2008 Kasım Anneleri

ahhh ahhh canım ya, o dişlerin yapılması bir dert, alışmak bir dert.
Bende küçük yaşta kaybettim dişlerimi, acısını bilirim.
Onun için kızıma sabah akşam dişlerini fırçalatmadan bırakmıyorum.

sıkma canını, heryerde var böyle densizler.
en iyisini yapmışsın istifa etmemekle,
kendileri çıkarsınlar madem, tazminatını ödesinler paşa paşaklava:

canım ya ben fırçalamaya inanmıyorum artık yaa ben günde 2 ya da 3 kez fırçalamadan durmam asla
ama ağzımda sağlam diş yok erkek kardeşim dişini haftada bi fırçalar ama maşallah çok sağlıklı dişleri
doktor bilmez bembeyazda dişleri var sanırım fırçaladıkça dişler inceliyor ve çürüyor artık fırçalamıcam yaa ufff

noluyor yawwww
bır eve gıttım geldım doven dovulene
kım sınır edıyor senı julım
zeynanın dedıgı gıbı vur belden asagıya gıtsın ne takıyorsun kafana
ya da evet sen en ıyısı eylule havale et
o hepımızden ıyı gelır hakkından

bende bır sorun var anladım ben sırılsıklam oldum yıne terden
eve gıttım ustumu degıstırdım ama yıne su gıbı oldum

asortıe gecmıs olsun canım
bılırım o calısma 1,5 yıl once yapıldı agzımın ıcınde
tam 1 ay cektım ben ama allahtan cekmısım hemen arkasından hamıle kalmısım
sımdı rahatım ama kontrole gıtmem lazım korkuyorum

ayrıca evet fırcalamak cok etkılı ama fırcalanmasına ragmen hasar goren dısler oluyor
bende en az 2 kez fırcalarım dıslerımı cok dıkkatlıyımdır bu konuda ama
anne sutu ve sonrası beslenme etkılı oldugu kadar genetık olarak dısın yapısınında etkısı var dıs curuklerı konusunda

MERHABA KIZLAR
çok yoğun geçen 3 günün ardından burdayım hafta sonu iki günde sınavlardaydık eve gelmemiz 1i 2yi buldu havalarıda güzel bulunca fırsatları değerlendirip gezdik ama sabah güne çok kötü başladım şimdi daha doktordan geliyoruz dün gece oğluş yine doğru dürüst uyumadı çok uykusuzdum sabahta uyanamamışım geç kalıyordum çabucak hazırlandım koşar adım merdivenlerden iniyordumki güm diye düştüğümü hatırlıyorum kapıcı sabah sabah tüm binayı siliyormuş yerler deterjanlı ayakkabılarım bir kaydı ben yerdeyim 8-9 merdiven kaymışım ama ayağa kalkamadım hemen gürültüden koşarak geldiler beni kaldırmaya çalıştılar ama ben kalkamıyorum çok canım yanıyor neyse zorla eve çıkardılar eşimi aradım oda nasıl korktu hemen geldi doktora gittik şükür kırık çıkık felan yok ama tüm kalçam ve kolum mosmor bir sürü krem ağrı kesici verdi ucuz atlattım ama hala çok ağrım var gelirken markete uğradık bir sürü alışveriş yaptım ihtiyacı olan bir aileye verdim
yani anlayacağınız çok büyük bir tehlike atlattım şimdi evdeyim uzandığım yerden size bakıyorum umarım herkes iyidir daha geçmişe bakamadım

canım benim çok geçmiş olsun, allah korumuş daha kötü olabilirdi, iyi yapmışsın birilerini sevindirmekle, dinlen canım kendine iyi bak

bende geçen yaz kullanmadığım battaniyeleri ve yorganları koydum vakumladım.kışın ev çok sıcak olduğundan hiç açmadım ama sen bunları yazınca merak ettim valla şimdi.benimkiler ne halde acaba? :uhm:
günaydın kızlar
biz traş olduk cumartesi, saçlar gitti

maşallah cnm oğluşuna,çok yakışıklıymış kendileri kçük beyfendi zemuszemus bu arada biz daha tanışmadık sanırım hoşgeldin aramıza,ek gıda uzmanıyım cnm ben burda lülülülülülü sırnaşık şey
tatlım gerekli açıklamayı yaptım ama tekrar yazayım gökçen benim arkadaşım,anladın sen onu :roflol:

çok geçmiş olsun ecemim
verilmiş sadakan varmış vallahi

ağzımdan aldın cnm,geçmiş olsun tatlım verilmiş sadakan varmı

ayy gerçekten büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun ama daha kötüsü olabilirdin gerçekten de .yazdıklarını okurken şöle gözümde canlandırdımda düşme bölümünde resmen ıyyhh oldum.. (

merhaba saphira

ek gıda bölümündeki yazılarını okuyorum canım, çok teşekkürler a.s.

kız bakma sen bana,ne yedirsem,acaba yer mi,diye araştırmaktan psikolojim bozuldu,sinir sahibi oldumkaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-.çok fazla araştırıyom,ondan bana ek gıda uzmanı diyolar şekerim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ecemim valla içim sızladı çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun hayatım annem aynı dediğin şekilde düşüp kalçasını kırmıştı. Allah korusun 3 ay kalkmadan yatmıştı, gerçekten bir sadaka ver tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…