- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.461
Aaa beyazmelek dönüyor deyince benim tembel kızım sonunda dönmeye başladı. Kasım'ın en geç dönen bebişi kızım. Bir de çok komik dönüyor şimdi. Sonra herkesin suratına bakıyor ben nasıl yaptım diye. Biz alkıııış yapınca gülüyor tepiniyor bir seviniyor. Bir yazı okumuştum gazetede. Çocuklar her yeni yeteneklerini gördüklerinde huy değiştirirlermiş. Bundan korkarlarmış. Mesela siz uçtuğunuzu farketseydiniz hemen gülerek uçmaya mı başlardınız yoksa birkaç kez korkarak denemeler mi yapardınız diyordu yazıda. Gerçekten çok doğru. Onlara karşı en çok anlayışlı olmamız gereken zamandayız sanırım. Bir sonraki dönem artık ergenlikte :))) O günleri de görürüz inşallah. Hep beraber görüyormuşuz bir de ne komik olur
denizannesii üstünü açıyo ama bizim ev çok sıcak oluyo odamız teras katta olduğu içün
bu arada ben hala gidip patronla konuşmadım hadi tebrik edin beni, sanki biraz daha cesaretliyim ama şimdide yarın bir geçsin diye bekliyorum yarın eşim iş yeriyle sözleşme yenileyebilir onun iş kesin olsun, benimle ilgili de konuşurlar onlar şimdi biraz daha netleşir herşey o zaman ben de gidip bunlarla konuşurum ve inşallah kurtulurum buradan lütfen bana dua edin kızlar :Saruboceq:
bitsin artık bu çileeee
çekemem bile bileeeee
dişlerim çok ağrıyo beynime vuruyooo taaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?