2008 Kasım Anneleri

günaydınn uğrayamadım kafamı kaşıyacak vaktim kalmıyor kıızmın babnnesi halamıza gitti onunda bebeği var ona bakacak 3 haftalığına yağmura artık babsı bakıyor acaba şuan ne yapıyorlar çok merak ediyorum
dün akşam bahçemizde çok güzel bi sofra hazırladık kayınlarım ve eltilerim çok eğlendik bu arada bir kadeh de beyaz şarap attım ohh özlemişim heee:) yağmur mama aldı gece mecburen çok eğlenceli oldu valla bizden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız

yeni gelenler hoş gelmişler,

lelalcim çöp poşeti işi aklıma yatmıyor değil, az önce kahvaltı yaptık sonra ikimizde banyoya, o önce ağını sonra tüm yüzünü ovuşturma bizdede var

bişii sorcam gökçen buradan birisimi?

tekrar söyleyim yarışma başladı, tarihler falan açıklandı

gunaydın gunaydın gunaydın
ay sonunda yazabılıyorum
geldım ılk ısım sıteyı acmak oldu ama gelen gıden konusma falan derken yazamadım bır turlu

yogun ama guzel bır hafta sonu gecırdık bızde aılecek
cumartesı gunu yurt dısında yasayan abım ve aılesı ıcın bırkac parca hedıye aldım ve yolladım gunum buyuk kısmı onları halletmekle gectı
cok sevındırık oldum
ama asırı sıcaktı eve gelıp kendımı attım dırek yataga
aksam ustu annemle gezmeye cıktık pazar gunu annemın katılacagı nısan ıcın takı almaya
ama baktım ındırımde bırseyler var bende babalar gunu hedıyesını aldım kocıse

dunde kahvaltıda annem ve babam bızdelerdı
oglusum de de dıye soylenırken babam aradı balkona cıkar dıye
kendını atacak neredeyse babamı asagıda gorunce
butun kahvaltı boyunca anneanne dede kucagında ıstırak ettı bıze
sonra ben utu camasır ıslerımı hallettıkten sonra kocısle gezmeye cıktık
alısverıs faslı falan gece gec vakıt geldık
oglusta yorulmus kuzu arabada hemen uyudu

ama sabah 6,30 ıtıbarıyle ayaktayız

Dark julı ve saphıra 7,aylarını< kutlu oslun canlarım bıraz gecıkmelı oldu ama sıteyı dha bugÜn aÇtım napımm:))
asortıe maŞallah eylÜle
beyazmlek yerım o kırmızılı noktalı suratı kıyamam ben onaaa:))
remedıos senın oĞlan tam bır erkek maŞallahhh

günaydın kızlar
nasılsnız? beni soraca olursanız çok iyiyim
çok güzel bir hafta sonu geçirdim kendimi çok iyi hissediyorum
c.tesi günü pendikte via/sport diye outlet bir alışveriş merkezi açılmış kocaman akşam 9'a kadar ordaydık kuzularımızla
dnde abimle yeni bir yere taşındı bahçeli falan orada pazar-mangal keyfi yaptık akşamda 10'a doğrugeldik çok çok rahat bir hafta sonu geçirdim

geçmişi okudum ama aklımda bakalım neler kalmış

ahhh asorti kafa sen böle inleyip durdun ya ben nası giderim bile bile dişçiye dahada korkar oldum valla dolgu nası oluyo bi anlatsanız belki bilmiyorum ya senağlamaayrıca eylülüme maşalah subanallah yerim ben onun mercimek dişlerini ve bir tutamcık saçını

beyazmelek o sineklerden bizde de var valla oğluşu bakmaktan kendimi yedirditiyorum yapacak başka da bişim yok ne kadar önlem aldıysam kurtulamıyorum o salaklardan

ben oğlumu kısa kollu ve çıplak ayakla yatırıyorum çünki benim yatak odamda çatı katı iğrenççç ötesi sıcak oluyorrrr

geçmiş olsun çitoscum valla bende anlamadım 6. hastalık ne?

redimos maşallah kuzuna ne güzel bbüyüyor bunlar yawww

şu vakumlu pıoşetlerden ben hiç memnun kalmadım geçen sen kullanmıştım yastıklarım yorganlarım kırış kırış oldu ve düzelmediler uyz oldum bütün poşetleri çöpe yolladım valla

ben çok boşşş bir hafta sonu geçirdim ya, çok kzıyırum ve sinir oluyorum böyle günlerim boşa geçince,

zeyna viaport ta alacak bişii buldunmu, bende gitmiştim geçenlerde sadece benettondan ablamın kızına bir pantolon bulabildim, tek parçayla geldim valla

Ohhh gezilmiş edilmiş ne güzel. Denizanası üzülme canım kuzunla geçirdiğin hiçbir gün hatta saat ve dakika boş değil biliyorsun. Evde başbaşa onunla kalıp ona yeni ş eyler öğretmek ne kadar keyifli. Bebeklerin kalabalığa her zaman ihtiyaçları var bunu hiç inkar etmem ama anneyle birebir zaman gibisi yok bence. Özlüyorlar çünkü bizi.

Remedios çoook tatlı olmuş kocaman olmuş. Şimdi tam bir erkeğe benzemiş bıdık :))) Ben de önceden kıza benzetmiştim.

Dark'cım teşekkür ederim hayatım sizin de 7. ayınız kutlu olsun ben de sana rep veremedim nedense.

Kızlar ben burada konuşurken yok çoraplı yok çorapsız eve bir gittim dün kızım bi kısa kollu badiyle duruyor ayaklar fora babayla süt içiyorlar. Ev de çok sıcaktı gece de altına bir tek patikli alt giydirdim.

Yalnııııız, Lelal bu konuda en çok senin fikrini almam gerekir sanırım. Kızımın öksürük hala geceleri devam ediyor. Terliyor üzeri ince olsa bile arkası sucuk gibi oluyor ve öksürüyor. Burnu da tıkanıyor hala ara sıra. Gece kalkıp kalkıp bir havlu koyuyorum sırtına terini çeksin diye uyurken sonra 1 saat sonra uyanıp havluyu alıyorum tüm gece böyleydim. Allah korusun gece terlemesi ve öksürüğü astım diyorlar. Zaten babada alerjik astım olunca çok korkuyorum canım. Sizin tanıyı hangi doktor hangi teşhisleri yapıp koymuştu hayatım?

bızde artık askılı badı ve sortla yatıyoruz
bız corapları atalı 1 ayı gectı
artık sort ve badılerle gezıyoruz cunku evımız cokkk sıcak
ben dun gece hıcbır sey ortmedım kendı ustume mesela buharlasacaktım neredeyse

yaa benım mıdemde bır yumru var duruyor nedense
anlamadım neden acep

dünür aklına hemen en kötüsünü getirme canım fatihte hep terlerdi gece terlerdi gündüz terlerdi onun peşinde koşmaktan iflahım kesilirdi
2dk koşamazdı sucuk gibi olurdu özelliklede kafası ve sırtı acaipti
sonuç:
geniz eti

Dün bir de nette bakarken ıstanbul bronşiti diye bir şey buldum. Özellikle çocukların geçmeyen hastalığının sebebi buymuş. Cerrahpaşa'da bir doktor anlatıyordu. Büyükşehirde hava kirliliğinden ve ıstanbul'da nemden dolayı bu hastalık oluyormuş. Valla lanet ettim bir kere daha gidicem o olacak bu şehirden. Şuna bak ne kadar sağlıksız yaşıyoruz soluyacak havamız bile yok.

Kızlar bebeleri çok giydirmeyin, ayaklı patikler falan çok gelir napıyorsunuz.
biz gündüz 1 body gecede body ve şortla yatıyoruz,
kışın çok terledi ama şimdi bişecik olmuyo kuzuma.
zaten ilk doğduğunda bir burnu tıkanmıştı, ondan başka hasta olmadı kuzum
bu arada üstü hep açık, hastanede kucağıma aldığım ilk günden beri üstünü örtmüyor.
alıştırmak lazım. öyle havlular sırta falan yapmayın, iyice bunalırlar.
terleyince bodysini değiştirn tamammmm..
Çok korursanız, çok hasta olur.
Biz daha tecrübeliyiz, kulak verin bence...

julicim Duru da tıpkı anlattığım gibiydi inanılmaz terleme ve terlmenin ardından tıkanma ve öksürük nöbetleri.. bilirsin zaten bu illet hep gece bunaltıyor insanı.
biz doktora gittiğimizde ciğerlerini falan dinledi baktı ama yok dedi yine de ciğer filmi alalım ciğer filmine bakmadan zaten teşhisi koymuştu ki filmi ben bile gördüğümde bronşitini anladım zaten.. iki gece yaşadıklarımızı anlatınca bana ailede özellikle bende ve eşimde astımın olup olmadığını sordu ki bingo soru oydu zaten bende olduğunu söleyince Duru nun da teşhisi kondu . şimdilik çok ağır ilaçlar falan vermedi klasik alerjik astım ilaçları verdi, fısfısa falan başlamadık çok şükür. bize test yapılacak şimdi nelere karşı alerjisi var onu bulmak için .. zaten yeni doğan bebeklerin %70 inde 6 ay itibari ile bu mevsimde alerjik astım görme olasılığı çok yüksekmiş ama sağlıklı bir kontrolle 2-3 sene içinde iyileşme gerçekleşiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…