2008 Kasım Anneleri

ahh ahh o kredilerden bizde de var malesef.Yoksa herkes kendi çocuğuna kendi bakmak ister tabi.Ben sinir oluyorum çocuk olduktan sonra artık çalışmaya ya.Herşeyden nefret ettim.

günaydın kızlar
bişi sorcam üfürüm için muayene olan kalimero sen miydin?

evet canım benım oglus cok yuksek ateslı bır sekılde acıle goturdugumde kendı doktorumuz degıldı ama acıl bebek doktoru soyledı
suphelendım ama cocuk cok ateslı ve yuksek ates nefes alıp vermede etkılı oldugundan ufurum gıbı gelmsı olabılır demıstı
sonra kendı doktorumuzla gorustum kı benım oglumun bronsıt gecmısı de oldugundan telaslanma hazıran sonu geldıgınde yıne detaylı bakarız ama merak etme yok dedı
ama ben de bılıyorum kı her bebek mutlaka kalp muayenesınden gecmesı gerekıyor
bu ay sonu kontrolumuzden sonra kalp ıcın yonlendırecektır bızı doktorumuz

seraycım maasallah sızın yakısıklılara

asortıe oncede soylemıstım ama sen gormuyon herhlade gecmıs olsun canım

beyazmelek yanı ne patronuna ne de senın kocana dıyecek soz yok yanı
bence kendını bosuna yıpratıyorsun
cesaretını topla konus ve bıtır bu durumu

zeyna kayınvalıdenın ugrasamaması olsa da normal canım
yasları geregı bızım kadar tahammullu olamıyorlar ama bılınclı bır sekılde az yedırecegını sanmam
bır de ahmethanı sanırım annen buyutmus neden yıgıt'ı de annene bırakmıyorsun

eve gittim biraz oğlumla oynaştım biraz uyumuşum geldim yine bu lanet yere.

asortiecim evet böyle insanalarda var malesef ve bula bula bu dönemde beni buldu

zeynacım bence sadece pes demekle kalma bana döv,söv ne yapsan yeridir neden bu kadar pısırık oldum anlamadım yaa

kalimero ben de kurtulmak için can atıyorum inan, işi bırakayım diyordum ama zeynanın bahsettiği o kapı gibi kredilerden bizde de var kocama destek olayım diye çalışıyordum ama sanırım dayanamıyacağım artık dayanılacak bir tarafı kalmadı

canım en ıyısını sen bılırsın
ınsa allah hakkında hayırlısı olur

çünki kalimerocum annem eskisi kadar sağlıklı değil
ahmette böle değildi o yüzden

ufffff cok zor bu ısler ya
ne dıyeyım kı elbette bakıcıya bırakmaktan ıyıdır yıne de babaanneye bırakmak ama
en ıyısı kendımız bakabılsek keske
benımde annem sımdı bakıyor ama ıkıncı olsa bakamam dıyor
yanı sımdıden ayagını denk al demeye getırıyor :CüvCüv:

bütün üniverrsite hayatım boyunca kız kardeşime baktım bazen derslere bile gitmediği oldu. annem çalışıyodu çünkü. şimdi annem emekli oldu, ben çalışırken de o benimkine bakıcak. kayınvalideme hiç sormadım bile bakar mıssın diye.b izi beğenmiyorsun diyor o da.
ama şunu biliyorum ki kendi annem de olsa, kızıma benden iyi kimse bakamaz...

selam hanımlarr
izmir 38 derece,yanıyiiiii
veee beeen tü yapıyorummmm,çok biriktirmişim.üşendim üşendim,sonuç bu oldu işte.bi ara vereyim dedim.bi de duruda uyandı,ona da mama hazırlıcam.elifçim maşallah kuzuna,erken değilmi bastırmak içiçn daha.bizimki de basma fırsatları arıyor sürekli ama mümkün olduğunca bastırmıyorum.doktor bastırmayın dedi.ama aile hekimi baatırabilirsin dedi.amaaan bilmiyom işte öyle bişey :)))))))))

selam kızlar,
valla hepinize ayrı ayrı cevap yazdım uçtu gitti..
hatırladıklarım elif kızına maşallah çok büyümüş
maytap güldürdün beni bu gece suyu kontrol etde öyle yat bacım..:))
beyazmelekcim snada kolay gelsin o kadınada tokat simileyi anla işde..
zeynacım zor gerçekten bu devirde tek maaşla sen elinden gelni yapıyorsun oğlun için canım takma kafana..
kalimerocum iyi inletmişin kocanı kısss..
bende güne yorgun başladım..
asortim seni anlıyorum gece diş ağrısından uyuyamadım.. tam 3de ilaç içtim dalacakken kaan uyandı sonra kerem sonra yine ağrı dalma mücadelesi sabahı buldu işde..

bizimkilerden kaan artık ağlamadığı zaman bile güzelce anne diyorrr..yani ağlarken annne diye çıkıyordu hep öyle ağlıyordu ama şimdi dururken anneee diye bana bakıyor velettt..
kerem ise hem anne hem babayı güzel söylüyor biliyorlar bilinçli söylüyorlar artık..

merhaba kızlar
ben geldim sıkıntıdan patlıyodum vallahi okulda 4 öğrencim vardı sanki okullar tatil olmuş 4 kişi olunca hiç bir şeyde yapılmıyor tabi başlarında nöbet bekledim kitap okuduk cd izledik zar zor zamanı geçirdik şimdi evdeyim ve daha iyiyim biraz belim ve kolum ağırıyor ama o kadar olacak
arkadaşlar bir kez daha geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim bu arada geçmişe baktım

ELİFDEM canım maşallah zehra şifaya allah nazarlardan saklasın çok tatlı

MMMFcim çok korkarım akrepten aman dikkat edin canım cevriye hanıma ise söyleyecek yine bir şey bulamıyorum

KALİMERO kocişinle önce küsmüş ilerleyen sayfalarda barışmışsın aman küsmeyin canım ben hiç başaramam kavga etmeyi küste kalamam zaten dayanamamki...

SERAYcım maşallah yakışıklına allahım ne güzel gülmüş canım benim öp benim için annesi o tatlı yanaklarından

ZEYNA cım üfürümün çok çeşidi var ve bir çok şeyden kaynaklanabilir genellikle kalpte olan küçük deliklerden kaynaklanır ama kalp kapakçığının tam kapanmayıp hafif aralık kalması sonucundada olur eko çekilerek kesin tanı konur bazen küçük bebeklerde asd görülebilir ama genelde ilk bir kaç ayda kapanır inşallah bir sıkıntı yoktur ama zaten böyle bir sıkıntı görülseydi doğumdan sonra bebek doktorunun kontrolünde çıkardı korkma canım ama bizleride haberdar et gelişmelerden
canım bu arada senin oğluştan bir tanede bende var artık doktora gideceğiz hiç bir şey yemiyor neler yapıyorum neler deniyorum ama yemiyor bırak kilo almayı 100grda zayıflamış evdeki tartıyla tartıyorum canım çok sıkılıyor bide bu hiç büyümemiş demiyorlar mı kafayı yiyorum bu arad canım eltine pek aldırma çünkü ben babannesinin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum yedirmez olurmu canı ne olursa olsun ben kendim neler yapıyorum yediremiyorum ona canını sıkma bari...
inşallah ikimizin oğluşuda düzelirde yemeye başlarlar...neyse sağlıklı olsunlarda.

BEYAZMELEK sen hala konuşmadınmı canım sen kendi hakkını aramadıkça ve sustukça üzülmeye devam edeceksin

ASORTİ canım nasılsın dişler nasıl gidiyor

piroşa çorbasını içirdim uyuttum terledim haa
çalışan annelerin işi zor ama sonuçta herşey onlar için bazen çalışmadığım için kızıyorum ben kendime çalışmak herzaman iyidir kızlar boşverin

öff sıcak demeyin bana klimanın altında oturuyorum dışarı çıkmıyorum daha doğrusu çıkamıyoruz dün akşam yürüyüşe çıktık saat 20.30 gibi hala 33 dereceydi düşünün artık

off ya beynim sulandı araba sesinden camı kapatıncada sıcak oluyo,bide karşıdaki parkı suluyolar harıl harıl ses geliyo kamyondan sözde susuzluk çekiyoruz suyumuz yok bu parkı günde kaç kere suluyolar...

canım benim bende öbür tarafta zeyna rahat anne diyordum gerçi bunları okumadan açıklamamı yaptım zaten ama

kıyamam ben yiğidime, drdan sonra hemen yaz sonucu olurmu, yarın bütün gün dersim var hiç giremem ve merak ederim, kilo konusuna gelince takma kafana deniz hızlı kilo alan bir bebek biliyorsun ama bu ay neredeyse hiç almadı gibi bişiii sanırım, bu ay dr kontrolümüz olmadığı için pazartesi sağlık ocağına götürecem tartım için, ama sanırım hiç almadı, hemde çooook iyi yemesine rağmen, benim kayınvalidemde, iki öğünde yiyeceğini bir öğünde veriyormuş çocuğa, sebze püresi ile bir babymix i aynı anda yediriyormuş arasını bulamıyorlar işte ne yaparsın, benimde canım sıkılıyor midesi büyüyecek bebeğin ya

elif, seray maşallah bebişlerinize çok güzeller allah nazarlardan saklasın

kalimero, juli barışmanıza sevindim kızlar, arada bir çektirmek lazım, bende bahane arıyorum bu günlerde ama adam fırsat vermiyor elime sinir oluyorum, bir güzel trip yaptırmıyor insanakötükedihüsokötükedihüso

beyazmelek iyi düşün canım bu kadar sevmediğin stresli olduğun bir ortamda çalışılmaz, çalışmak güzel bişii ama mutluda olmak gerekiyor:)) kpss hazırlıkları nasıl gidiyor, birde özel rehberlikten bahsediyordun öğrenci araştırdınmı?

konuşan bebeişlere maşallah, saphira bastır artık bebişi bence, valla deniz yatağının kenarında tutup tek başına dengesini sağlayabiliyor, günlüğüne resimini koydum zıplamalarını saymıyorum bile,

nazlıcım geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, asorti senin ızdırabın devam ediyormuş allah kolaylık versin canım,

ecemim nasıl oldun ağrıların devam ediyormu canım

mmmf sanada maşallah ne sabırlı hatunsun ya sirkeli su içir diyor ha ne günlere kaldık

inşallah kimseyi atlamamışımdır

pirayecim nasılsın tatlım ben yazana kadarrr sayfa değişmiş,

bugün benimde canım sıkkın, okulda kendi işlerini sürekli bana yıkmaya çalışan bir uyanık var, kadın iki hafta sonra olacak bir sınavın sorlarını hazırlamamı istiyor ya, ayrıca komiyonun yapacağı bir sınav ve komisyonda bile olmayabilirim düşünün yani, hayır dedim komisyon belli olsun hazırlamak 10 dakika sürer, ayrıca benim yaptığım bir işinde üzerine kondu, ayyy kötü şey söylemek istemiyorum allah bildiği gibi yapsın ne deyim

birde cuma günü okulumuzun defilesi var, ve mezuniyet eğlencesi, bende görevliyim ama cuma günü kayınvalidemin günü varmış, ne yaparım bilmiyorum, eşim ben bakarım diyor ama, ya işe başlayalı ders dışında ilk defa bir görevim var ve olana bakarmısınız, juli 24 hazirandan sanra bende rapor alıcam dr bulursan banada söyle, bir öğrencimin eşi okula en yakın sağlık ocağında dr ama ona söylemek istemiyorum, kadın doğum drmamı gitsem acaba kırmaz beni, bir de zaten denizi sünnet ettireceğim için alıcam yani bo yerede değil

ha kalimero sünnet başlığı neredeydi seninle paylaşacaklarım var

sağol denizanası iyiyim cnm piroş uyandı şimdi onunla ilgileniyorum,
yaptığın işlere konmaya çalışan kadınada sinir oldum ayy hiç gelemem böyle şeylere allah sana sabır versin cnm

Denizanası canım benim kpss hazırlıkları vasat, ama öğrenci arayışlarımız başladı yavaş yavaş kartvizit bastırdım öğrencilerime veriyorum arkadaşlarınıza da verin diyorum bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…