2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar en erkenci benimgalbaa
sabah sesini ilk duyduğmda gün ışımıştı baya baya aa bu sabah fazla uyudu dedim gün kaçta ışıyo bilmiyomki saate bi baktım 5.37
kaçtaışıyo bu gün 4 de falanmı :)))kaçta açıyo bu velet her sabah gözünü.hadi gözünü açtın şu çeneni biraz tutsan olmazmı.tamdalıyorum aaaaaa diye tiz biçığlık

günaydın kızlar

bende senin gibiyim aynı saatlerde benimkide uyandı, ben kafamı yastığa koyuyorum bağırıyor 8.30 gibi bende pes edip kalktım artık

günaydın kızlar piraye de sabahın köründe uyandı herzamanki gibi kahvaltımızı yaptık oynaştık 2. posta uykusunda şuan off yaa cnm sıkılıyo kociş bugünde eğitimde eğitemediler gitti:))cnm sıkılıyo evde zaten bütün hafta içi yalnızım bide hafta sonuda yalnız olmak çok sıkıcı puffff

bu arada asortiecim eylül çok şirin çıkmış yaa maşallah yerim o iki tutam saçını kız seninkininki uzamış yine kuyruğu uzun:)ben toplasam minicik bişey olur çok yakışmış fıstığa kuyruğu:))
darkçım ceren de süper maşallah çoktandır görmüyoduk onu büyümüş

Asortie canım bebeğine maşallah..
Alah ömür boyu o gülücükleri yüzünden eksik etmesin inşallah:Saruboceq:

7. ayını kutlayan bebişlerimizede kocaman öpücükler.a.s.

asorticim maşallaheylül kuzusuna yaa ne tatlı çıkmış
kimler 7 ayını kutluyo bilmiyom geçmişe bakamadım hepsinin kutlu olsun 7.ayları

Asortie maşallah kızına dişleride saçlarıda çok tatlı çıkmış.

hepiciğinize teşekür ederüükk teyzeleriopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar sıcak bir pazar sabahından hepinize merhaba, 7. ayımızı kutlayanlardan teşekkür etmediklerim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim dün pek giremedim bir göründüm kaçtım çok yoğundu işler bugün şimdilik sakin gidiyor yaa bakalım artık

asortie maşallah kızına yaa eylül hanım çok cimcime olmuş

darkcım ceren de çok tatlılaşmış

ayy bu kasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzel yaa rabbim 2008 kasım bebeklerine ayrı bir özenmiş sanki opuyorumnanaktan

ben size geçen gece olanları anlatmadım dimi kızlar, ondan önceki gün bahsetmiştim evimizde sivrisinek var iki yazdır bu evdeyiz bu 3. yazımız ilk defa busene sivrisinek oluyor, o gün gittim chicconun sinek kovucu jelini aldım burada da bahsettim hatta o biraz iyi geldi ellerine sürmemiştim yalıyor ağzına sokuyor diye elinde bir iki yeri ısırmıştı, neyse ondan bir sonraki gece bir yere gezmeğe gittik orada uyudu kaldı kuzum eve gelince de sürmedim o yüzden uykusu bölünmesin diye kıyamadım üstüne cibinliğini örttüm sabaha kadar kontrol ettim sürekli çünkü içeride sivrisinek vardı bana geliyordu ona da gitmesin diye, sabaha bir kalktım yavrumun yüzü kolları kııpkırmızı nasıl yemiş anlatamam size kızamık gibi olmuş her yeri çok üzüldüm yaa, neyseki bir rahatsızlık duymadı, akşam iş çıkışı doktora götürdük bir şurup ve jel verdi ayy çok iyi geldi onlar kızarıklıkları yavaş yavaş sönmeye başladı, ama yavrum yaa nasıl üzüldüm anlatamam sabaha kadar nöbet tutmasam gam yemeyeceğim keşke kremini sürseydim dedim ama iş işten geçti arrtık neyse yavaş yavaş iyileşiyor

kıyamam eymene annesi geçmiş olsun, bizde henüz ısırık vakası olmadı

sağol canım insan çok kötü oluyor hakkaten bir de annemler falan beni suçluyor gece uyudun da çocuğu görmedin mi diye iyice sinir oldum yaa bütün gece kontorl ettim ama sivrisinek bu sürekli görmem mümkün olan bişey değil ki, allahtan çok kaşınmıyor heralde kaşıma belirtisi göstermiyor doktor kaşıtmayın tırnaklarını sık sık kesin dedi beyaz tenli olduğu için iz kalabilir dedi ama kaşımıyor zaten, yalnız jeli sürerken iyi geliyor ferahlıyor heralde yavrum benim hiç kıpırdamıyor bekliyor öyle dün akşamda banyo yaptırdık arık küvette bizimle yıkanıyor ama dün hiç ağlamadı su lıktı sırıklara da iyi geldi sanırım ferahladı çocuk hiç sesi çıkmadı

bu resim dün çekildi çok belli olmuyor yanağının sol kısmına ve sağ koluna bakarsanız görülüyor birazcık ve inanın bu sadece %5'lik kısmı ve dün ilacın etkisiyle biraz düzelmişti koca koca kıpkırmızıydı ısırdığı yerler yaa

Ayyy Asortie yiycem kızını çok tatlı maşallah :))) Şimdi oldu annesi tam kız oldu cimcimemiz :))

Beyazmelek nasıl yemiş sivrisinekler yaa öyle Eymen'i. Neyse ki sinek ısırıkları kaşımaya başlamazsan öyle sıkıntı vermiyor. Hain sinekler. Sinek kovucuyu bebeklere sürmeyin diyorlar tatlım haberin olsun. Gerçe doktorla konuşmuşsundur sen.

Herkes erkenci miydi bugün yahu, bak sen şu kasım bebeklerine. Kızım 9 buçuk gibi uyandı benim de. Kaka yapamadık gene 2 gündür pıst pısttlarla uyandık. İnşallah gelir bugün.

Haftasonu anneanneyle mücadele içindeydik. Ben giydiriyorum ananesi çıkarıyor çoraplarını. Ya durmadan soyuyor çocuğu. Gece yatarken uzun kollu giydiriyorum onu çıkarıp kısa kollu giydiriyor. Vallahi hasta edecek çoçcuğu bir de inat beni dinlemiyor napıcam ben bilmiyorum. Önümüzdeki haftalarda 1 hafta falan annem bakacak Banusu'ya kesin hasta edecek diyorum. Siz çoraplarını çıkarıyor musunuz kızlar. Ben temsili de olsa ince de olsa mutlaka giydiriyorum.

Ay cnım geçmiş olsun ne kötü olmuş. Mama mı yemiştiniz izleri kalmış :))) Önlük kullanmıyor musun Beyazmelek. Ben önlüksüz yediremiyorum yoksa aynen Eymen'inki gibi oluyor. Her defasında üstünü değiştirmek gerekiyor.

sayfayı yine altüst ettim kusuruma bakmayın artık bir türlü şu imageshack in ayarlarını boyutlarını tutturamadım

bu arada üstümüzün pisliğini de saymayın artık biraz kusuk birazda salya var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…