2008 Kasım Anneleri

Ecemim canım çok geçmiş olsun, 2 evladının yüzü suyu hürmetine bişey olmamış. Sadaka vermeklede çok iyi yapmışsın tatlım. Allah beterişnden saklasın.

Merhaba arkadaşlar, face'de nick i bilinmeyen kişilerden biri benim.. Ben hamileliğimden beri takip ediyorum aslında burayı, arada yazıyordum bişeyler. Buradan da sohbete katılmak isterim kabul ederseniz tabi..

Ediyolar ediyolar, bende sonradan geldim, sağolsunlar...kaydirigubbakcemile3

kıslar vazgeçilmez olmak için çalışmam lazımmış,vazgeçilmez kılın bakem benii PPPP

Ayyy canım bende vermek istedim ama son 24 saat içinde fazla replemişim veremiyorum. Sanki parayla nolcakki istediğimize rep versekklava:

aynen cnm,tam rep vereyim diyorum,tak karşıma bi yazı çıkıyo.kala kalıyorum orda.vermiş kadar oldun tatlım.rep verenlerin parmakları dert görmesin inşallah,rep verenlerin çocukları iştahlı olsun ama obez olmasın inşallah.rep verenlerin bebeleri hiç hasta olmasın inşallah vs...ayyy iğice çingeneye bağladım olayı farkettiniz mii ben farkettim de PPPPPP

bu mesaji da ayaklarimla yaziyormusum meger dimi mmmf,kizim bu kocalarim topu gicik demin biberonla sut verdim dedim firsat bu firsat bi sigara istedim yoook,gicik isde kustum gene.Dark sorma canim bakici birakti yemek yapmayi o da bana kaldı.

ayy Şımdı fatıhın yataĞının karŞısındakı Çekyatta oturuyodum pc bakıyorum yerden hızlı hılı bıŞey geÇtı bı baktım akrep allahım nerden gırmıŞ bu yaa Çok moralım bozuldu o kadarda dıkkat ederım korktum tÜylerım dıken dıken oldu ya gÖrmeseydım evı dolaŞcaktı

Ay aman Maytabım tövbe diii. Ben de çok korkarım akrepten. Eşimin evlenmeden oturduğu evde çıkardı hep ben oturamazdım bile orada. Girmiştir balkondan falan. ıyi ki görmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…