- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.721
günaydınlarrr
bu sabah biraz koştura koştura işe geldim sanki hep geç kalmışım aradan 1 saat geçmiş gibi geldi nedense fisfisfis
herkese günaydın zeynacım çok geçmiş olsun kalbini ferah tut inşallah hiç bişey çıkmaz
lavişcim size de geçmiş olsun düzelmeye başlamış artık devamı gelir inşallah
sedacım hoşgeldin size de geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız allah korusun bugünlerde çok dikkatli olmak lazım
minikcim ben de geçen gün oğlana biraz dondurma yalattım dün iki gün kustu sürekli ama hiç dondurmadan olduğunu düşünmemiştim şimdi sen deyince aklıma geldi acaba ondanmı ki, ben artık yaz geldi yavaş yavaş çıplak kalıyor yaa onunla alakalı heralde demiştim
kızlar ben birazdan gideceğim patronla konuşmaya koydum kafaya dualarınızı bekliyorum lütfen dua edin herşey istediğim gibi geçsin o kadar gerginimki şuan anlatamam :gitme:
pirayecim o döne döne uyuyupta sonra kendini uyandıran cimcimeden bir tane de bende var ..
dönüyor ittiriyor ittiriyor kendini kafasını yatak başına sıkıştırıyor sonrada kurtar beni diye basıyor yaygarayı.. iki gecedir bizde bu şekilde uyuyoruz maalsef :)))
günaydın seraycım
ay ne güzel arada bir kestirme yapmışsın .
şöle uzun uzun uyumayı nasıl isterim bende :))
geldi canım geldi büyük gün inşallah ben konuşmaya karar verdim bu sefer de kadın yok ortalarda
cnm lelal sölemiş ama bende diim bare dişlerimi kaplama yaptırıyorum dolguların yerine o da 12 adet:sinifsinif:zeynam geçmiş olsun canım sakın üzülme bak hepimiz duacınız bişey çıkmııcak yiğitte
kıyamam ben ona canım benim
sedacım geçmiş olsun
asorti nedir bu diş muhabbeti dişim ağrıyo diyince bende 1 dişin ağrıyo sandım dişmi yaptırıyosun anlamadımki
arkadaşlar galiba bu çocuklar sıcaktan uyumuyo.benimkide aynısı yapıyo.tam uyuyo yerine koyuyorum hadii uyanıyo gece de durmdan sağa sola dönüp duruyo ve çook terlemiş oluyo incecik penye tulum ile yatıyo üstelik üstüne de penye battaniye var durmadan açıyo onuda bende çok örtmüyorum açıkta yatıyo bazen ama yine hep ter hep ter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?