2008 Kasım Anneleri

julicim bizde mama önlüksüz yediremiyoruz o esnada dışarı çıkacaktık üstünü değiştirmek üzereydim önlüğünü çıkardım çıkardıktan sonra kusuverdi zamanlamaları müthiş oluyor biliyorsun

sinek kovucuyu benim doktorum da önermiyor ama bilmiyorum ki başka çare bulamadım elektirkli sinek kovucu aldık taktık onun da var faydası biraz ama böyle yiyince korktum ne bulsam kullanıyorum bir de içeriğine baktım sadece bitki yağı hint leylağı diye bir bitkinin özü imiş bir de chicco olunca zararlı bişey yapmaz heralde diye düşünerek avuttum kendimi

selam kasım anneleri,
darkcım geçmiş 7, ayınız kutlu olsun canım..
asortik hanım kızın mqaşallah saçlarıda dişlerişde yakıyor daha bizde dişlerde gelişme bile yok yavv..
beyz melekcim geçmiş olsun eymen bebeğe nasıl kızarmış kıyamam.. ay gerçekten onun o tatlı çenesini bende seviyorum ya ısırırım ben o çeneyi..:))

canım benim yaaa kıyamam nasıl yemiş öyle, çenesini ısırırım ben onun yakışıklı böcük:)

deniz önlük bile kar etmiyor, babası çöp poşetinden bir delik açıp kafasından geçirelim diyor hatta mama sandalyesini bile içine alsın diyor:)) bazen ağzının kenarına bile bulaştırmadan yiyor ama bazende of of off, dün mama sandalyesinden alıp banyoya götürdüm mesela,

bu kadar mamadan bahsedince, yarışma başladı haberiniz olsun

juli ben gece uzun kollu giydiriyorum ama artık çorapsız duruyor, bazen ayakları soğuk oluyor o zaman giydiriyorum çorabı sadece, gündüz evde askılı body ile duruyor sadece, gecede tek kat giydirecem artık, ince bir atlet ve uzun kollu üst oluyordu üzerinde çok terliyor bir kat uzun kollu yeter heralde artık

bizde bugün 8 de kalktık kaanı babsı içeri götürdü kereml beyle bizi 9 a kadar uyuduk biraz daha...
kızlar geçen yazmıştım ya eşim geç geliyor bugünlerde çok bunaldım diye işde o günlerde aklıma geldi cuma gecesi oğlanları yatırmadan 9 gibi gogly pirinçli muhallebi varya muzlu ve sade karışık büyük bir kase yaptım yedirdim oğlanlara gece bir kere mama yaptım kaana gece 3 gibi kerem beyse ilk yattıkdan sonra 12 gibi biraz içti devam sütü sonra sbahaın 7 sine kadar yemedi bişey.. yani gece 6-7 kere kalkan ben 2 kere felan kalktım sabahta kaan 9 a kadar keremde 7 de sütünü içtikten sonra 11 e kadar uyudu..cumartesi eşim evdeydi kaanı içeri götürdü bende keremle güzelce uykumu aldım o gün aylardan sonra ik kez güzel bir uyudum dinlendim..
goglyi ben genelde ikindide veriyordum gece verince daha tok tuttu aklınızda olsun birde siz deneyin..

Son düzenleme:
ne mutlu sana nazlıcım, bizimkine akşam yemeğinden sonra bişii yediremiyorum, aslında dediğin gibi uyumadan önce tok tutacak bişii yediğinden sabaha kadar mama istemiyor, sadece su veriyorum ama yemeyince biberon maması veriyorum o da çok tutmuyor,
deneyim diyecem ama ben uzun zamandır pirinçli birşey vermiyorum çok sık kabız olduğu için gerçi tek akşam yerse birazda yağ katarsam çok etkilermi sizce

bende artık gece yatarken kısa kollu çıtçıtlı badysi ve altında ayaklı tulum pantolonla yatırıyorum çoraba gerek kalmıyor üstlerini çok açıyorlar çünki..
ama dün ilk kez çıtçıtlıdan çıktık atlet külot takımlarını giydirdim üzerlerinde kısakollı tişörtleri ile yattılar kaan çok terlemiş..
gündüz tulum olmazsa ince çorapları var çok esnek onları giydiriyorum bazen çok sıcaksa biraz çıkarıp hava aldırıyorum ayaklarına..
dün akşamda banyo yaptırdık oturarak yaptılar banyolarını önlerideki tasda su ile oynamak küvetlerindeki suyun içinde debelenmek hoşlarına gitti..
zaten kaç gündür güde 2-3 kz kaka yapıyorlar bende her seferinde götürüp banyoda lavaboda ılık suyla yıkıyorum hem aynaya bakmak hem su hoşlarına gidiyordu..

denizanası canım dün marketden alış veriş yaparken ülkerin herosunun üstünde kocaman yeşil yeşil organic yazan pirinçli ve irmikli mamalarından aldım o pişirmeden suyla hazırlanıyor ya daha koly oldu dün gecede ondan verdim..
seninkine kabız yapıyorsa bir çay kaşığı zeytinyağı eklenebilir sanırım doktorum mamalarına eklersin kabız olursa demişti..

pişirilmeden hazırlananlardan bende kullanıyorum, deniz tadınıda seviyor, öyle yapayım bende yağlı vereyim bugün çıkarsak alırım sağol önerin için

ben gecede gündüzde kısa kolu badiyle yatırıyorum çoğunluk çorap olmuyo ayağımızda
burası kışın eser gürler ama benim evim çok güneşli yazın durulmuyıo öle çorapla tişörtle
dışarı çıkrırken çorap giydiriyorum ayakkabı olsun diye
yerlerde sıcak zaten parke heryer
sürünürkende ayakları tutuyo uyerleri ama çorap olursa kayıyo sırtüstü yatıp çoraplarını çıkarıyo ondan sonra sürünmeye devam akıllı bıdık:)))))))

ha bu organik olanlara ben ilk kez rastladım daha önce vardı belki yada yeni çıktı bilemiyeceğim ama denizanası bu piriçli mama diğerleri gibi değil daha rengi koyu beyazımsı olmuyor yapınca yani hemde kalın geldi bana organic pirinçten kabuklu sundan yani yapıldıysa bence kabızda yapmaz gibi..

maytabım maşalllah demek çorapları çıkarıpda devam ediyor ha bak sen şu akıllı bıdığa...:))
benimkilerde de çorap pek durmuyor zaten kaan ayakları kaldırıp çekiyor çorapları.. kereminde tepinirken çıkıyor ayaklarından..

esmer pirinçten yapıldıysa gözüm kapalı alırım, çok yararlı çünkü sağol canım

bak minnoşa sen maşallah annesi akılları boylarından büyük bunların

eymen çok tatlı çıkmış maşallah sinekler yemiş kuzuyu kıyamam
uyurken bende çoraplarını çıkarıyorum üstünde kolsuz çıtçıtlısı ve kısa kollu badi oluyor altında da uzun pijaması

Demek tek çoraplı ben tutuyorum kızlar. Zaten bu pimpirikliliğim yüzünden bi gün havale geçirticem bu çocuğa ben. Terliyor kimi zaman terleyince de hemen öksürük başlıyor. Sırtına bez koysam daha çok terliyor. Kıyafetini değiştirsem üşüyor. Bir çocuğun üzerinde iki üç kişinin birden eli olunca olmuyor işte ne yazık ki. Bir bakıcı bir babası bir ananesi bir ben. Kim ne yapıyor belli değil. Bir türlü yaşam düzeni kuramıyor miniğim nasıl üzülüyorum çocuğuma yetemiyorum diye

slm oğluşumu emzirdim döndüm kuzucum yerlerde yuvarlanıyor nasıl mutlu mutlu oynuyor kıyamadım bırakmaya.

hepinize çok teşekkürler kızlar çenesi için olan özel ısırma dileklerinizi de hemen değerlendirmeye alıyorum delikafadulden

benim oğlum sütle doymuyor artık kızlar normal dimi, geceleri emzirip yatınca yaa doymadığı için hemen ağlıyor ya da uyuyup kalsa bile bir saat sonra yine kalkıyor dün gece mama verdim sabaha karşı 4te 8.15e kadar yattı yavrum doğrumu yapıyorum bilmiyorum iyice anne sütünü de bırakmasını da istemiyorum

iyi pazarlar kızlar..
bi bakim kim var kim yok dedim.hemen juliciğime cevap vereyim.bende yatarken hala çoraplı yatırıyorum.ince uzun kollu pijamalarıyla..napim bizimki çok üstünü açıyo..hasta olmasın diye:)

birden fazla kişi ilgilenince ritmi yakalamak zor oluyor, benim babaannede kaldığı süre az olmasına rağmen hemen düzeni değişiyor tamagoçinin

bende çorapsız yatırıyorum bacakları hava alsın biraz die
kısa kollu oluyor ayrıca

kolları üşümüyordur öyle yatırdığına göre üstünü açmıyormu,

bende üstünü açmıyor olsa kısa kollu yatırırdım ama, hiç örtü durdurmuyor üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…