- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.741
arkadaşlar galiba bu çocuklar sıcaktan uyumuyo.benimkide aynısı yapıyo.tam uyuyo yerine koyuyorum hadii uyanıyo gece de durmdan sağa sola dönüp duruyo ve çook terlemiş oluyo incecik penye tulum ile yatıyo üstelik üstüne de penye battaniye var durmadan açıyo onuda bende çok örtmüyorum açıkta yatıyo bazen ama yine hep ter hep ter.
benim oğlanda aynı şekilde doğduğundan beri çok sıcağı sevmez sıcxak geldimi ağlamaya başlar oradan uzaklaşmak ister başka odaları gezer geliriz gündüzleri bir şekilde geçiyor da geceleri geçmiyor hele ki aydının sıcağı çekilir gibi değil çaremiz klima valla sağlıklı değil ama yapacak bişey yok tavana veriyoruz klimayı 27-28 derece oğluşuma da uzun pijamalar giydiriyorum ooohhh sabaha kadar uyuyor yavrum sadece acıkınca kalkıyor bakıyorum ter falan hiç bişey yok sabaha karşı klimayı kapatmış babamız bugün o zaman terlemeye başlamış
Evet çocuk kardiyoloğuda aynı sesi duydu ve cuma günü saat 16'da üniversiteye randevu verdi tek orda varmış kalp ultrosonu bebekler için
ama o güne kadar rahat olun basit bir üfürümdür falan dediysede her şey olabilir de dedi senağlama
ben Allahıma güveniyorum bebeğimin yok bir şeyi
ne gelirse Allahtan senağlama
bugün itibari ile duru 5. dişini de patlattı artık altta da bir tane dişimiz var ve huysuzluğu hat safhada sürekli oyun ve zıplamak istiyor çığlık atıp duruyor ve bizi ısırıyor ne olacak bu kızın hali kollarımda hal kalmadı resmen ..
ayy kızlar yaa dişlerim yarın takılıyooo bugün provaya çağırdı beni provayı yaptık yarın takılacak allahın izni ile
zeynam fıstığımm inşallah güzel sonuçlarla gelirsin şekercim benim sakın sıkma canını allahım korur onları
lelalcimmm dişinizde hayırlı olsun güzelim senin fıstık erken gidiyoo maşallah bizim alt iki dişimiz çıktı daha bişe yok
slm şekerler bayadır yoktum eylülcüm haber vermiştir size bilgisyarım bozuldu zaten külüstürdüşuan görümcemin bilgisayarı bizde bugün geldi biraz kalıcak burada girebildiğim kadar giricem hepinizi çok özledim nete giremediğim süre zarfında neler yaptım myseverler bize gelmişti en son güzel bi akşam yemeğinden sonra sohbet vs güzel geçti kısaca daha sonra dışarı gezmeleri vs derken oğluşuma diş buğdayı yaptım 6 dişi çıktı makas ve kuranı çekti kendine anlamı nedir bilmiyorum geçen hafta yazlığa gittik iki gündür evdeyiz pazartesi günü doktora gittik oğluşum maşallah 9900 olmuş boyumuz 74 fakat tam 1 haftadır idrarında acayip koku vardı iki üç gündürde kırmızı kavuniçi renkler gelmeye başlamıştı hemen o gün tahlil yaptırdık ismini hatırlamadığım bişey bol miktarda çıktı nedeni ben oğluşuma suyu sevdirememiştim anne sütü ile giderdiğini düşündüm 50 cc suyu 3 günde içiodu meğer bol bol su verilmesi gerekiyormuş idrarında totrtu varmış eğer devam etseymiş allah korusun kum sonra taşa çevirip iltahap yapabilirmiş allah korusun neysem artıkın günde 150 cc su birde 150 cc lik ayran yapıp veriyorum inşallah en kısa zamanda atlatırız işte kızanlar benden bu kadar sizlerde ne var ne yok
canım kıyamam ben ona antibiyotikler yapıyor malesef ama antibiyotiğini bırakmadan bi doktoruna sor istersen tedavi tam sonuçlansınki tekrar etmesin canım bi daha hiç hastalanmazlar inşallahslm kızlar ben geldim ama acayip yorgunum kolumu kaldıracak halim yok öleceğim yorgunluktan
yaaa((bugün son olarak kontrole gittik hastahaneye gide gide hastahane personeli gibi olduk valla:) her neyse kızımın geniz akıntısı sona ermiş 2 gündür çok nadir öksürüyor fakat antibiyotik kızımın totosunu mahvetti kıpkırmızı poposu yavrumun doktorumuz geçende zalain vermişti amafayda etmedi 2 ayrı krem verdi artık antibiyotiği bıt-rakacağım nasılsa ii kızım poposu geçsin valla çok beter oldu
bakalım siz neler konuşmussunuz
sıcak cok sıcak
sıcak daha da sıcak olacak .....
beynım sulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?