2008 Kasım Anneleri

Merhaba remedios, hoşgeldin.

remediosçum merh.cnm
kristal hoşgeldin cnm
evi yine karıncalar bastı napıcam ben yaa

canım karınca yemi kullandınmı. çok etkili.
benimde olmuştu eskiden, onla hallettim.
Tavsiye ederim.

Canım ayrı ayrı repleyebilirsin, hep beraber olmazki.

Canım ayrı ayrı repleyebilirsin, hep beraber olmazki.[/QUOTE]

rep. yerine alıntı diyecektim sıcaktan aklım başımda değilki

mmmf'ın yaptığı gibi aynı mesajda birkaç kişinin mesajına nasıl alıntı yapıyoruz

canım benimm
replemek demek arkadaşının yazdığı mesajın sağ üst tarafında terazi var ordan mesajı değerlendiriyosun sana yazılanlarıda kullanıcı panelini açınca görüyosun
benim yaptığım alıntılı mesaj yazdığımız mesajların altsağ tarafında mq butonu var alıntılıyacağın mesajların her biri için mqya basıyorsun en son alıntı yapııcaan mesajıda alıntıyla cevapla butonuna basıyosun mesajını yazıp yolluyon yap bakiim bi tane bakkim anlamışmısın:)))))))

canım karınca yemi kullandınmı. çok etkili.
benimde olmuştu eskiden, onla hallettim.
Tavsiye ederim.

Canım ayrı ayrı repleyebilirsin, hep beraber olmazki.

şimdi oldu mu hocamkaydirigubbakcemile3

kzılar ilaçladık 2 aydan beri sürekli ilaçlıyoruz ve hep çamaşır suyuyla siliyorum şuan bile heryer çamaşır suyu kokuyo seraycım neydi senin aldığın ilaç cnm yazarmısın

dilekleriniz için teşekkür ederim şekerler ayyy ne kadar sıcak ya daha tam yaz gelmeden yandık geceleri acayip sıcak oluyor bide ardayla aynı oda da yatıoruz çocuk nasıl bunalıyordur nefesimizden düşünmek bile istemiyorum hırsızlıkdan dolayı camda açamıyoruz alarm sistemi taktırdık ama camlarda olduğu için kurulunca camda açılmıyor klima desen çocuğa zararlı poofff buarada gece bebişlere kıyafet ne giydiriyorsunuz merak ettim

ayyy bu karıncalar benide öldürdü heryeri bastılar tuvalet koltukların üstü mutfak her yer fenalık geldi içime en çokta çocuğun içine falan girecek die korkuorum ya piroşçum senin dediğin ilacı bulamadım kocişte hemen karınca için tablet aldı bakalım faydası dokunacak mı

kzılar ilaçladık 2 aydan beri sürekli ilaçlıyoruz ve hep çamaşır suyuyla siliyorum şuan bile heryer çamaşır suyu kokuyo seraycım neydi senin aldığın ilaç cnm yazarmısın

raid karınca yemi, hani tablet tablet oraya buraya koyuyorsun ya onlardan.
Daha çok giriş yerlerine koyarsan, kurtulacağına eminim.
Kolay gelsin...

mmfcim geçmiş olsun tatlım tam koşturmuşsunuz valla bugün bu sıcakta..
ayrıcaa senin oğlan tam koca dana oldu artık :))) 8. ayınız kutlu mutlu huzurlu akıllı olsun azmasınlar bu ay :)))
nazlıcım aynı dilekler senin içinde geçerli tatlım daha nice nice aylara

ya başım çatlıyor sabahtan beri klima mahvetti beni ve o kadar yoğun ki yemek yiyemedim resmen çıldırıciiimmm ..

yaa bugün benim kocişi doğum günü ama ben hiç bişi yapamadım evde yemek falan da yok ayrıca benim de keyfim yok nasıl olcek .. halbukim ne planlarım vardı ama hiç gücüm yok

sağol seraycım beyaz olanmı acaba dediğin bizde ondan vara ama bitmedi karıncalar sedacım o dediğim ilaçtan almayın boşuna bizimkiler hala geziyo tam bitti dedik yine çıktı:) piraye ye gelcek diye korkuyırum bende
bu akşam anneme gidiyorum pazartesi gelcem öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan

şimdi oldu mu hocamkaydirigubbakcemile3
olmuş canım opuyorumnanaktan

sağol cnmmmmmopuyorumnanaktan

mmmf ve nazlıcım 8.aylarınızı kutlar sağlık ve esenlikler dilerim ,sırada hava durumu kaydirigubbakcemile3
piraye yetişemedim eğer gelirsen gör banada geellllllllll..

lelalcim senide beklerşm cicim

hanım çıkmış gitmiş yaa deli oldum deli, patronlardan sadece biri kalmış burada onunla konuşacağım o da etüddeymiş gelene kadar bekleyeceğiz mecbur off çok sıkıldım ben bu işten yaa başıma ağrılar girdi yemin ederim kırk yılın başı zorla karar verdim konuşmaya bu seferde konuşacak adam bulamıyorum yaa sıktı artık bu konu

oğluşa çilekli muhallebi yaptım çok sevdi ama yarım kase zor yedi iyice midesi küçüldü oğluşumun yemeye yemeye şimdi yürütecinde dolanıyor birazdan yarım saatliğine dolaşmaya çıkacaz biraz yorulur erken uyur inşallah dinlenmeye ihtiyacım var

selam kızlar ben geldm, bugün 10 saat dersim vardı çookkk yoruldum, geldim şöyle bir okudum ama aklımda hiç birşey kalmadı bu yorgunlukla

nazlı ve mmmf yeni 8. aylarınızı kutlarım

beyazmelek konuşamadan çıktın galiba

mmmf sünnete yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…