E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.681
sağol canım yaasağol denizanası iyiyim cnm piroş uyandı şimdi onunla ilgileniyorum,
yaptığın işlere konmaya çalışan kadınada sinir oldum ayy hiç gelemem böyle şeylere allah sana sabır versin cnm
Denizanası canım benim kpss hazırlıkları vasat, ama öğrenci arayışlarımız başladı yavaş yavaş kartvizit bastırdım öğrencilerime veriyorum arkadaşlarınıza da verin diyorum bakalım ne olacak
Kızlar ya İStanbul'da tanıdık doktor var mı. Kocamın seminerin ilk haftası rapor alması lazım. Ne yapacağız bilmiyorum.
Evet çocuk kardiyoloğuda aynı sesi duydu ve cuma günü saat 16'da üniversiteye randevu verdi tek orda varmış kalp ultrosonu bebekler için
ama o güne kadar rahat olun basit bir üfürümdür falan dediysede her şey olabilir de dedi senağlama
ben Allahıma güveniyorum bebeğimin yok bir şeyi
ne gelirse Allahtan senağlama
Evet çocuk kardiyoloğuda aynı sesi duydu ve cuma günü saat 16'da üniversiteye randevu verdi tek orda varmış kalp ultrosonu bebekler için
ama o güne kadar rahat olun basit bir üfürümdür falan dediysede her şey olabilir de dedi senağlama
bugün itibari ile duru 5. dişini de patlattı artık altta da bir tane dişimiz var ve huysuzluğu hat safhada sürekli oyun ve zıplamak istiyor çığlık atıp duruyor ve bizi ısırıyor ne olacak bu kızın hali kollarımda hal kalmadı resmen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?