- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.481
saphira,seray tesekkur ederiz kizlar,kedim uyudu simdi,ay demin bisey oldu inanilmaz vicdan azabi cektim,kizi yatagimin uzerine koydum oynuyorduk,sonra o bana bakarken dolabimi duzelttik sonra pirt yapti,kaka mi diye baktim yo deil.Neyse,o sakinken mutfaga gidip biberonlari yikadim makineyi actim bi geldim kuzu uyumus,oyuncagi da elinde,nasil guzel anlatamam.Ama baktim bi koku,uyuduguna bakmadan altini bi actim ki doldurmus bizimki,cok uzuldum ya onca kakayla uyumus bide,valla cok acinakliydi
kızzz sonunu okuyana kadar aklımı aldın yani,bende yataktan düştü sandım Allah iyiliğini versin.hepimize oluyor zaman zaman hayatım,bişey olmaz o kadardan popişe,bezler kaliteli artık :))saphira,seray tesekkur ederiz kizlar,kedim uyudu simdi,ay demin bisey oldu inanilmaz vicdan azabi cektim,kizi yatagimin uzerine koydum oynuyorduk,sonra o bana bakarken dolabimi duzelttik sonra pirt yapti,kaka mi diye baktim yo deil.Neyse,o sakinken mutfaga gidip biberonlari yikadim makineyi actim bi geldim kuzu uyumus,oyuncagi da elinde,nasil guzel anlatamam.Ama baktim bi koku,uyuduguna bakmadan altini bi actim ki doldurmus bizimki,cok uzuldum ya onca kakayla uyumus bide,valla cok acinakliydi
Herkese selam kızlar..işten güçten fırsat bulamıyorum yazmaya..Ne var ne yok?
Biz iyiyiz çok şükür.Geçen hafta ateşliydi bahsetmiştim.Ateş düştü sonra döküntü başladı.Meğer oğlum 6. hastalık geçiriyormuş.Döküntü bir gün sürdü ve geçti..bir çok çocuk da geçiriyormuş zaten bu hastalığı..
Ben oğluma et yedirmeye daha yeni başladım.Siz epeydir veriyorsunuz sanırım ek gıda toiğnden takip edşyorum da.biz geri kaldık gibi geliyor sanki size bakınca..Benim oğlum kahvaltıda karışımı sevmiyor ayrı ayrı yiyor hepsini.yemekte de ona özel yağılan şeyleri sevmiyor bizim yediklerimizi yemek istiyor..bu aralar iştahsız baya gerçi..
selam kasım anneleri,
darkcım geçmiş 7, ayınız kutlu olsun canım..
bu arada asortiecim eylül çok şirin çıkmış yaa maşallah yerim o iki tutam saçını kız seninkininki uzamış yine kuyruğu uzun:)ben toplasam minicik bişey olur çok yakışmış fıstığa kuyruğu:))
darkçım ceren de süper maşallah çoktandır görmüyoduk onu büyümüş
darkcmm geçmiş 7.ayınız kutlu olsun
asorti ve dark maşallah prenseslere, ne kadar güzeller allah nazarlardan saklasın
dark 7. ayınızı kutlarım canım
günaydın arkadaşlar
asortie maşallah kızına yaa eylül hanım çok cimcime olmuş
darkcım ceren de çok tatlılaşmış
ayy bu kasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzel yaa rabbim 2008 kasım bebeklerine ayrı bir özenmiş sanki opuyorumnanaktan
günaydın kızlar 2.de benim sanırsam ekstra bişi yok bende sabah sabah memoşun sesine uyandım gene onu salona attım çarşaflarımı değiştim pikemi çıkardım makineye attım yıkanıyo akşam artık pike faslına geçicez memet bile bizden önce ince battaniyesine geçti valla
yaa şu vakumlu poşetler varya ondaydı pike hem yatakörtüsü hem pike yastıklarıyla falan vakumlamıştım yastıkların zaten şaakülükaymış pikede rutubet kokuyordu hemde az nemliydi ne alakaaaa annamadım bu sene ilkkoydum vakumluya
mmmf, seray teşekkür ederim kızlar, öpüyoruma.s.
bizde seni öptük zatiiiyerimseniben
Valla bazen en basit şeyler insanın aklına gelmiyor.
Ev yorgan yastık dolu, ehhh bebek var diye kombi sonuna kadar açık-tı tabii.
Bir vakumlu poşeti düşünemedim :1rolleyes: yorganlar bir hurca, bir o bazaya, bir bu bazaya taşındı durdu.
Hemen bugün poşetler alınıp, yorgan yastık vakumlanıyor.
Sağol maytapcık, sayende hatırladımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?