2008 Kasım Anneleri

julicim bir de ben sırtın havlu koymuyorum tatlım ya sanki öle daha da bunalacakmış gibi geliyor ki ben öle oluyordum kendimden de bilirim . direkt üstünü değiştiriyorum cimcimenin artık o bilem alıştı oturtuyorum kollarını kaldırıyor :)))

Ben de gündüz terleyince hemen değiştiriyorum üzerini ama gece uyurken soyacağım falan uykusu kaçacaktı kıyamadım küçük ince bir havlu koydum.

Haklısın Seray alıştırmak lazım gerçekten. Ben ayarlayamıyorum kimi zaman. Gece patikli giydirdim ama inceydi ve çorabı sürekli çıkarıyordu ayakta buz gibi tabii onun için giydirdim. Valla üşüdü mü terledi mi derken uyku kalmadı bende.

Lelal doktorunuz Anadolu Yakası'ndaydı sanırım değil mi? Kimdi?

slm kızlar
ayy geçmişe baktım ama piroş uyurken habire kıpırdıyo onun yanına gidip gelmekten aklımda bişey kalmadı herkes bigüzel gezmiş galiba ohh ne güzel ben evdeydim
off benim evim çok sıcak yaa eski evimde böyleydi burasıda böyle serin bi ev denk gelmiycekmi bana yahu! kızımda nasıl terliyo şimdi atletiyle uyuyo ama yinede terlemiş yavrum

bebekleri aslında normal ama bize göre ince giymeye alıştırmak gerek
ben kendimden biliyorum annem sürekli üşürüm diye üstümü örter, hırka, çorap v.b. giydirirdi
şimdi en ufak rüzgardan bile etkilenirim
yaz akşamları bile üşürüm

valla ben giydiriyorum incecik hatta dün sezonu bile tamamen açtık çıtçıtlı bady giydirmeden askılı elbise giydirdim Duru'ya altına da fırfırlı külodunu giydi bir ara resmini eklerim size akşam :))

az önce annem aradı birazcık fırça çekti bana yaa biraz daha bekleseydin şu çocuk yaşına girseydi
öle yaptırsaydın dişlerini emzirmeden dolayı sölüyo bunları zaten azcık bi sütün vardı onu kesecende
diee zaten dişlerim ağrıyo yaa valla o kadar pişmann oldum ki anlatamam yaptırdığımamafoldumben

asorticim deme öle olumsuz da düşünme sütün konusunda. çok şükür bugüne kadar emzirdin bugünden sonra da yeter merak etme zaten ek gıda alıyorlar artık.
evet mutlaka çok canın da yanıyordur hava değdikçe sızlıyordur falan ama geçecek bunların hepsi canım
yeni dişlerin takılınca sürekli gülen surat vaziyette gezeceksin onları düşün ..

yaa inşallah canım yaa o günleri dört gözle bekliorm valla
dün kocişe diyorum ki dişlerim yapılsın kebap,lahmacun,döner.köfte yicem diyorum
o da gülüyo delü valla dişlerin kıymetini bilmek lazım yaa hiç bişey yiyemeyince daha
iyi anlıyorsun

Asortie geçmiş olsun canım takılma annene. Ağrısını sen çekiyorsun. Düşünme öyle, vicdan azabı da çekme bence. Etkiler mi ki o kadar sütünü. Sağarsın sütü ama içirmezsin böylece sütün devamlılığı sağlanır ilaç alsan bile yani çok vicdan azabı çekersen diye diyorum.

Lavişcim ooohhh canına sağlık. Sanırım artık yavaş yavaş kendimizle ilgilenmeye başladık. ıyi geliyor. Babaların kızlarına ya da bebişlerine diyelim bakması konusunda için rahat olsun. Belki her şeyi 4 4 lük yapamıyorlar ama yine de onların da canı iyi bakıyorlar. Bir de benim eşim uyutmakta sorun yaşıyor. Hep oynayınca tabii kızla onu artık oyun arkadaşı olarak görüyor yanında uyumuyor. Neyseki ben gündüz teak başına uyumaya alıştırmıştım onu.

Biraz önce çantamı alıp çıkıyordum iş yerinden. Bakmayın böyle sakin sakin size yazdığıma sinirimi tepeme çıkarttılar. Kavga ettik müdürümle. Kolumdan tuttular. Onu biri oyaladı beni biri. Şimdi sakinleştim ama yüzüne bile bakmıyorum gıcık herifin. Çıkacaktım işten şimdi o beni atsın diye elimden geleni yapıcam, niye tazminatımı bırakayım içeride!! Tam da süt sağacaktım. Kavgadan sonra gittim sağ sağ süt gelmedi. Sonra 10 dakika sonra bir sakinleştim baktım süt geliyo. Acayip bişey bu işte.

heyyyy noluyo yaw
dövülecek adam varmış bende geldim :1ninca:
itina ile adam cırmalanır cimdiklenir belden aşağıya tekmelenir hihoyyyt
kendim diye sölemiyorum çok azimliyimdir bu konuda

julicim takma kafana oluyor böle arada patronla veya müdürle.. ben de dün neredeyse aynı şeyi yapacaktım ama dedim dur yani aynen senin dediğin gibi ben çıkmam o çıkarsın nie yakayım tazminatımı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…