2008 Kasım Anneleri

eşimi aradım durumu anlattım biraz da ağladım, onun da canın sıktım ama olsun bilsin ne olduğunu nasıl üzüldüğümü kal burada bişey olmaz diyor yaa görsün bir haftadır sütüm azaldı bunların yüzünden çocuğumu doyuramıyorum senağlama

seraycım maşallah oğluna çok tatlı hakikaten

selam kızlar herkese
ECEMıM geçmiş olsun canım
MMMF ne akrebi looo ayy çok kötü yaa bende geçen sene evde kertenkele gördüm kocişi çağırdım
ama çok pis kaçıyo oda yakalamak imkansız ama benim süpermenim yakaladı ve yoketti onu
ELıFCıM sende hoşgeldin canım umarım tailiniz güzel geçmiştir resminizde çok güzel çıkmış maşallah
SERAY senin bebişte çok tatlı yaaa onada maşallah canımm

asortiecim patronla atıştık biraz daha doğrusu o saydı saydı ben dinledim merkezden birileri ona bişey diyor oda gelip bana patlıyor o kadar şey yaptım aylardır aferdersiniz eşşek gibi çalıştım şimdi gelmiş rehberlik hiçbişey yapmamış diyor ne yapacakmışım daha dedim şimdi cumartesi 6. sınıfların SBS si varya dersleri bitti onların cumartesi sınava girecekler onlara moral motivasyon verecekmişim şu 4 gün onları dershanede tutacakmışım allah aşkına 4 gün nasıl tutayım ben onları dershanede artı moral motivasyon defalarca yaptım sunumlar seminerler sınıf görüşmeleri biraysel görüşmeler daha ne yapayım yaa kaç yıldır öğretmenim bu güne kadar hiç memnun olmayan olmadı ne cins bir kadın anlamadım ben yaa bir de konuşma tarzı emreder gibi günümü mahvetti yine senağlama sabahtan beri öleceğim sinirimden

bu arada üfürüm ne yahu ben de hiç duymadım

üfürüm kalpte duyulan bir ses oluyor kanın dolaşım sesi gibi bir ses

kalbi delik olan bebeklerde ya da bebeklerin kalbi henüz küçük olduğu için kalp büyüyene kadar bazı bebeklerde bu ses olabiliyormuş

seraycığım maşallah çok şirinler

sağol teyzesi, Allah çocuklarımıza baht açıklığı versin inşallah..

bizde olduk üfürüm için muayene
şişli'deki türk kalp vakfına gittik
allaha şükür temiz çıktı oğluşum

Alaha şükür bişey çıkmamış.:Saruboceq:

sağol canım, sende çok harap ettin kendini ama eşine anlatmakla iyi etmişsin, hem durumu bilir hemde paylaşmak rahatlatır insanı. İnşallah kurtulursun şurdanda sıkıntıların sona erer.:1hug:

sağol teyzesi...a.s.

bu zamana kadar gittiğimiz hiç bir doktor böle bişeyden şüphelenmedi
ama bu sefer doktor değiştirdim ve normal muayene için götürdüm bana bunu söledi
şaşırıp kaldım valla izmitte bir tek üniversitede varmış ama önce özeline gitmek lazımmış üniversitede bize sıra gelsin diye
bu akşam saat 17.40'a randevu aldım gerçi doktor belki bana öle geldi dedi
siz bi muayenesine götürün o gerek görrse sizi çağırır üniversiteye dedi
valla ne bilim ya aklım karıştı her doktor bi farklı aklıma sokmasa asla aklıma gelipde götürmezdim
şimdi asla götürmeden duramam
bakalım orda ne çıkacak

ayrıca son 1 ayda sadece 100 gr almış
kendimi boğasım geldi :mymeka: ben bu çocuğa bakamıyormuyum ya anlamadım gitti
her şeyini yediriyorum öğünlerini aksatmıyorum çeşit yapmaya çalışıyorum ama sanırım babanne biraz sorunlu bu konuda
çünki eltim dedi eğer mızırdıyorsa yada bir iki tükürüyorsa yedirmiyo bi daha uğraşmıyo yani dedi
eeee yemeye yemeye ne olacak tabi büyümez toparlamaz ne yapacağımı şaşırdım :çok üzgünüm:

aslında her bebek ya da çocuğu hayatında bir kere muayene olmalıymış kabinden
eko kardiyografi çekiyorlar
çocuklar ve gençlerde spor yaparken ya da oynarken kalp krizi geçirdi ve öldü gibi haberler okuyoruz ya aslında bebekken muayene edilse önlenebilirmiş bu tarz ölümler

elifcim maşallah zehra hanıma 1 yaşında bebek gibi çıkmış

seraycım erkek bebekler daha bi action oluyorlar ayaklarıyla tekmelemeleri çok normal yani yerim ben onların ayaklarını maşallah onlarada

sonra sonra ne okudummmmm

minikcim kocana çok iyi yapmışsın bazen burunları sürtmesi çok iyi geliyo ilişkiyide dir tutuyo aa en çok bizi diri tutuyor :sm_cool:

mmmf kafa yazık olmuş size sizinde elinizde kalmış çiçeklerinizle mendiliniz :çok üzgünüm: eğer suların kesildiğini fark etmeseydin gidip bahçeden falan alırdın cevriye sizi görürdü tam ortalık şenlenirdi hem koyma suyla değirmen çevirmek zorolur siz bu geceye bekleyin

beyazmelek valla sana kocaman bi kırmızı PES valla iyi sabırlısın hem kadını çekiyon hem gidip konuşup hakkını almıyorsun

asorticim sen nasıl oldun dişlerin ne alemde

zeyna kafa
üzülme artık hep az kilo alıcak bebişler takma kafana çok hareketlendiler çünki
kaynananda yedirmeye çalışıyodur elbet niye uğraşmasın
eltinin gazına gelme, iyi tarafından düşün
hem eltin böyle bişey varsa bile sana neden söylüyoki, annamadım yane???

zeynacım dişler hala aynı ağrı kesici ile ayakta duruyorum
sizede geçmiş olsun cnm kilonuz gerçekten az ama sana bi tavsiye eğer işe ihtiyacın yoksa çocukla kendin ilgilenmen yönünde olacak büyüdüğü zaman yinede çalışmak istersen girersin bi yere cnm
benim fikrim bu yönde sonuçta yinede kimse senin gibi bakamaz

canım benim o dediğini ben her akşam olduğunda düşünüyorumda
biraz zor gibi ödenmesi gereken kapı gibi kredilerimiz var
3-5 bende destek olmasam bende zorluk çekerim kocamda

Zeyna Elif'e katılıyorum canım. Eltinin gazına gelme. Niye aç bıraksın çocuğu yediriyordur bence de. Ayrıca bu aydan sonra bebişler az kilo alıyorlar unutma. Tabii 300-500 gr arası alıyorlar ama sen elinden geleni yapıyorsun. Önemli olan sağlıklı olması, kilolu olması değil hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…