2008 Kasım Anneleri

ben geldimm
misafirimi gönderdim ve beykoz yollarına düştük kayınvalidem bizi akşam yemeğine çağırdı aman pek bir mutlu oldum 3 yıl sonra bir ilk duvara çöp sokmam lazım :)))
neyse Duru tüm şaklabanlığını yaptı yoruldu ve ee ee diye diye çıktık oradan .. tabi araba uyudu kuzum saolsun zorlamadı beni ..
ee bi dakika geçmişe baktım da bu öteki taraf nedir arkadaşlar benim haberim yok fisfisfis

Kızlar bugün pek yoktum, çok yazmışsınız, okuyamadım ben.:1no2:
bugün kkdan arkadaşlarla buluştuk, buluşma topiğinde işim var, bakamıyorum geçmişe.
umarım hasta falan yoktur.
Sadece asorti dişlerinle ilgili yazını okudum, çok çok geçmiş olsun canım...
Davetimle ilgili bişey yazan olduysada göremedim ama kapım herkese açık, bekliyorum kesinlikle isteyenler...a.s
buralardayım şimdilik görüşmek üzere...

günaydın kıslarrr
yalnızım yine evdekocişin bugün ilkyardım eğitimi var öğlenden sonra gelcek bizi gezmeğe götürcek,bizde kızımla kahvaltımızı yaptık o uyudu bende kendimi buraya attım
eylülcüm 7.ayı kutlu olsun meliskomun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn benneyaptımki
bugün ne ahmethan laftan anlıyo ne yiğit ağlamaktan vazgeçiyo
ikisine birden ne oldu ben anlamadım kafam kazan gibi
her yer her yerde evi toplamam lazım çamaşır asmam ve yıkamam lazım çocukları susturmam lazım
ben bugün iyi değilim
fırsat bulursam dönerim size gene
dua edin bu günü çıldırmadan atlatayım kafamçokkarıştı

günaydın ; :))))

pirayecim sağol canım .rep veremiyorum nedense,borcum olsun sanada ..ay uçan kuşa borcum var :))

son yüzyılın en yüklü alışverişini yaptım ,sanırım 3 ay evden çıkmasam yaşarım :))) kocişe kızdım ya dün gece kendini affetirmek için yaptı bende ses etmedim ..

selamlar,
eylülcüm 7. ayınız kutlu olsun..
zeyna sanada kolay gelsin tatlım..
darkcım bir uğramışın gitmişin yine maşallah ceren kıza oturuyormuş ilk dişlerinizde hsyırlı olsun..
emekleme çalışmalarınızda başarılar..:))
kızlar anca 2 sayfaya baktım unuttuğum varsa kusura bakmayın kaan bey kucağımda bakamıyorum sürekli tuşlara vurup duruyooo..

Selam kızlar, bende buralardayım,
Oğlum saat 1 den beri uyuyor.
Dün bütün gün ve bu sabah üğleye kadar dışarlardaydık, mahvolmuş kuzum.
Başını kaldıramıyor.
Hava çok sıcak, uyansında dolanalım biraz, Herkes dışarlarda, benim canım sıkıldı.
Uyansında bizde atalım kendimizi sokaklara...

selam kızlar
bugün kızımın ilk arkadaşı batının doğumgnüydü.1 hafta öncesinden bugün giymek üzere cicler aldık kızımla kendimize,bugünde sslendik püslendik gittiiikk.çok hevesli bir şekilde.ama maalesef benim minnoş prenses kalabalıktan ürktü ve ağlamaya başladı ama ne ağlamak,susturabilene aşkolsun.ilk kez bu kadra uzun ve şiddetli ağladı.içini çeke çeke salya sümük oldu çocuğum.e bu şeklide ne kadar dayanılır ki,15 dk filan durduk sanırım,ne yaptıysak atamadı çocuk o psikolojiyi,kalktık eve geldik mecburen.hevesimiz kursağımızda kaldı ama napalım önce hanfendinin mutluluğu geliyor.sonradan da hazır babası evdeyken bıraksaydım eve kendim gitseydim diye düşündüm ama sonuçta bie bebeğin doğumgünü,kızımı da almam gerekir diye düşündüm.neyse işte,çocuğu öpemedim ama annesine yani arkadaşıma söyledim tabi :)) iyi ki doğdun batı,mutlu yaşlar olsun :))

selamm ben geldimm
bugün sanırım herkesler kendini sokaklara atmış pek sakin gördüm burayı gelen bir ce ee demiş gitmiş :))
bizde sabah kalktık ve anneanneye geldik kızımın kahvaltısını yaptırdım ve onu anneme bırakıp eminönüne gittim. haziranın son pazar günü Duru hanıma diş buğdayı yapacağız kısmetse bende diş buğdayında küçük anı olarak dağıtmak için magnetli bebekler hazırlayacağım eminönünde ayaklarım koptu resmen aradım taradım ve buldum :)) malzemeleri aldım ve eve geldik cimcimemle oynaştım şimdi oturuyoruz annanede bi bakayım dedim ne var ne yok buralarda.

selam kızlar kımse yok bugÜn Çok baŞım aĞrıyor va dııŞlerım kanıyor yaaa
off bı kurtulsaydım hayırlısıyla aman beaa
eylÜl kafa 7.ayınız kutlu olsun Şekerım
zeyna sen gıt doldur o dıŞlerı bacım dolgunun gÖzÜn seveyım ben

ay onun o iki tutam saçını mı yoksa o iki dişinimi ayy asorti bir açtım yüzüm güldü resmen
maşallah çok tatlı olmuş allah onun o gülen yüzünü eksik etmesin
bunlar gülünce çok şebelek oluyorlar ya

Asortie canım bebeğine maşallah..
Alah ömür boyu o gülücükleri yüzünden eksik etmesin inşallah:Saruboceq:

7. ayını kutlayan bebişlerimizede kocaman öpücükler.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…