2008 Kasım Anneleri

zeynCIM GEÇMİŞ OLSUN CNM BENİM ARDAM İLK DOĞDUĞUNDA ÜFÜRM ÇIKMIŞTI EKO ÇEKTİRDİK KALBİNDE İĞNE UCU KADAR DELİK VE Bİ DAMARINDAN DA KAN GEÇİYORDU MİNİK DOKTOR YENİ DOĞAN ÇOĞU BEBEKTE OLUR 6.AYINDA KONTROL EDELİM Bİ DEDİ DAHA GİDEMEDİK AMA BENDE EN KISA ZAMANDA ÜNİVERSİTE HASTANESİNDEN RANDEVU ALIP BAKTIRICAM İNŞALLAH BİŞEY YOKTUR CNM BNM KALBİNİ FERAH TUT SEN

slm kızlar ben geldim ama acayip yorgunum kolumu kaldıracak halim yok öleceğim yorgunluktan
yaaa((bugün son olarak kontrole gittik hastahaneye gide gide hastahane personeli gibi olduk valla:) her neyse kızımın geniz akıntısı sona ermiş 2 gündür çok nadir öksürüyor fakat antibiyotik kızımın totosunu mahvetti kıpkırmızı poposu yavrumun doktorumuz geçende zalain vermişti amafayda etmedi 2 ayrı krem verdi artık antibiyotiği bıt-rakacağım nasılsa ii kızım poposu geçsin valla çok beter oldu
bakalım siz neler konuşmussunuz

sedacım hoşgeldin canım geçmiş olsun , diş buğdayınız da hayırlı olsun..

zeynacım sanada tatlım ,bişey çıkmıycak biliyorum,genelde çoğu bebekte rastlanıyor bu duruma ,içini ferah tut cicim..

lavişcim siz de atlattınız hadi gözün aydın ,popişte bir an önce iyileşir umarım,bephantene dene bakalım bide..

sedacım hoş geldin tatlım
diş buğdayınız da hayırlı olsun bizde bir aksilik olmazsa 28 hazirand yapıcaz diş buğdayımızı bakalım benim cimcime neleri seçecek.
ayrıca çok dageçmiş olsun ee düşe kalka büyüyecekler bundan sonra düşmelere daha da hazırlık olmamız lazım çok hareketlendi hepsi .

asorticim benim kızın dişi yok yok diyordum bir anda patlattı valla hepsini bende anlamadım :))

mmf cim asorti gitti yerine ben cevap vereyim asorti dişerini yaptıryor canım dişleri kesildiği için hava aldığından ağrısı sızısı vardı

laviş sende hoşgeldin canım neyseki iyileşmiş cimcimen artık popoyu düzeltirsiniz en kısa zamanda inşallah..

merci lelalcim
asorticim bütün dişler ağrıyo he aman aman büyük geçmiş olsun canım sana

Siar özel mesaj atacaktım sana ama kapalıymış. Nerede canım tanıdık doktor?

Zeynam bi geçmiş olsun diyemedim sana kızların dediği gibi içini ferah tut. Ben inanıyorum iyi şeyler olacak.

gunaydın kızlar

maasallah herkesın ucer beser dıslerı sıralanıyor bız de hala tık yok
bır tane bıle dısımız yok
dun aksam oglusum kustu usuttu mu acaba dıye dusundum
belkı de dondurmanın tadına baktırmıstım soguk geldı cocuga bılemıyorum

zeynam gecmıs olsun canım
sen herseyden once sakın ol bırsey olmayacagını dusun
stresının cocuga yansıyacagını unutma
ınsa allah hıcbır sey cıkmayacaktır

bu aksam katılmamız gereken bır davet var ama bılemıyorum gıtmek ıstemıyorum

günaydın hatunlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun yanımda olduğunuzun farkındayım ve kendimi daha iyi hissediyorum hatta düne güne bıgün biraz daha sakinim -tatlicadiarzu-
bol ağlamalı bi gece sonunda hala ayaktayım hayret bana halbuki o kadarda böbrek ağrısı çektim yıkılmadım ayaktayım kaydirigubbakcemile2
dün çocuk doktoruna gittiğimizde kulağının içi kızarık dedi antibiyotik verdi aca o yüzdenmidirki sabaha kadar ağladı oğlum yani acaba kulağımı ağrıdıki :çok üzgünüm:
bizimde 1 tanecik bile dişimiz yok inanıyorum 1 tane gelse geris gelecek yerimseniben

lelal bazen bana da olur vaktım oldugu halde sankı gec kalmsıım gıbı kostururum
sankı gec kalsam da bırsey soyleyecekler ama ıte prensıp

zeynam takma kafana bızım kucuk beyde huysuz bu gece
yattı yarım saat sonra kalktı uyumak ıstemedı

ıste o atasozu tam benım durumuma gore su an
ama ne yapayım gecenlerde oyle bır anlattı kı lelal nasıl yapacagını heveslendırdı benı
hem anı olarak kalır dıye ıstıyorum ama bakıyorum bakıyorum dıs mıs yok

işte bende aynen bende öyle hevesliyim ki hazırlıklara ufak ufak başladım bile :))) güzel bir anı olacak bizim için.
aa kalimero anlatırım tabi anlatmaz olurmuyum ama anlatmak bir tarafa gel sende gör böylece diş buğdayını :)))

Günaydın kızlar....
umarım güzel bir gün olur.
Gece benim oğlanda uyandı ve 1 saat uyumadı, ama sabah ilk kez 8.30 a kadar uyudu:lepi:
Gerçi kızımı 7 de okula yolladığım için uyanmak zorunda kaldım ama, 7.40 ve 8.30 arasında tekrar kestirmek harika geldi doğrusu.
Bugün kendimi daha bir zinde hissediyorum...zemuszemus

herkese günaydın zeynacım çok geçmiş olsun kalbini ferah tut inşallah hiç bişey çıkmaz

lavişcim size de geçmiş olsun düzelmeye başlamış artık devamı gelir inşallah

sedacım hoşgeldin size de geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız allah korusun bugünlerde çok dikkatli olmak lazım

minikcim ben de geçen gün oğlana biraz dondurma yalattım dün iki gün kustu sürekli ama hiç dondurmadan olduğunu düşünmemiştim şimdi sen deyince aklıma geldi acaba ondanmı ki, ben artık yaz geldi yavaş yavaş çıplak kalıyor yaa onunla alakalı heralde demiştim

kızlar ben birazdan gideceğim patronla konuşmaya koydum kafaya dualarınızı bekliyorum lütfen dua edin herşey istediğim gibi geçsin o kadar gerginimki şuan anlatamam :gitme:

beyazmelek ben de badıyle tutuyorum aksama kadar ama kusmasının sebebının kıyafetı oldugunu sanmıyorum
bence bızımkı dondurmadan oldu ama bakalım bugun nasıl olacak

canım artık konus ve bıtır bu durumu
bence konustuktan sonra hafıfleyeceksın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…