- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.381
canım biraz daha ii fakat dün gece yirn ayaktaydık bugün çok gezdi erkn uyudu yavruşkomcanım benima.s.a.s. özür dilenecek bir eşy ortada alınmadım, sadce kendimi hatırlatmak istedim:)) bende ne mesajları atlıyorum yorgunluktan , birbirimizi en iyi biz anlarız
tekrar mutlu yıllar canım kızınla eşinle, yağmur nasıl oldu bu arada?
bende merak ediyordum sedacığımı telekkürler eylülcüma.s.iyi akşamlar cicişler :)) sedacığımdan haber getirdim,ardacık idrar yolu enfeksiyonu olmuş ,tahlillerin sonucunu bekliyor umarım bişey çıkmazda çabucak iyileşir .
bu arada kendi giremiyo pc bozulmuş ,hepinize selamı var..
canım kıyamam sana ben tek başıma kafayı yiyecek oluyorum seninki daha da zor canım benim allah yardımcın olsunselam kızlar offfffffffffffff çok yoruldum yaa..
oğluşlaar gittikçe dahada çoşuyorlar..
kocada yok daha geç gelecek bugün sabhın 7 sinden ha bu saat oldu yeni rahat oturuyorum ..
birini uyutuyorum öbürü uyanıyor tekrar uyutuyorum yatağa götürürken uyanıyor epey bir mücadele ettiler..
bende telde adama kızdım yüzüne kapadım teli bizi hiç düşünmedin bu işi kabul ederken diye..
çok yorgunum ama sinirimden uykum yok iyimi..
nese zaten kimse kalmamış ben içimi döktüm rahatladım biraz...
eçmiş olsun mavi boncuğa eşinede söle dikkatli olsun bidaha yoksagünaydın kızlar
nazlıcım kıyamam canım yaa valla senin işin*2 zor valla Allah yardımcın olsun bunlar bide iyice hareketlendiler bebekken ne vardı
dün bizimki abisinin yatağından kendini engin maviliklere bıraktı kütttt diye bi ses babası yanındaydı oda mutfağa geçmiş ama adamın aklı almıyo herhalde sanki ilk çocuk yatağın üzerinde öle bırakır yastık falan koymaz koltuğun üzerine koyar bırakır mutfağa gider allam yaa ama çok ağladı paşam yaa
denizannecim sorsaydınya cnm şimdi cevaplardım
sağol pirayecim teşekkürlerrgünaydın kızlar dün misafirim vardı gelemedim çok konuşmuşsunuz çokkk
lavişçim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senlere
mmmfcim mehmet akif e geçmiş olsun kıyamam ya
başka bişey kalmadı aklımda
maşallah çokttalılar annesi öp onları benim yerimeseraycım yaza merhaba partisinde benim yerimede eğlen güzelim keyfiniz bol olsun o gün..
kalimerocum eşim öğretmen değil polis canım.. avrupa yaksında bir kongre var orada görev yazdırmış kendine yabancı işadamlarına korumalık yapacaklar haftasonuna kadar.. afrikalımı neymiş bununkisi dünde hamam sefası yapmış adamlar gelmesi 2 yi buldu.. zencilere gözcülük ediyor yani..
lelalcim sağol canım..
kızlar bu resim oğluşların son çekilen resimlerinden çok sevdiğim bir resim...
yoğurt yerken çekilmişti..
geçmiş olsun canım işin zor birdaha doğuma giderim ama dişçiyr gidemem o kadar yani çabucask bitiverir inşallahselam kızlaar çok kötü bir günün ardından gerçi benim için hala iyi sayılmaz ama neyse
dün dişlerime başladık tam 12 adet dişim kesildi ve kaplama yapılacak ağzımda diş yokmuş bariz yaa
dolguların içi bile çürüktü yaaa adam diyo ki sen kaç yaşındasın bu nasıl dişler böyle
ne kadar anne sütü aldın dedi bende kırk gün almışım dedim tamam o zaman başka bişe sormaya gerek yok
dedi bir kez daha anladım anne sütünün önemini ve kızımı emzirebildiğim kadar emzirecem
çünkü çok büyük tarif edilemez acılar çektim dün uyuşukluğun etkisi geçince kfamı duvarlara vurasım
geldi o kadar canım yanıyordu ama çektirmekten iyidir die düşünüyorum bugün biraz daha hafif
dün beynime vuruyordu artık bişe yiyemiyorum sadece sıvıyla besleniyorum ve dişlerimin kıymetini bir kez daha
anladım önümde tam 5 gün var takılacak alışma dönemi 1 aymış ondan sonra allahın izniyle rahat edicem
allah kimseyi dişçinin masasına yatırmasın yaa dişçiden korkmayan ben artık kapısından girmek istemiyorum
eğer yapılması gereken dişleriniz varsa ben beklemeyin derim ne kadar beklersen o kadar ağrılı oluyormuş
ben bugün yarın die die bir sene bekledim sonuç çok kötü malesef ayy konşamıyorum ya yaziim bare dedim
teşekkürler canımma.s.ecemim merak ettiğin için teşekürler
LAVİŞ doğum günün kutlu olsun canımm
NAZLI bebişler çok güzel görünüyo valla maşallah
güle güle kullan havanı da attın hmen:dilcikar::1closedeyes:beni kürklü yapan kızartan kartım geldiiiii :)
hatunlar diğer tarafa günlük oluşturdum meraklısına:)))))))
site yöneticileri beni çok sevmişselamlar kızlar
zeyna ismin kırmızı gözükyo altta nedenki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?