2008 Kasım Anneleri

yazdım canım bak istersen

sağol denizanası iyiyim cnm piroş uyandı şimdi onunla ilgileniyorum,
yaptığın işlere konmaya çalışan kadınada sinir oldum ayy hiç gelemem böyle şeylere allah sana sabır versin cnm
sağol canım yaa
offf deyim sana varya kadın iki senedir yakamda hem bişeyden anlamıyor hem biliyormuş gibi ortalıkta dolaşıyor

hayırlısı olsun canım, allah gönlüne göre versin

deniz anası canım biraz daha iyiyim ama dinlenmem lazım dinlenemiyorum
yemek yaptım bende mercimek çorbası biber dolması ve makarna onla uğraşıyordum
beyaz melek hayırlısı olsun canım inşallah kpss yi kazanırsında rahata erersin hayırlısı olsun bakalım

nerdesiniz kızlar canım sıkılıyor.........hava çok sıcak bunaltıyor tüm camlar açık oğluş uyanınca mecbur kapanacak dün gece oğluşu bir tek yarım kollu badisiyle yatırdım üstünede ince penye battaniyesini örttüm siz nasıl yatırıyorsunuz

ecemim biz de yarım kollu badisi ile yatırıyoruz
ama dün hava sıcak diye babam oğluşumun ayaklarını yıkayıp duruyordu balkonda
üşütmüş herhalde yediklerini çıkardı akşam
geceleri çorap giydirmek lazım galiba

Evet çocuk kardiyoloğuda aynı sesi duydu ve cuma günü saat 16'da üniversiteye randevu verdi tek orda varmış kalp ultrosonu bebekler için
ama o güne kadar rahat olun basit bir üfürümdür falan dediysede her şey olabilir de dedi senağlama
ben Allahıma güveniyorum bebeğimin yok bir şeyi
ne gelirse Allahtan senağlama

canım öncelikle geçmiş olsun, kalbini ferah tut, yoktur bir şeyi yavrunun, bak cuma günü rahatlayacaksın inşallah allahın izniyle üzülmemek imkansız biliyorum ben bile kötü oldum duyunca ama çok üzme kendini

dualarım yavrunla

zeynacım okuyunca ağzım açık kaldım ne kadar üzüldüğünün farkındayım ben bu kadar üzülmüşken senin neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum.
çok çok geçmiş olsun tatlım ama içini ferah tut inşallah cuma günü iyi haberler vereceksin canım bize .

bugün itibari ile duru 5. dişini de patlattı artık altta da bir tane dişimiz var ve huysuzluğu hat safhada sürekli oyun ve zıplamak istiyor çığlık atıp duruyor ve bizi ısırıyor ne olacak bu kızın hali kollarımda hal kalmadı resmen ..

geçmiş olsun canım
üzülmeyin hiç bişeyi yoktur inşallah..

hayırlı olsun canım, denizinde 4. dişi patlamak üzere, bugün çok huysuzdu yine yıkayıp uyuttum sonunda

Canım benim lütfen kalbini ferah tut.
Kolay değil biliyorum, ne kadar söylesekde üzülüyor insan.
Benim kızımda 4 yaşındayken Acıbadem hastanesinde bir prof. muayene sırasında hafif bir üfürüm var, tetkikleri yaptırın dedi. Ama sonra bişey çıkmadı.
Netten baktımda şimdi, üfürümlerin sağlıklı çocukların bile %40ında olabileceğini söylüyor.
Sen olumlu düşünürsen olumlu olur canım.
Çok geçmiş olsun, sizin için dua etcem, göreceksin hiçbişey çıkmayacak.:teselli:

ayy kızlar yaa dişlerim yarın takılıyooo bugün provaya çağırdı beni provayı yaptık yarın takılacak allahın izni ile
zeynam fıstığımm inşallah güzel sonuçlarla gelirsin şekercim benim sakın sıkma canını allahım korur onları
lelalcimmm dişinizde hayırlı olsun güzelim senin fıstık erken gidiyoo maşallah bizim alt iki dişimiz çıktı daha bişe yok

slm şekerler bayadır yoktum eylülcüm haber vermiştir size bilgisyarım bozuldu zaten külüstürdü şuan görümcemin bilgisayarı bizde bugün geldi biraz kalıcak burada girebildiğim kadar giricem hepinizi çok özledim nete giremediğim süre zarfında neler yaptım myseverler bize gelmişti en son güzel bi akşam yemeğinden sonra sohbet vs güzel geçti kısaca daha sonra dışarı gezmeleri vs derken oğluşuma diş buğdayı yaptım 6 dişi çıktı makas ve kuranı çekti kendine anlamı nedir bilmiyorum geçen hafta yazlığa gittik iki gündür evdeyiz pazartesi günü doktora gittik oğluşum maşallah 9900 olmuş boyumuz 74 fakat tam 1 haftadır idrarında acayip koku vardı iki üç gündürde kırmızı kavuniçi renkler gelmeye başlamıştı hemen o gün tahlil yaptırdık ismini hatırlamadığım bişey bol miktarda çıktı nedeni ben oğluşuma suyu sevdirememiştim anne sütü ile giderdiğini düşündüm 50 cc suyu 3 günde içiodu meğer bol bol su verilmesi gerekiyormuş idrarında totrtu varmış eğer devam etseymiş allah korusun kum sonra taşa çevirip iltahap yapabilirmiş allah korusun neysem artıkın günde 150 cc su birde 150 cc lik ayran yapıp veriyorum inşallah en kısa zamanda atlatırız işte kızanlar benden bu kadar sizlerde ne var ne yok

buarada oğlum ilk defa düştü içim gitti içeri giderken yiğenime yanında dur dedim oturdu yanına içeri gittim gitmemle bir çığlık aman allahım canımdan can çıktı fakat çığlık oğlumdan değil yiğenimdendi dondum içeri koştum oğlum yerdeydi elim ayağım titredi allahtan oğlumun kafasını tutmuş yere gelmemiş ısrarla sordum bak yere vurdumu kafasını yok deyince rahatladım galiba oğluşum yiğenimin çığlığından korkup hüngür hüngür ağladı yavrum neyse bunu da atlattık allaha şükür buaalar çok hareketl,ler aman dikkat

zeynam geçmiş olsun canım sakın üzülme bak hepimiz duacınız bişey çıkmııcak yiğitte
kıyamam ben ona canım benim

sedacım geçmiş olsun
asorti nedir bu diş muhabbeti dişim ağrıyo diyince bende 1 dişin ağrıyo sandım dişmi yaptırıyosun anlamadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…