2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar,
geçmişi okumadan yazıyorum, ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla saphira ve julianne 7. ayınız kutlu olsun.a.s.
Benim oğlan bu akşam huzursuz biraz. 8 de yattı, ohhh dedim erken yattı rahatım ama 9 da kalktı.
Şimdi yerlerde sürünüyor, hafifde bir uyku iniltisi gibi sesler çıkarıyor.
Kalkıyım da uyutmaya çalışıyım bari.
İnşallah başarırım....

saphira,seray tesekkur ederiz kizlar,kedim uyudu simdi,ay demin bisey oldu inanilmaz vicdan azabi cektim,kizi yatagimin uzerine koydum oynuyorduk,sonra o bana bakarken dolabimi duzelttik sonra pirt yapti,kaka mi diye baktim yo deil.Neyse,o sakinken mutfaga gidip biberonlari yikadim makineyi actim bi geldim kuzu uyumus,oyuncagi da elinde,nasil guzel anlatamam.Ama baktim bi koku,uyuduguna bakmadan altini bi actim ki doldurmus bizimki,cok uzuldum ya onca kakayla uyumus bide,valla cok acinakliydi

Ayy canım ya o kadarcık zamandan nolcakki, sonuçta değiştirmişsin işte.:teselli:
Bende yazının başını okuyunca yataktan düştü sandım, neyseki öyle bişey değilmiş.:Saruboceq:

juliyi okuyanda sabaha kadar kakayla uyudu sanır, bişey olmaz annesi o kadardan, benimkide bazen sabah yapıyor hemen farketmiyorum, biraz daha uyuyor , görünce üzülüyorum ama ne yapayım oluyor arada

seraycım hoşgeldin

asorti yalnızmı çıkardın eylülü, öyleyse çok normal canım yorulman

saphira açıklama yapamıyorum linki incele
HappyMiss :: Ana Sayfa

Herkese selam kızlar..işten güçten fırsat bulamıyorum yazmaya..Ne var ne yok?

Biz iyiyiz çok şükür.Geçen hafta ateşliydi bahsetmiştim.Ateş düştü sonra döküntü başladı.Meğer oğlum 6. hastalık geçiriyormuş.Döküntü bir gün sürdü ve geçti..bir çok çocuk da geçiriyormuş zaten bu hastalığı..

Ben oğluma et yedirmeye daha yeni başladım.Siz epeydir veriyorsunuz sanırım ek gıda toiğnden takip edşyorum da.biz geri kaldık gibi geliyor sanki size bakınca..Benim oğlum kahvaltıda karışımı sevmiyor ayrı ayrı yiyor hepsini.yemekte de ona özel yağılan şeyleri sevmiyor bizim yediklerimizi yemek istiyor..bu aralar iştahsız baya gerçi..

kızzz sonunu okuyana kadar aklımı aldın yani,bende yataktan düştü sandım Allah iyiliğini versin.hepimize oluyor zaman zaman hayatım,bişey olmaz o kadardan popişe,bezler kaliteli artık :))

6. hastalık ne demek tatlım ya,çok mu cahilim acaba bu konuda geçmiş olsun?napiim ben ek gıdacıyım lülülülülülü 6 aylık olunca doktor kıyma verdi cnm.haftada 3-4 kez veriyorum.bir gün verip bir gün vermiyorum ben.vermediğim günde de mutlaka tavuk syuyu kullanıyorum

selamlar

saphira ve Juli 7. aylarınızı kutluyorum.Nice mutlu yılllara.

asortie geçmiş olsun kuzum.

Çitos bende çok düzenli vermiyorum et grubunu,o kadar da ayrıntılı yapamıyorum malesef.bende kıza özel hazırlamıyorum.kendi çorbalarımızdan veriyorum.

sonra damak tadı olmayacak bebelerin.tatsız tuzsuz yemekten.zaten ben az tuzlu yparım yemeklerimi.yesin gari..p

a.s.
selam kasım anneleri,
darkcım geçmiş 7, ayınız kutlu olsun canım..

darkcmm geçmiş 7.ayınız kutlu olsun

asorti ve dark maşallah prenseslere, ne kadar güzeller allah nazarlardan saklasın

dark 7. ayınızı kutlarım canım

Hepinize teşekkürler kızlar a.s.

Günaydın anneler....
Nediyonuz bakemmm.
Valla ben bu sabah yine erkenciyim ve her nedense moralimde gayet iyi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah bişey olmaz moralimi bozacak, en azından öğlene kadar.:Saruboceq:

Bende çok düzenli vermiyorum et grubunu ve evet benimkide öyle özel çorbaları asla yemiyor. Sadece yayla çorbası yapınca yağını yakmadan oğluma ayırıyorum o kadar. Bendede tansiyon yüksek olduğundan tuz olayına fazla giremiyorum zaten.
İlk önceleri mamaları yiyordu ama şimdi almıyoruz kaşık mamaları.
Birde dün sabah kahvaltıyı bizim yediğimiz şeylerden yiyerek yaptı.
Melemen, peynir ve pekmezli ekmek yedi.kaydirigubbakcemile3
Artık herşey veriyorum eline, çubukla başlamıştık, şimdi meyveleride veriyorum, büyük koparınca dışarı atıyor kuşum.
Başka başkaaa fisfisfis
Şimdilik bu kadar, sabah sabah çok bile oldu.

günaydın kızlar 2.de benim sanırsam ekstra bişi yok bende sabah sabah memoşun sesine uyandım gene onu salona attım çarşaflarımı değiştim pikemi çıkardım makineye attım yıkanıyo akşam artık pike faslına geçicez memet bile bizden önce ince battaniyesine geçti valla
yaa şu vakumlu poşetler varya ondaydı pike hem yatakörtüsü hem pike yastıklarıyla falan vakumlamıştım yastıkların zaten şaakülükaymış pikede rutubet kokuyordu hemde az nemliydi ne alakaaaa annamadım bu sene ilkkoydum vakumluya

günaydın mmmf, hadi ya vakumlu poşetlere bende bir bakayım, biz bu sene kışın bile pike ile yattık ev sıcak olduğu için yorgan fazla geldi, şimide pikeyide kaldırayım bari:))

mmmf, seray teşekkür ederim kızlar, öpüyoruma.s.

bizde seni öptük zatiiiyerimseniben

Valla bazen en basit şeyler insanın aklına gelmiyor.
Ev yorgan yastık dolu, ehhh bebek var diye kombi sonuna kadar açık-tı tabii.
Bir vakumlu poşeti düşünemedim :1rolleyes: yorganlar bir hurca, bir o bazaya, bir bu bazaya taşındı durdu.
Hemen bugün poşetler alınıp, yorgan yastık vakumlanıyor.
Sağol maytapcık, sayende hatırladımyerimseniben

bende bazanın altına koyuyordum yorganları ben bu eve sığamaz oldum
hurçlayıp dolabın üzerine koycam yer açılsın acık hiç sevmem öyle şeyleri köy evi gibi ama yerden tasarruf yapıcak bişi yok
dün saat 11 de zorla uyuttuk oğlanları aman allahım balkonda oturduk sessizliği dinledik çok güzeldidelikafadulden

günaydın günaydıınn kızlarrr
dün bizde kızımla işe geldik yapmam gereken birkaç bişey vardı yarım gün çalıştık beraber :))) tabi Duru o kucaktan bu kucağa şeklinde havalarda uçuştu sonra da beraber caddeye çıktık yemek falan yedik en son Duru hanım dondurmasını yedi ve uyudu :)) aman allahım dondurmayı bir yalayışı var külahı çektiğimizde ver ver diye resmen çığlıklar attı etrafımızdaki insanlar resmen oturdu bizi izledi hep beraber nasıl gülüyoruz çok komikti hali ağzı yüzü hep dondurma oldu böylece dondurma sezonunu biz de açmış olduk :))

julicim ben çorapsız kısa kollularla yatırıyorum tatlım ev zaten çok sıcak camlar falanda kapalı olunca iyice sıcak oluyor cimcime de çok bunalıyor ve sıcaktan uyuyamıyor bu sefer bu arada 7. ayınız da kutlu olsun ..

denizanası şu önlük yerine çöp poşeti geçirme fikrini benimde annem önermişti :)))
saolsun Duru bazen öle bir yiyor ki heryer mama bir de bazen ağzının kenarları yanakları hep mama oluyor kaşla göz arasında elinin tersi ile bir siliyor suratını sonra sağa sola sürüyor o zaman çok fena oluyor hali :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…