- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.441
denizanası canım dün marketden alış veriş yaparken ülkerin herosunun üstünde kocaman yeşil yeşil organic yazan pirinçli ve irmikli mamalarından aldım o pişirmeden suyla hazırlanıyor ya daha koly oldu dün gecede ondan verdim..
seninkine kabız yapıyorsa bir çay kaşığı zeytinyağı eklenebilir sanırım doktorum mamalarına eklersin kabız olursa demişti..
ha bu organik olanlara ben ilk kez rastladım daha önce vardı belki yada yeni çıktı bilemiyeceğim ama denizanası bu piriçli mama diğerleri gibi değil daha rengi koyu beyazımsı olmuyor yapınca yani hemde kalın geldi bana organic pirinçten kabuklu sundan yani yapıldıysa bence kabızda yapmaz gibi..
bak minnoşa sen maşallah annesi akılları boylarından büyük bunlarınben gecede gündüzde kısa kolu badiyle yatırıyorum çoğunluk çorap olmuyo ayağımızda
burası kışın eser gürler ama benim evim çok güneşli yazın durulmuyıo öle çorapla tişörtle
dışarı çıkrırken çorap giydiriyorum ayakkabı olsun diye
yerlerde sıcak zaten parke heryer
sürünürkende ayakları tutuyo uyerleri ama çorap olursa kayıyo sırtüstü yatıp çoraplarını çıkarıyo ondan sonra sürünmeye devam akıllı bıdık:)))))))
Demek tek çoraplı ben tutuyorum kızlar. Zaten bu pimpirikliliğim yüzünden bi gün havale geçirticem bu çocuğa ben. Terliyor kimi zaman terleyince de hemen öksürük başlıyor. Sırtına bez koysam daha çok terliyor. Kıyafetini değiştirsem üşüyor. Bir çocuğun üzerinde iki üç kişinin birden eli olunca olmuyor işte ne yazık ki. Bir bakıcı bir babası bir ananesi bir ben. Kim ne yapıyor belli değil. Bir türlü yaşam düzeni kuramıyor miniğim nasıl üzülüyorum çocuğuma yetemiyorum diye
bende çorapsız yatırıyorum bacakları hava alsın biraz die
kısa kollu oluyor ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?