2008 Kasım Anneleri

Hımmm şimdi anladım polipe. Daha küçücük oy kıyamam nasıl inmiş aşağılara. İnşallah yerini bulur annesi.

Nazlıcım alsaydın doktorun elinden ultrason aletini, baksaydın sen şööyle bir :)

juli valla almayı düşünmedimde ogöbüşüme kadar çıktıkça dilim ucuna geldi geldi gitti söylememek içinzor tuttum kendimi daha aşağılara baksanız net olur diyecektim.. :)))))
kızlar aneciğimle konuştum şimdi 10-15güne kadar geliyorlar yanıma çook özlemiştim yaaa.. ne istiyorsun diye sordu canımın çektiği bişey vardı onu söyledim oo zaten alacağım sen başka bişey istiyormusun diye sordu ne istesemki...:))

Ben de hamileliğimin 8. haftasından beri düzenli elevit+ferrumdemir hapı+kalsiyum kullanıyorum. Hamur işi, tatlı ağzıma koymadığım halde 5,5 kilo aldım. Yoksa bana da bu vitaminler mi kilo aldırdı acaba? :uhm:

Bu arada nazlımelekcim, teessüf ederim! Benim kızım annesi ağzına çikolata koymadığı halde sürekli kıpır kıpır. Geçenlerde dr bile hazır olun bu çocuk çok hareketli olacak dedi :dance:
Kimbilir belki sizinkiler de kızdır.

elmalı turta canım valla ne bileyim gelede kız anneleri öyle diyor ondan şeyettimmmm..:))
aslında bir tanesinin kız olamasını okadar çok istiyorumki ben hep kız istiyoumda bir tanede erkek olsun babamız çok heveslş kızlarıda acayip seviyor ama ilk çocuğunu kısmetse erkek diye düşünüyordu hep..
canım inşallah sağlıklı olsunlarda..gerisi boş.. maşallah senin kızada kıpır kıpır ha ...sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin canım..

selam kızlar nasılsınız
bakıyorumda keyifler yerinde maşallah
benimde öyle sormayın oğlum olacağını öğrendim gece heyecandan 3.e kadar uyuyamadım
darısı öğrenemeyenlerin başına
derinx canım bu mide yanması ne zordur ben bilirim benim 3 sefer çok şiddetli oldu
gece saatlerce uyumadığımı biliyorum hemde şiddetli kusmayla birlikte
dün dr.umla konuştum
oda bana bir hap yazdı daha almadım sende dr.una danış istersen
bu arada polipecim bebeğinin yukarılara çıkmasına sevindim
beniö oğluşumun kafasıda aşağıdaymış
dr.um yatıp dinleneceksin dedi
iki hafta sonra ayrıntılı ultrasonda tekrar bakılacak
inşallah bir sorun kalmaz

inşallah fater bişeyciğin kalmaz bi dahaki gidişine hızlı annelerden hoşlanmıyolar galiba bebişler:)en azından ben kendi adıma maşallah performansımdan hiç bişey kaybetmemiştim ama dinlenmek önemli artık hiç bişey eskisi gibi değil farketmesek bile yorulduğumuzu ki ben birkaç gündür hissediyorum yatıp dinlenmek şart

Babaların gönlünde hep bir erkek evlat vardır zaten... Ama sonradan babayla kızın aşkı da başka oluyormuş :) Allah gönlünüze göre versin canım...

kızlar selam...
polipecim benimde kızım 15-20 gün önce kafası aşağıdaydı muayenede ama 1 hafta filan yattım yukarıda oynamaya başladı. son kontroldede yukarılara tırmanmıştı..meraklanma dinlen geçer canım..

julianne, tiroit için ayrıca bir doktora gidiyorsun değil mi? özellikle hamilelikte tiroide dikkat etmek gerekiyormuş. gebelik sırasında da kullanılabilecek ilaçları varmış diye duymuştum. aman ihmal etme. belki işine yarar diye iki link koydum alta:

http://www.anneyiz.biz/haber/hb_haberdty.php?hid=722
http://tiroit.com/default.asp?sayfa=19

Merhaba kızlar,
Çok yoruldum biraz ev işi yaptım fazla değil ama artık hemen yoruluyorum.Bi kaç gömlek ütüledim pilim bitti

Bakayım dedim napıyosunuz ne ediyosunuz? Haberler iyi galiba.Fatercim çok sevindim senin adına.Allah hayırlı bir ömür versin oğluna.Maşallah canım.

Canım teşekkür ederim. Evet bir endokrin uzmanına gidiyorum ve sürekli tahlil yaptırıyorum. Şu an TSH değerimi düşürmeye çalışıyoruz. Hem kadın doğum hem de endokrin uzmanı da birbirleriyle irtibat halinde, ikisine de güveniyorum. İlginç için sağol

Ya ben baktım şimdi elevitin içinde iyot göremedim.İyotun başka bi ismi var mı?
Birde sen neye inanıyorsan öyle yap.Madem doğru olanın vitamini almaman olduğunu düşünüyorsun alma bence.Aklında soru işaretleri kalacaksa hiç alma.

bende günlük alınan besinlerdeki vitamin ve demirin yetersiz olduğunu düşünüyorum.Bugün bi öğretmen arkadaşım hamileliğinde çok kilo aldığını söyledi.2 doğum yapmış,şimdi maşallah tığ gibi.
Bence kilo olup olmaması bünyeyle alakalı.Ne fazla yemekle ne fazla vitaminle.Bazı bünyeler yakamıyor,bazıları yakıyor.Ben hep vereceğime inanıyorum.Siz de öyle yapın.

Yeşim annem süpermiş :))))
Bi de oturan boğaya bayıldım :))) Seninki inatçı mı olcak yoksa:)

Kızlar detaylı ultrasona girerken bence kimseyi götürmeyin.
Bende kızkardeşimi götürcektim ama o gecikti.Ben muayene olurken anca geldi.İyi de oldu.

Çünkü doktor önce alttan baktı baya.Sonra da üstten baktı.Altım tamaman çıplaktı.Bi örtüyle kaldım

Son düzenleme:
Dark hoşgeldin canım, ütü hamileyken beni en çok yoran işlerden biri. Zaten hep annem gelip yapıyordu. Geçen annemin yaptıkları bitti, okul kapanrmadan önce eşime 4 gömlek ütülyeyim dedim, Gözümde büyümedi ama bittiğinde yorulduğumu hissettim. Eskiden hiç böyle olmazdı.

Detaylı ultrason konusuna inanamadım. Bunu ilk defa duydum. Alttan bakıldığını yani. Eşin de yanında değil miydi? Biraz daha anlatsana

Bunu Alper Mumcu'nun sitesinden buldum. Burada hiç alttan bakmaktan bahsetmiyor. Demek bazı doktorlar bunu gerek görebiliyor...

Detaylı ultrasonografi normal gebelik ultrasonografisinden (obstetrik ultrasonografi) farklı değildir. Aynı cihazlar ve sırtüstü yatar pozisyonda karından bakılarak yapılır. İşlem yaklaşık 15-20 dakika kadar sürer. Bebeğin genel değerlendirilmesi ve rutin ölçümlerin ardından sırasıyla kafa, boyun, göğüs kafesi, kalp, karın, genital bölge ve kol ve bacaklar ve omurga detaylı olarak incelenir.

selam kızlar benim doktorumda hiç altdan bakmadı en son gittiğimizde dört boyutlu ile baktık normal ultrasondan ölcümleri yaptı Ben cok korkyuyorum altdan muayeneden
Sabahdan beri moralim cok iyidi ama şimdi bozuldum işten cıkma durumum netleşti gibi hemen hemen bu halde iş bulmam imkansız iki ay sonra izin alacak birini kim neden işe alsın anca doğumdan sonra herşey yoluna girecekken böyleolması cok kötü oldu ama napalım vardır bundada bi hayır allah sağlık huzur versin

Bende üstten bakar diye çok da hazırlıklı değildim kızlar.Allahtan çok rezil bi durumda değildim de yerin dibine girmedim.

Walla hemşire bana soyun deyince zaten neee oldum ben önce:)
Sonra soyundum hemen bana bi bez parçası verdi örtünmeme için.Yatağa da uzandım ayaklar dizden bükülü şekilde masanın üzerindeydi.O şekilde önce alttan baktı baya.

Sonra üste geçtiler baya da üstten baktı.Eşimde yanımdaydı.O da hemen pcnin ekranına yöneldi izlemek için.Hemşire yoooo dedi.Karşıda büyük ekran Tv vardı ordan izleyeceğini söyledi.Bende büyük tv den izledim.Baya güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…