2008 Kasım Anneleri

anaamm akrep mi abooooo,geçen yılda benim evde kertenkele görmüştüm ama sonra kayboldu gitti,yakalamak mümkün değildi tabi pek çevik bi hayvan..mmmf öldürdün mü cicim..

öldürdüm eylülcüm affetmem
ama tiksindim çok sanki heryerden fırlııcakmış gibi geliyo kaç senedir evesokmuyorum onları ilk görmüş gibi oldum
ya çocuklardan birini soksaydı
Allah koruusn,

Ya size komik bişey anlatıyım. 2 aylık evliyiz ve bu eve taşındık. Can hıraş bi eşimle ben çalışıyoruz. Neyse taşındığımızın akşamı tam mutfağı sildik yerleştirdik. Salona geçtik oturduk mutfakta bişey geçti gibi geldi bana. Yok canıııım artık dedik. Bak valla bişey gördüm diyorum. Sonra loş ışık yapıp sessizce bekledik aman allahım o da neeee. Küçük bir fare süzülmesin mi bulaşık makinesinin ardından buzdolabının ardına doğru başımda aşağı kaynar sular döküldü. Hemen karşı komşudan istedik fare yapıştırıcısı varmış. Ben kapıyı tutuyorum sayı 2 ymiş meğerse bi tanesi kaçmaya çalışıyo ben çığlık çığlığa önünde barikat kurmuşum. Ayyy kabus giibiydi. Meğer dolabın arkasında ışıklığa açılan delik varmış. Sonuç sabaha kadar uyuma onları yakala sabah 7 de deliği kapat ve ertesi gün mutfak sil baştan. Ondan beri hiçbşr işe tam bitmiş ohhh gözüyle bakmam yani. 4 yıl oldu Allahtan bir daha görmedim kendilerini

öldürdüm eylülcüm affetmem
ama tiksindim çok sanki heryerden fırlııcakmış gibi geliyo kaç senedir evesokmuyorum onları ilk görmüş gibi oldum
ya çocuklardan birini soksaydı
Allah koruusn,

canım istanbulda akrep mi var :1shok:
ay çok tehlikeli diil midir akrep fisfisfis gerçi benim evde 2 tane birden var ama yerimseniben ben korkuyorum yine de akrep olayından çok :sm_confused:

gunaydınnnn hihoyyyt

ha ha kocama kusmus bır sekılde gune baslıyorum
uzuluyormuyum hayırrr -tatlicadiarzu-
cunku kabahatlı olup ozur dıleyen O ama kabul etmeyen ben :dilcikar:
ceksın bıraz seytan azapta gerek hıhhh :1closedeyes:

zehra sıfa hanıma kocaman bır maasallah
hakıkaten kocaman genc kız olmus artık bebıslerımız buyuyor yawww
tatıl sonrası zor olur gunluk yasama alısmak ama beklıyoruz tatıl fotolarınızı

mmf akrep mı :1shok:
canımcım ne kadar dıkkatlı olunursa olunsun gozden kacabılıyor bu haseratlar
ılaclama yapmak daha etkılı sanırım

julıcım sızın mınık fare bır daha gelmemıs allahtan sıze mısafırlıge
benım kocıs derkı ev sahıbının bırseyı calındıysa eger evıne fare gırermıs

neyse baska ne var ne yok
benım kocıs telde arıyor acmıyorum şakkıdı

günaydın kızlarr

elifdem maşallah zehra şifaya kızların da dediği gibi kocaman kız olmuş

darkcım sende hoşgeldin ve güle güle artık denk gelemiyoruz
yok yazıldık biz aksam :))
öp ceren hatunu bizim yerimize

mmf iyi görmüşsün valla akrebi ay valla bende pek bir tırsarım bu haşerelerden :s

dün akşam bizde eşimle nostalji yaptık ..cimcimeyi uyuttuktan sonra bilgisayar başına geçtikk ve 7 ay öncesine dönüp tekrar bugüne geldik.. ya kızlar aman allahım ne yol katetmişiz. Duru ne kadar küçükmüş ve ne kadar çirkinmiş :))) benim için hep çok güzeldi ama geçmiş resimlere bakınca sanki şimdi çok daha güzel eskiden fena değil gibi geldi çok güldük

günaydınnnnn

elifdem zehra şifa'ya maşallah kocaman olmuş

kalimero açma vallahi telefonu, azap çeksin biraz, doğumdan sonra çok değişiyor bu erkekler sanki bütün yükü çeken onlar

günaydın hatunlar
dün 12 ye geliyodu yattık
işimiz vardı
tam iş üstünde mehmet bi uyandı ağlamak inlemek bi türlü sakinleştiremedik
cevriye müdahele etti olaya eşim çıkardı okudu falan sonra sakin geldi neyse salladımuyudu
yatmadan wc gittim baktım sular kesilmiş
bizim iş başka bahara kaldı
eşim gııcck oldu
bişeyde diyemedi
ehehheheuhuheu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…