- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.561
Kız Elifdem napıyosun sen bakim Kıbrıslarda. Geliyosun gidiyosun yazmadan geçiyosun. Görmüyoruz sanmaaaaa
ay benim kocişte 2008 kasım annesi olmuş facede :roflol:
ben dün akşam onunkine girmişim ordan nasıl olduysam bide gruba katılmışım delikafadulden
grup yönetici uyuyormu adam nası kasım anası olur o babası atın şunu leyynnn kaydirigubbakcemile3
mmmmf kafa seni hala neden kızartıp kürk vermediler ki
havalar sıcak o yüzden mikine opuyorumnanaktan
tatlım ben hatırlıyorum seni,face de istek gönderdiysen kabul ederim ya da etmişimdirMerhaba arkadaşlar, face'de nick i bilinmeyen kişilerden biri benim.. Ben hamileliğimden beri takip ediyorum aslında burayı, arada yazıyordum bişeyler. Buradan da sohbete katılmak isterim kabul ederseniz tabi..
ay benim kocişte 2008 kasım annesi olmuş facede :roflol:
ben dün akşam onunkine girmişim ordan nasıl olduysam bide gruba katılmışım delikafadulden
grup yönetici uyuyormu adam nası kasım anası olur o babası atın şunu leyynnn kaydirigubbakcemile3
ben seni bulurum face de bacum sen merak etmeecemim geçmiş olsun canım ,ucuz atlatmışsın vallahi..
elifcim hoşgeldin cicim ,ver bakim şu face i özelden ..
değildik ama olduk artık julicimGıııı biz arkadaş mıyız face de bak ben karıştırdım ama şimdi. Gruba üye misin?
yooladım bilem bak özelineeeecemim çok geçmiş olsun görünmez kaza Allahtan ucuz atlatmışsın Allah korusun arkadaşım
evet elif face falan neden biz bilmiyoz banada ver bakim o eylüle verdiğinden şakkıdı
canım kocişi bekliyom fotoğraf makinesini götürmüş de yükleyemiyorum dolayısıylaelifçim hoşgeldin resimlerden koyarsın bikaçtane burayada
bende var elifin facei bende size önerdimdi kabul etseydiniz alla alla
ecemim geçmiş olsun canım gerçekten verilmiş sadakan varmış sadaka kötülükleri defeder diye bi hadis vardı bol bol sadaaka vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?