- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.541
yaa inşallah canım yaa o günleri dört gözle bekliorm valla
dün kocişe diyorum ki dişlerim yapılsın kebap,lahmacun,döner.köfte yicem diyorum
o da gülüyo delü valla dişlerin kıymetini bilmek lazım yaa hiç bişey yiyemeyince daha
iyi anlıyorsun
Asortie geçmiş olsun canım takılma annene. Ağrısını sen çekiyorsun. Düşünme öyle, vicdan azabı da çekme bence. Etkiler mi ki o kadar sütünü. Sağarsın sütü ama içirmezsin böylece sütün devamlılığı sağlanır ilaç alsan bile yani çok vicdan azabı çekersen diye diyorum.
Lavişcim ooohhh canına sağlık. Sanırım artık yavaş yavaş kendimizle ilgilenmeye başladık. İyi geliyor. Babaların kızlarına ya da bebişlerine diyelim bakması konusunda için rahat olsun. Belki her şeyi 4 4 lük yapamıyorlar ama yine de onların da canı iyi bakıyorlar. Bir de benim eşim uyutmakta sorun yaşıyor. Hep oynayınca tabii kızla onu artık oyun arkadaşı olarak görüyor yanında uyumuyor. Neyseki ben gündüz teak başına uyumaya alıştırmıştım onu.
Biraz önce çantamı alıp çıkıyordum iş yerinden. Bakmayın böyle sakin sakin size yazdığıma sinirimi tepeme çıkarttılar. Kavga ettik müdürümle. Kolumdan tuttular. Onu biri oyaladı beni biri. Şimdi sakinleştim ama yüzüne bile bakmıyorum gıcık herifin. Çıkacaktım işten şimdi o beni atsın diye elimden geleni yapıcam, niye tazminatımı bırakayım içeride!! Tam da süt sağacaktım. Kavgadan sonra gittim sağ sağ süt gelmedi. Sonra 10 dakika sonra bir sakinleştim baktım süt geliyo. Acayip bişey bu işte.
MERHABA KIZLAR
çok yoğun geçen 3 günün ardından burdayım hafta sonu iki günde sınavlardaydık eve gelmemiz 1i 2yi buldu havalarıda güzel bulunca fırsatları değerlendirip gezdik ama sabah güne çok kötü başladım şimdi daha doktordan geliyoruz dün gece oğluş yine doğru dürüst uyumadı çok uykusuzdum sabahta uyanamamışım geç kalıyordum çabucak hazırlandım koşar adım merdivenlerden iniyordumki güm diye düştüğümü hatırlıyorum kapıcı sabah sabah tüm binayı siliyormuş yerler deterjanlı ayakkabılarım bir kaydı ben yerdeyim 8-9 merdiven kaymışım ama ayağa kalkamadım hemen gürültüden koşarak geldiler beni kaldırmaya çalıştılar ama ben kalkamıyorum çok canım yanıyor neyse zorla eve çıkardılar eşimi aradım oda nasıl korktu hemen geldi doktora gittik şükür kırık çıkık felan yok ama tüm kalçam ve kolum mosmor bir sürü krem ağrı kesici verdi ucuz atlattım ama hala çok ağrım var gelirken markete uğradık bir sürü alışveriş yaptım ihtiyacı olan bir aileye verdim
yani anlayacağınız çok büyük bir tehlike atlattım şimdi evdeyim uzandığım yerden size bakıyorum umarım herkes iyidir daha geçmişe bakamadım
bende geçen yaz kullanmadığım battaniyeleri ve yorganları koydum vakumladım.kışın ev çok sıcak olduğundan hiç açmadım ama sen bunları yazınca merak ettim valla şimdi.benimkiler ne halde acaba? :uhm:günaydın kızlar 2.de benim sanırsam ekstra bişi yok bende sabah sabah memoşun sesine uyandım gene onu salona attım çarşaflarımı değiştim pikemi çıkardım makineye attım yıkanıyo akşam artık pike faslına geçicez memet bile bizden önce ince battaniyesine geçti valla
yaa şu vakumlu poşetler varya ondaydı pike hem yatakörtüsü hem pike yastıklarıyla falan vakumlamıştım yastıkların zaten şaakülükaymış pikede rutubet kokuyordu hemde az nemliydi ne alakaaaa annamadım bu sene ilkkoydum vakumluya
maşallah cnm oğluşuna,çok yakışıklıymış kendileri kçük beyfendi zemuszemus bu arada biz daha tanışmadık sanırım hoşgeldin aramıza,ek gıda uzmanıyım cnm ben burda lülülülülülü sırnaşık şey
tatlım gerekli açıklamayı yaptım ama tekrar yazayım gökçen benim arkadaşım,anladın sen onu :roflol:yeni gelenler hoş gelmişler,
lelalcim çöp poşeti işi aklıma yatmıyor değil, az önce kahvaltı yaptık sonra ikimizde banyoya, o önce ağını sonra tüm yüzünü ovuşturma bizdede var
bişii sorcam gökçen buradan birisimi?
tekrar söyleyim yarışma başladı, tarihler falan açıklandı
MERHABA KIZLAR
çok yoğun geçen 3 günün ardından burdayım hafta sonu iki günde sınavlardaydık eve gelmemiz 1i 2yi buldu havalarıda güzel bulunca fırsatları değerlendirip gezdik ama sabah güne çok kötü başladım şimdi daha doktordan geliyoruz dün gece oğluş yine doğru dürüst uyumadı çok uykusuzdum sabahta uyanamamışım geç kalıyordum çabucak hazırlandım koşar adım merdivenlerden iniyordumki güm diye düştüğümü hatırlıyorum kapıcı sabah sabah tüm binayı siliyormuş yerler deterjanlı ayakkabılarım bir kaydı ben yerdeyim 8-9 merdiven kaymışım ama ayağa kalkamadım hemen gürültüden koşarak geldiler beni kaldırmaya çalıştılar ama ben kalkamıyorum çok canım yanıyor neyse zorla eve çıkardılar eşimi aradım oda nasıl korktu hemen geldi doktora gittik şükür kırık çıkık felan yok ama tüm kalçam ve kolum mosmor bir sürü krem ağrı kesici verdi ucuz atlattım ama hala çok ağrım var gelirken markete uğradık bir sürü alışveriş yaptım ihtiyacı olan bir aileye verdim
yani anlayacağınız çok büyük bir tehlike atlattım şimdi evdeyim uzandığım yerden size bakıyorum umarım herkes iyidir daha geçmişe bakamadım
çok geçmiş olsun ecemim
verilmiş sadakan varmış vallahi
merhaba saphira
ek gıda bölümündeki yazılarını okuyorum canım, çok teşekkürler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?