2008 Kasım Anneleri

bende aynını düşündüm.
dün gece çok sıcaktı, bende bir ara uyandım, ter içinde kalmışım.
Sarp uyumayınca bende eşime dedi, ateşi olsa havale falan geçiriyor dicem, yok hiçbişeyi ama nasıl atıyor kendini bir o yana bir bu yana anlatamam. sinir krizi geçiriyor gibi. 1 saniye sürmüyor pozisyon değiştirmesi.
İnşallah bu gece sorunsuz uyur bari. Sabah uyudu gerçi gece uykusu kaçınca, o da bana yaradı tabiii yerimseniben

ayyy biz buralarda duramıyoruz, orayı düşünmek bile istemiyorum, ne sıcaktır şimdiden.kafamçokkarıştı

mümkündür cnm o göbek erir biras güneşte beklekaydirigubbakcemile3
bende birazdan anneme gidicem eylül ü bırakıcam dişçiya gidicem

merhaba kızlar
okula gittim geldim bugün biraz erken çıktık eve geldim oğluşa savaşla azcık yoğurt yedirebildim yapmadığım şaklabanlık kalmadı
hava çoook sıcak geceleri bizde hiç uyuyamıyoruz bi badisiyle yatırıyorum onla bile üstünü açıyor oğlum birazcık serinlese hiç şikayettçi omayacam dışarıda çıkaramıyorsunki bu kadar sıcak olunca...

zeynacım ne kadar üzülme desekte fayda etmeyeceğini biliyorum ama inan tüm dualarımız oğluşunla inşallah bir şey çıkmayacak kıyamam ben ona kocaman öpüyorum yakışıklı oğluşunu

lellalcim 5. dişinizde hayırlı olsun canım bizde hala yok

asorticim yarın kurtuluyorsun sıkıntılardan gözün aydın canım bir iki hafta alışmakta zorlanırsın sonra onada alışırsın canım

sedacım geçmiş olsun canım ek gıdaya başlayınca mutlaka su vermek gerekir bide zaten havalar çok sıcak suyu elinden bırakma canım benim oğluşta hiç içmiyordu ama havalar ısındığından beri içiyor gece bile su istiyor sürekli
bu arada kıyamam bide düşmüş geçmiş olsun canım

canım kıyamam ben ona antibiyotikler yapıyor malesef ama antibiyotiğini bırakmadan bi doktoruna sor istersen tedavi tam sonuçlansınki tekrar etmesin canım bi daha hiç hastalanmazlar inşallah

sıcak cok sıcak
sıcak daha da sıcak olacak .....

beynım sulandı

burada yanıyor nefes alamıyorum

Ben de benim kızda var bir sorun herhalde derken bakıyorum da herkes gece huzursuzluğundan muzdarip. Uyuyamıyor resmen yavrum sıcakta şimdiden, daha da ısınınca ne yaparız bilmem. Daha dişler çıkacak bu sıcakta ooofff off..

ay benim kızda bu gece 4-5 kez uyandı yaa,emmeye filan da değil uyanıp mızırdanıyo ayağıma alıyorum daha sallamadan geri uyuyo,bu gece hep böyleydi yaa sıcaktan heralde ..aşılarımız vardı bugün,geçen ay olması lazımdı ama rota aşının ikinci dozu olunca dr u 1 ay ara verein aşıları öyle yaptırın deyince bugüne kaldı ,artık ağlamıyo aşı olurken ,ilk aşılarında çok ağlıyodu bebecikti o zaman şimdi abla oldu :)))

pirayecim o güzel kızını bir benim için kocaman öp resimlerinize baktıkta oğluşumla gözlerini ayıramadı vallahi maşallah canım
allah tüm bebişleri esirgesin

selam millet oğluşu ermzirdim geldim zeynacım bugün konuşacağım sanırım birazdan giderim yanına öğrencilerden fırsat bulamıyorum ki bir işim var onu da halledeyim gideceğim

burası da acayip sıcak odam da klima çalışıyor o sayede oturabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…