2008 Kasım Anneleri

delikafadulden sabah sabah güldürdün ayol benidelikafadulden

Çok komiksiniz mmmf o Cevriye kadın gene bu işin de içine girmeyi başarmış. Biz de dün gece barıştık :asigim:

Ama sen yine de açma telefonu kalimerocum. Burnu sürtsün, akşama barışırsınız :)))))

mmf sızın vuslat baska bahara kalmıs canım
allahtan wc ye gıdecegın tutmus

julı acmıyorum zaten
ısyerınden arıyor baglatmıyorum msj cekıyor cvp yazmıyorum
cıldırsın ıste banane sınırlerımı zıplattı sabah sabah
ayyy ne guzelmıs yaa boyle ıskence yapmak hıc sınırlı olmadım kavgamıza boylelıkle
gayet relax oturuyorum

Ya valla bıraksan nazarı alır diye kuyuya atıcak çocuğu ne batıl Cevriyeymiş kardeeeşim bu.

Elif gerçekten Zehra Şifa'ya maşallah annesi. Yalnız fotoğrafları biraz daha büyük istiyoruz ki o güzelliği daha iyi görebilelim annesi.

Günaydınlarrrr...

Elifdem canım bebeğine maşallah, kocamannnn olmuş, Allah nazarlardan sakınsın
Kalimero canım, yapmak lazım bunlara arada, dünya kendi etraflarında dönmüyor yani anlasınlar.klava:
ama hala kociş diye hitap ediyosun, gözümden kaçmadı yani:jeyyar:

selam kızlaar amma döktürmüşsünüz yine okuyamadım geçmişi, güzel bir tatilin ardından yine buralardayım

size çook güzel bir haber vereyim kızlar, oğluşum dün ilk kez baba dedi, ilk kelimemiz oldu bu sesler çıkarıyordu şarkılar söylüyordu ama aaa--ıı gibi şeylerden oluşuyordu dün uğraştı baba dedi tabi biz nasıl sevindik falan bizi öle görünce akşama kadar baydı bizi, baba-ba-ba tekrarladı durdu olsun yine de çok güzel bişeymiş darısı anne dediği günlere inşallah

beyazmelek maasallah kucuk kuzuna
ınsa allah en kısa zamanda anne de der

bızım kucuk bey dede ıle basladı
hem anne hem de baba dedı ama repertuarımız dede senfonısınden olusuyor

seraycım evet dıyorum ama bu ona cektırmeme engel olmuyor
zaten ben kocamı cok sevıyorum da azcık burnu surtsun dıye yapıyorum

kalimerocum sana ne oldu kocanla niye sıktı canını hayrola ne varsa burnu sürtülsün tabi biraz ama fazla da uzatma tabi ben kıyamıyorum yaa o yüzden hemen barışıveriyoruz

ay ne güzel senin kuzu bütün kelimeleri sölemiş darısı bizimkine bakalım dün başladık devamı gelir artık

patron geldi az önce yine canımı sıktı gitti deli oluyorum bu kadına yaa bir ayrılabilsem şuradan bir kurtulsam bugün gidip konuşasım var artık bıktım yaa

günaydınnn
elifçim zehra şifa ya maşallah süperrr
mmmfcim senin şu cevriye cinci hoca gibi sirkeli su filan ilk defa duydumD
kalimero iyi sen küs kalabiliyosun ben hiç beceremiyorum o işi tamam diyorum bu sefer süründürcem ama hemen barışırıyorum yine

cok hos ruhumu oksayan bır msjın ardından arayınca actım konustum opuyorumnanaktan
barıstım opuyorumnanaktan
aslında cok kızmamıstım da kolay lokma zannetmesın dıye trıp atmıstım burnu surtsun baabında zemuszemus
surtmus canım accık baktım romantık cumleler ve pısmanlıklarla yalvarmalar basladı barısıverdım ıste :1hug:

seraycım evet dıyorum ama bu ona cektırmeme engel olmuyor
zaten ben kocamı cok sevıyorum da azcık burnu surtsun dıye yapıyorum

Canım benim Allah muhabbetinizi arttırsın.Nazarlardan sakınsın
Zaten her halinden belli oluyor ne kadar sevdiğin.
Ömür boyu bu sevginiz bitmesin. ben normalde aşkım derim eşime, kızıncada adıyla hitap ederim. O da anlar hemen kızgın olduğumukaydirigubbakcemile3

dün oğlum arkadaşıyla ayak kavgası yaptı.:roflol:
arabalarını yan yana koyduk konuşsunlar diye, çünkü önceden bişeyler söylüyorlardı yanyana gelince.
Ama düün ayaklarıyla nasıl birbirlerine nasıl vuruyorlar anlatamam.
Bu aradada kahkahalar atıyolar, bayıldık hallerine, kamerayada çektik o hallerini, çok hoşlardı..
Resmini koyuveriyim.

Soldaki arkadaşımız Ege sağdaki bebişim Sarp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…