- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.161
kızlar tam bişeyler yazdım yarım saat önce ekran gitti uçtu yazdıklarım...
acaba bende vitamin kullanmadığım içinmi anca bir kilo aldım ikizlerle.. gerçi sabah normal yumurta peynir domates salatalıklı kahvaltımı yapıyorum öğlen ne bulursam bazen bir tost yapıyorum kendime peynirli.. sonra bir kase yoğurt dün mesela ayran olarka kullandım hakkımı.. akşamda ne yemek yaparsam eşimle 20:30 civarı yiyoruz.. ben tatlıya çok düşkündüm hamileliğimdede azalmadı bu düşknlük ama şimdi kahvaltıda bile reçel getirmiyorum yemiyeyim diye sadece gün içinde yürüyüş olsun diye markete ekmeğe gidersem kendime küçük keklerden alıyorum ne yapım duramıyorum .. meyve öyle gün içinde az akşam çok yiyorum..bol su içiyorum..
asorticim canım baka hissetmek güzel oluyormuş değilmi...
kızlar bugün benimkileri çok hareketli görünce bunlar ikiside erkek dedim içimden eşimde bir tanesi erkekdi onu doktor görmedi felan dedi ama bende bakıyordum ben niye bişey göremedim..:))
bakıyorumda sizlere kızmayın bana ama kızlar genelde uyuyorlar :)))))))erkeklerde ultrasonda hareketli çıkıyorlar...
selam kızlar nasılsınız
bakıyorumda keyifler yerinde maşallah
benimde öyle sormayın oğlum olacağını öğrendim gece heyecandan 3.e kadar uyuyamadım
darısı öğrenemeyenlerin başına
derinx canım bu mide yanması ne zordur ben bilirim benim 3 sefer çok şiddetli oldu
gece saatlerce uyumadığımı biliyorum hemde şiddetli kusmayla birlikte
dün dr.umla konuştum
oda bana bir hap yazdı daha almadım sende dr.una danış istersen
bu arada polipecim bebeğinin yukarılara çıkmasına sevindim
beniö oğluşumun kafasıda aşağıdaymış
dr.um yatıp dinleneceksin dedi
iki hafta sonra ayrıntılı ultrasonda tekrar bakılacak
inşallah bir sorun kalmaz
elmalı turta canım valla ne bileyim gelede kız anneleri öyle diyor ondan şeyettimmmm..:))
aslında bir tanesinin kız olamasını okadar çok istiyorumki ben hep kız istiyoumda bir tanede erkek olsun babamız çok heveslş kızlarıda acayip seviyor ama ilk çocuğunu kısmetse erkek diye düşünüyordu hep..
canım inşallah sağlıklı olsunlarda..gerisi boş.. maşallah senin kızada kıpır kıpır ha ...sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin canım..
Ha bir de bırakmamın tek sebebi kilo da değil, en önemlisini söylemeyi unuttum size. Benim tiroidim olduğu için iyot almamam lazım. Ama hamile olduğum için onun düşük düzeyde olması gerekiyor. Vitamini bir de bu yüzden almamam lazım kızlar. Ya kızmayın ama bana hadiii)
julianne, tiroit için ayrıca bir doktora gidiyorsun değil mi? özellikle hamilelikte tiroide dikkat etmek gerekiyormuş. gebelik sırasında da kullanılabilecek ilaçları varmış diye duymuştum. aman ihmal etme. belki işine yarar diye iki link koydum alta:
http://www.anneyiz.biz/haber/hb_haberdty.php?hid=722
http://tiroit.com/default.asp?sayfa=19
Bu arada evet canım vitamin konusunda haklısın. Çünkü cinsiyeti söyleyen operatör doktor tiroidden habersizdi. Bunu son anda ona söylemeye gittiğimde doktor yerinde yoktu. O yüzden soramadım ona. Fakat benim doktorum bunu biliyor ayrıca endokrin doktorumla da tanışıyor ve ikisinin de her şeyden haberi oluyor. Bu yüzden ona güveniyorum. Vermemişse bir bildiği vardır diyorum...
Yeşim inşallah sen de öğrenirsin kısa zamanda.
Nazlı ne yaptın karar verdin mi gideceğin hastaneye. Canım bence de Dark'ın dediği gibi eğer gideceksen sadece cinsiyet öğrenmeye gidersin yeni açılan hastaneye. Yoksa üniversite hastanesine devam edersin ama randevu alma olayı gerçekten çok zor olur eğer her defasında gitmen gerekirse..
Bu arada benim de her zaman gittiğim cerrahpaşadaki doktorum vitamin vermedi bana. Özellikle birkaç kez sordum hatta. Ama hayır vitamin almana gerek yok dedi. Fakat bu gittiğim doktor sordu vitamin alıyor musun diye. Ben de kullanmadığımı doktorun vermediğini söyledim. Bu doktor da belki kilo alırsın diye doktorun vermemiştir ama benim yazacağım sadece multivitamin dedi. Elevite başladım. Fakat başladığımdan beri doymak bilmiyorum gerçekten de. İnanamıyorum, o kadar iştahım açıldı ki. Ben de bırakmayı düşünüyorum vitamini şimdi. Sadece demir ilacına devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada kendi doktorum tabii ki cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora gittiğimi de bilmiyor. Bak ona kalsa hala kızım olduğunu öğrenemeyecektim.
Ha bir de bırakmamın tek sebebi kilo da değil, en önemlisini söylemeyi unuttum size. Benim tiroidim olduğu için iyot almamam lazım. Ama hamile olduğum için onun düşük düzeyde olması gerekiyor. Vitamini bir de bu yüzden almamam lazım kızlar. Ya kızmayın ama bana hadiii)
Yeşim annem süpermiş :))))fatercim hadi gözünüz aydın Allah hayırlı uğurlu etsin inşaallah...
kızlar biliyorsunuz ben de dün gittin dr.a cinsiyet ve genel kont. için. Bu sefer annem de gelmek istedi üçümüz (eşim de..) girdik odaya.Maalesef bizim junıor bacaklarını çekmiş karnına aynı fater'ın oğluşu gibi, göstermedi yani.. bi heyecanla gitmiştik ki sormayın dr. dürtüklüyo ama yok bizimki kolları kafayı oynatıyo o kadar oturan boğa gibi oturdu kaldı yani halbuki tok karnına gitmiştim ama olmadı. Annem çok komikti ama... dr'un dibine girmiş nerdeyse ultrasondan içeri girecek sorup duruyo dr. da anlatıyo 'bakın kolları bakın kafası' falan diye ama annem seçemiyo tabi; çıkınca dedi ki ' yok yok bu dr.un ultrasonu iyi değil hiç net göstermiyo' koptuk walla gülmekten :)))
Neyse 2 li test iyi old için 3 lüye gerek görmedi dr. bi demir hapı verdi sadece herşey gayet iyi dedi. 50 kilo ile hamile kalmıştım 53 olmuşum. Bebişimiz de 13cm olmuş.
yeşimcim bebeğinin sağlıklı olması güzel haber..inşallah bidahaki sefere gösterir seninkide..
insan çok merak ediyo dimi?
göremeyincede sinir oluyo..
buradaki arkadaşlardan 12. haftalarda bile öğrenenler var ben 19.haftaya girdim bizim yaramaz daha göstermedi:1rolleyes:
bakalım yarın sabah inş.:asigim:
hayırlısı olsun tabi..
benimde kayınvalidem her doktordan gelişte ultrason fotolarına bakıp ben bunlardan bişi anlamıyom benide götürün orada canlı göreyim diyo..
bakalım detaylı çektirirken belki götürürüz..
çok hoş bu anneler yaaasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?