüzden bir yanım buruk ama olsun canım kocam daha iyisini almak istediği için bunu sattı zaten ufak geliyordu istediğimiz fiyatıda veren vardı tamam dedim en sonunda izin verdim kıyamıyordum bu benim ilk göz ağrım ve birikimimdi
bakalım daha bulamadıkda istediği arabayı bir süre kociş bizi taşıyacak ve ben sabahları kaynanamı görmek zorunda kalmıyacam o bırakcak çünki naniknanik

banlım eylülüm 7. ayınız kutlu olsun daha nice aylara yıllara sağlıkla inşallah kocaman öpüyorum melisimi Şeniz

ecemim hiç üzülme oğlun için çünki aynısı bende de var biberon maması yada normal çorbası olsun kaşık maması olsun vermesek acıkıpda ağlayıp mama istemiyor kuşdan az yiyiyor ve deli gibi sadece su içiyo ne olacak bende şaşırmıştım ki bu sabah kaynana karusu bu çocuk bişi yemiyo küçücük kaldı büyümüyo napcan dedi az daha boğazına yapışacaktın bütün gün bakıyon madem değişik şeyler yap oynat zıplat yedir başka zaman beni sallamıyorsun şimdimi soruyon ya dicektimki ben bunu pazartesi doktora götüreyim dedim kendimi topladım çünki evet farkındayım vermesek yemiyo yesede kuş kadar bakalım ne dicek doktor

benim oğumda desteksiz oturamıyo bırakın desteksizi destekli bile yüzü koyun düşüyo dişide yok napayım benimki az geriden geliyo ama sorun değil her kez bir değil her bebek gelişimini aynı anda tamamlamıyor takmıyorum
düşünün sizinkiler ayağını keşfedip ağzına soktuğunun üstünden haftalar geçti belki aylar benim şaşkoloz daha yeni keşfetti onları yeni sokuyo ağzına tutuyor onlar
sağlıklı sıhatli olsunda hiççç önemli değil nasılsa canı sağ olsunda hepsi olur zamanla

dark hoşgeldin tatlım nasılsın ceren nasıl?

araba satışınız hayırlı olsun zeynacım

bizim öğrencilere ilk anlattığımız şeylerden birisi gelişim ilkeleridir ve bunun maddelerinden biride "gelişimde bireysel farklılıklar vardır" doğru söylüyorsun her bebek farklı tamamlıyor gelişimini, benim denizde desteksiz istediği kadar oturabiliyor ama sürünüp yer değişitmek birşeyleri karıştırmak daha cazip geldiği için oturmuyor pek, ha reklam varsa oturup bir güzel sonuna kadar izliyor, özelliklede hayatı fantala ve danseden kırmızı biberlere bayılıyor, emekleme benzeri hareket yapıyor baya hızlandı, yatağının korkuluklarına tutunarak ayakta duruyor ama ayağıyla hiç ilgilenmiyor arada bir tutarsa o kadar, hepsi farklı yani bende takmıyorum bu tür farkları

niye benim kürküm yok.a canım ?
bende üşüyoooom p walllada burnum akıyo işte

bişey anlafdıysam arap olayım

benim kız destekli oturuyor.hatta desteksiz de bi süre oturuyor sonra yıkılıyo
2 tanede dişimiz var.
sanırım alttan başka dişlerde gelecek yakında.

hoşbuldum denizanası
sende hoşgeldin
iyiyim sağol cerende iyi
büyüdü biraz daha.
bugünlerde emekleme çalışmaları yaptırıyorum.1 ay içinde emekelemesi lazım.bireysel farkları aşmak lazım.kocişle iddiaya girdik walla. ben 1 aya emekler dedim. o emeklemez dedi.
artık her akşam çalıştırıyorum DD
popoyu bi güzel dikiyo çalışır4ken

eee sen nasılsın deniz oğlan nasıl?

selaam millet,
sadece ek gıdasya bi ce-e yapıp,duru okyanusla ve evle uğraşıyorum,biliyorsunuz eşimde evde,e onunlada ilgileniyorum.sağolsun elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor,tabi canı isterse ama pek becerikli değildir ev işleri konusunda.bu arada eylülcüm ve diğer 7 ayı bitirmiş olan miniklerimi öpüyorum ve annelerimiz tebrik ediyorum.kız okul müdürü olcak hatunmuşum hee şu konuşmaya bak peeh PPP zeynoş kıs neden kırmızı oldunki sen bi d ekürkün vaaaa?hayrola_?moderatörmü oldun şekerim

güldürdün akşam akşam dark, o zaman ceren biraz zorlanacak bu durumda

biz iyiyiz canım, denizde iyi uyuyor paşa,

özletme kendini bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…