2008 Kasım Anneleri

beyazmelek hadi hakkında hayırlısı bencede git ve konuş artık en azındn içindekileri paylaş onlarla
yani bu şekilde kendini yiyip harap ederek mutsuz çalışmanın sana da onlara da bence hiçbir faydası yok.

ayy sağolun kızlar vallahi günlerdir harap ettim kendimi sütüm yetmiyor çocuğa sırf stres yüzünden yeter artık bitsin daha gelmemiş kendisi hanfendi diğer patronlar var iki tane adam ama onların bir işe yarayacağını sanmıyorum onlara söylüyorsun yine topu kadına atıyorlar bir keresinde yarım saat erken çıkmak için izin istemiştim bir saat düşündüler kadın yoktu ne cevap vereceğiz diye ee dedim gerek kalmadı zaten çıkış saatim geldi tabi çimiden yüzlerine söyleyebilsem bazı şeyleri herşey daha kolay olacak benim için ama hep böleyim işte söyleyemiyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum
şuan bile kalbim nasıl atıyor küt küt anlatamam ne bu yaa dediğiniz gibi altı üstü onlarda insan adam yiyen canavar değiller yaa
arkamda sizden başka destekçim yok oda benim cesaretimi çok kırıyor dün annemlere dedim gidicem konuşacağım diye bir sürü kızdı annem ve babam mantıksız davranıyormuşum işsiz ne yapacakmışım sen oları takma aldığın paraya bak diyorlar ayy nefret ettim hepsinden yaa ne kadar paragöz oldular ben çocuğumun geleceğini düşünmüyormuşum ne alakası var yaa ben ömür boyu işsiz kalıcam demiyorum ki sadece burayla çalışmayacağım diyorum
eşim bişey demiyor artık sen bilirsin diyor ama ayrılmama gönlü yok onu biliyorum
birtek siz burada bana destek oluyorsunuz o yüzden ancak sizden güç alabiliyorum insanın en yakınlarının sevdiklerinin kendisini anlamaması o kadar kötü bişey ki anlatamam senağlama :sinifsinif:

neyse içinizi karartmayayım sabah sabah allahın izniyle bugün konuşmadan gitmeyeceğim buradan ne derlerse desinler herşeye razıyım artık

kalimerocum iyi dedin yaa demekki dondurmadan oldu halbuki bize göre çok azıcık bişey yaladı ama sanırım onların bünyesine göre yeterince fazlaydı bir de ilk kez yiyince böyle oldu sanırım bugün 3. gün bakalım inşallah azalmıştır biraz kusması

günaydın kızlar
dün gece piraye saat 4 te uyandı emzirdim ama yatağında dönmekten bi türlü uyuyamadı dönerek uyandırıyo kendini yanımıza aldım yine dönmeye devam etti ve habire ağzıma orama burama tekmeler savurdu cadı:)bu sabahta erken kalkıp hastaneye gittik doktora götürcez bu akşam kan tahlili istemişti dr onu yaptırdık ağladı biraz kuzum ama oyuncakla oyalanadı sonra...
sedacım hoşgeldin cnm görüşemiyoruz hiç arda ya çok geçmiş olsun...diş buğdayı yapmışsınız ne güzel yaa bizde daha diş olmadığından öyle bi planımızda yok:))
zeynacım bişey çıkmaz cnm hiç üzülme yoktur yiğit beyin bişeyi...

pirayecim o döne döne uyuyupta sonra kendini uyandıran cimcimeden bir tane de bende var ..
dönüyor ittiriyor ittiriyor kendini kafasını yatak başına sıkıştırıyor sonrada kurtar beni diye basıyor yaygarayı.. iki gecedir bizde bu şekilde uyuyoruz maalsef :)))

sağol pirayecim bende umutluyum bişi çıkmıcak

beyazmelekcim sen haklısın ve hakkını almaya gideceksin
bunu sen kendin daha iyi biliyorsun yani yaşadıklarını
hiç kimse gününün bir bölümün hoşlanmadığı yerde geçiremez ve geçirmemeli
sen kimsenin desteğini almadanda bu işin altından kalkıp yeniden hayatını yoluna koyarsın
annen-baban-eşin hiç fark etmez herkezin tuzu kuru sen haklısın ve git hakkını al canım
iyi habelerini bekliyoruz

zeynacım hakikaten milletin tuzu kuru o yüzden benim ne yaşadığımı anlamıyorlar gidin iki gün siz çalışın yerime diyorum ne varki biz de çalıştık zamanında diyorlar tamam diyorum benim tepkim çalışmaya değil zaten burada çalışmak istemiyorum off neyse böle uzayıp gidiyor işte konu

günaydınlarrr
bu sabah biraz koştura koştura işe geldim sanki hep geç kalmışım aradan 1 saat geçmiş gibi geldi nedense fisfisfis

Ya benim tüm hayatım öyle nedense. Evde kocam burada müdürüm diyor ki sende kurt mu var nile oturup sakin sakin duramıyorsun. Dursam nasıl olacaksa işler.

Beyazmelek sen niye heyecanlanıp çekiniyorsun. Kendi gerilsin. Ayrılacak olan sen değil misin. Eee daha ne. Hatta bir daha görecek misin bu kadını yoook o zaman bugüne kadar olanların hepsini anlat rahatla. Sakın eğer çıkacaksan içindekileri anlatmadan çıkma sonra için içini yer :)

Ay Piroş ve Lelal yerim bin o cimcimeleri yaaa Çook şirinler

günaydın seraycım
ay ne güzel arada bir kestirme yapmışsın .
şöle uzun uzun uyumayı nasıl isterim bende :))

ahhh canım o kadar kısa sürüyorki bu dönem, uyuyacaksın sende yakında merak etme.
Kızımı 18 ay boyunca 1 saat bile uyutmayı başaramazken şimdi çağırıyorum, çağırıyorumda kalkmıyor. Okul varya, uyanmak zor geliyor. her sabah bir hengame yaşyoruz, ohh neyseki tatil geliyorda çilemiz bitiyor.zemuszemus

geldi canım geldi büyük gün inşallah ben konuşmaya karar verdim bu sefer de kadın yok ortalarda

beyazmelekcim arkanda bir ordu var, farkındasın dimi.:lepi:
bu kez yapacaksın, yeter artık seninde çilen bitsin.
sanada bebeğinede yazık canım yaa:1hug:

sağol canım benim yaa biliyorum desteklerinizi siz de olmasanız ne yapardım bilmem :sinifsinif:
rep veremiyorum yine kimseye, ben de rep için borçlanananlardan olalyım bari

arkadaşlar galiba bu çocuklar sıcaktan uyumuyo.benimkide aynısı yapıyo.tam uyuyo yerine koyuyorum hadii uyanıyo gece de durmdan sağa sola dönüp duruyo ve çook terlemiş oluyo incecik penye tulum ile yatıyo üstelik üstüne de penye battaniye var durmadan açıyo onuda bende çok örtmüyorum açıkta yatıyo bazen ama yine hep ter hep ter.

lelalcim aynen benimkide öyle yatağın başına sıkışıyo bide çarşafı çekeleyip ona sarılıyo çıkamıyo sonra içinden bağrıyo:)
derin sıcaktan galiba cnm bu bebelerin uyanması napsın çocuklar bu sıcakta bizde uyuyamıyoruz...

derincim bende artık gece yatarken çıtçıtlı bady sini çıkardım artık sadece kısa kollu sortlu tulumları var onlarla yatıyor üstüne de penye battaniyesini örtüyorum ama yine bunalıyor hanfendi .. annesi kılıklı sıcağa gelemiyor bu cadı da :))

cnm lelal sölemiş ama bende diim bare dişlerimi kaplama yaptırıyorum dolguların yerine o da 12 adet:sinifsinif:
çok sızı yapıyordu kaç gündür:gitme: bugün takılacak allahın izni ilezemuszemus

ayy ben bunu bi yerden hatırlıyorumlmaz: ayrıca benim kız yan yatıyo ya delüü:umursamaz: aynı benim gibi bende düz yatakta çapraz yatarım hep:kedi:
olan kocişe oluyoookaydirigubbakcemile3

valla bız ana ogul yangınız bıraz
o da bende uzerımıze bırsey ortmuyoruz
zaten benım kucugum de yan donuyor totoyu cıkarıyor kollar yukarı pozısyonda yatıyor
kocıs dıyor aha bır deluu daha
cunku bende hıc duz yatmam yatakta dolanır dururum 90 derece

benim oğlanda aynı şekilde doğduğundan beri çok sıcağı sevmez sıcxak geldimi ağlamaya başlar oradan uzaklaşmak ister başka odaları gezer geliriz gündüzleri bir şekilde geçiyor da geceleri geçmiyor hele ki aydının sıcağı çekilir gibi değil çaremiz klima valla sağlıklı değil ama yapacak bişey yok tavana veriyoruz klimayı 27-28 derece oğluşuma da uzun pijamalar giydiriyorum ooohhh sabaha kadar uyuyor yavrum sadece acıkınca kalkıyor bakıyorum ter falan hiç bişey yok sabaha karşı klimayı kapatmış babamız bugün o zaman terlemeye başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…