- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.761
uzun bir aradan sonra merhabalar bende kasım annesi odum ve bir kızım oldu.)
nazlıcım 8 ayınız kutlu olsun canımmmm:lepi: tabii bizimde:dilcikar:
ben geldim merhabaaa
zeynacığım geçmiş olsun doktor üfürümden bir şey çıkmaz dediyse endişelenme onlar duydukları sesin derecesinden anlıyorlar problem çıkar mı çıkmaz mı diye
seda merhaba nerelerdesin çok geçmiş olsun. diş buğdayı nasıl yapılıyor? ben hiç görmedim ve katılmadım. daha dişimiz çıkmadı ama şimdiden öğrenelim.
lavinyacım size de geçmiş olsun
beyaz melek inşallah görüşmen olumlu sonuçlanır
kristal 70 merhaba
mmmf size da geçmiş olsun canım
ayrıca 8. aylarınız kutlu olsun
ecemim, kalimero, piraye, serayy merhabalar
inşallah kimseyi unutmamışımdır
mmmf geçmiş olsun fatihe cnm,8.ayınızda kutlu olsun
nazlıcım senin tontişlerinde 8.ayı kutlu olsun darısı başımıza şaka maka yaşlarına az kaldı bebişlerimizin
mmmf canım geçmiş olsun canım ve 8. ayınız kutlu olsun nice aylara yıllara inşallah
nazlımelek senin bıdıklarında 8. ayları kutlu olsun
bende öbür tarafta günlüklerinize bakıyodum bir yandan çok duygulandım
mmf valla bugun yaptıklarını okuyunca yoruldum ben
8. ayınız kutlu olsun canım
nazlımelek bugun gelmedı sanırım sızınde 8.ayınız duble kutlu olsun canım
Hoşgeldin canım, bebeğinin resimlerini isteriz ama öle kuru kuruya elini kolunu sallayarak gelmek varmı?lmaz:
ahhh canım unutmuşmuyuz seni.
Hava çok sıcak burnumuzun ucunu farkında değiliz, dalmışız kusura bakma.
8 ayınız kutlu, mutlu, huzurlu, hayırlı olsun tatlım.
Nazlıımelekcim sizinde 8 ayınızı kutluyoruz, bebeklerinle bir ömür mutlu yaşa inşallah...
ben geldim merhabaaa
zeynacığım geçmiş olsun doktor üfürümden bir şey çıkmaz dediyse endişelenme onlar duydukları sesin derecesinden anlıyorlar problem çıkar mı çıkmaz mı diye
seda merhaba nerelerdesin çok geçmiş olsun. diş buğdayı nasıl yapılıyor? ben hiç görmedim ve katılmadım. daha dişimiz çıkmadı ama şimdiden öğrenelim.
lavinyacım size de geçmiş olsun
beyaz melek inşallah görüşmen olumlu sonuçlanır
kristal 70 merhaba
mmmf size de geçmiş olsun canım
ayrıca 8. aylarınız kutlu olsun
ecemim, kalimero, piraye, serayy merhabalar
inşallah kimseyi unutmamışımdır
kristalcim hoşgeldin canım ömürlü olsun bebeğin en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz
mmmfcim geçmiş olsun fatihe yavrum benim tez zamanda iyileşsin inşallah bu sayede güzelde bir gün geçirmişsiniz oğlunla eğlenmiş canım benim
nazlımelek ve mmmf 8. ayınız kutlu olsun öpün bizim erkenci bebeklerimizi
ecemimcim henüz gidemedim aradım müsait değilmiş hanfendü işi varmış ilk defa cesaretimi topladım onunda işi var, ama allahın izniyle bugün olacak bu iş koydum kafaya öğle arasına gitmeden önce aradı yine sıktı canımı yemeğe gittim, bu sefer ortağı aradı o sıktı canımı bir an evvel konuşmazsam delirtecekler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?