2008 Kasım Anneleri

Aaa beyazmelek dönüyor deyince benim tembel kızım sonunda dönmeye başladı. Kasım'ın en geç dönen bebişi kızım. Bir de çok komik dönüyor şimdi. Sonra herkesin suratına bakıyor ben nasıl yaptım diye. Biz alkıııış yapınca gülüyor tepiniyor bir seviniyor. Bir yazı okumuştum gazetede. Çocuklar her yeni yeteneklerini gördüklerinde huy değiştirirlermiş. Bundan korkarlarmış. Mesela siz uçtuğunuzu farketseydiniz hemen gülerek uçmaya mı başlardınız yoksa birkaç kez korkarak denemeler mi yapardınız diyordu yazıda. Gerçekten çok doğru. Onlara karşı en çok anlayışlı olmamız gereken zamandayız sanırım. Bir sonraki dönem artık ergenlikte :))) O günleri de görürüz inşallah. Hep beraber görüyormuşuz bir de ne komik olur

evet julicim aynı şey bizde de var biz gülüyoruz alkışlıyoruz ilk yaptığında öyle şaşkın bir surat ifadesi oluyor ki anlatamam ama sonrasında çok mutlu oluyor ağız bir karış açık zaten delikafadulden
bizim çocuklar en geç dönen bebekler oldu cidden ama olsun geç olsun güç olmasın
bu arada bebeğime yetemiyorum diye kendi kendini üzme sakın öyle şey olurmu her çalışan annenin yaptığı kadar yapmaya çalışıyorsun sende karışan çok oluyor benimkine de aynı şekilde ne yapalım artık
ama oğlum mutlu onu farkediyorum o yüzden içim rahat varsın böyle olsun diyorum
bir de şu süt olayını kafama takmasam daha iyi olacak ama takıyorum

bu arada ben hala gidip patronla konuşmadım hadi tebrik edin beni, sanki biraz daha cesaretliyim ama şimdide yarın bir geçsin diye bekliyorum yarın eşim iş yeriyle sözleşme yenileyebilir onun iş kesin olsun, benimle ilgili de konuşurlar onlar şimdi biraz daha netleşir herşey o zaman ben de gidip bunlarla konuşurum ve inşallah kurtulurum buradan lütfen bana dua edin kızlar :Saruboceq:

denizannesii üstünü açıyo ama bizim ev çok sıcak oluyo odamız teras katta olduğu içün

anladım canım bizimde sıcak oluyor özellikle onun odası ama ne bileyim belki ilerleyen günlerde kısa kolda yatırırım

dualarım seninle canım

günlüğümüze resim ekledim teyzoşlar haberiniz olsun

selam cicişler
asorti geçmiş olsun cnm
hava çok sıcak yaa,bugn izmir 37 derece yaa şaka gibi,klimayı açamıyoz,duru okyanusun elleri ayakları hemencik üşüyüveriyo,ama bizde yanıyoz tabi bu arada

Saphira ızmir'i tahmin edemiyorum ıstanbul böyleyse. Klimayı açıp odayı soğutun sonra Duru Okyanus'u getirin canım belki öyle çok etkilemez. Yani direk vurmazsa sanırım sorun olmuyor klimada. Sıcakta da isilik geçirecekler valla bu yaz ne yapıcaz bilmem.

Denizannesi ne günlüğü bu ben gene ıspanyol kaldım olaya da?

burası da 37 derece oğlumu köye gönderiyorum birkaç gündür ananesinin evi çok serin oluyor bizim ev en üst kat kaynıyor resmen ee klimayı da çok açamıyoruz

ben gece yatarken bir-iki saat kadar çalıştırıyorum klimayı sonra kapatıyoruz idare ediyor sabaha karşı da pencereyi açıyoruz süper oluyor

beyazmelekçim bizim ev o kadra sıcak olmuyo tatlım,hatta cam kapalı bile uyunuyo o kadar diyim sana yani :)) bizim ev 2. kat ve tüm gün güneş görmüyor.pofff,kıslarr taşınmak istiyorum artıık yaa çok bunaldım bu evde,sıtkım sıyrıldı artık iyice.bu evi tutarken şu anda benim iiçin olumsuz özelliklerini nasıl görmemişim diye kızıyorum kendime ama nasipm işte o anda çok sıkılmıştık ev aramaktan nedir,kuş yuvası kadar evi tuttuk.bi de ilk zamanlar pek seviyordum ama yok yani,duru okyanusda gelince hiç oluru kalmadı,dayanılcak gibi değil.off biliyonus eşimde evde,henüz iş yok.yarın bi görüşmesi var,hayırlısı olur inşallah.offf gene sorunlu insan ben,döktürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…