2008 Kasım Anneleri

kaydirigubbakcemile3 heee öle .. ay ne bilim julii içimden bişey gelmiyor bugün bir tuhafım zaten .. anneme birşey gösterek için açmıştım ölee kaldım .. artık pazar günü babalar gününde kendimi affettiririm. zaten halimi görünce amanın karıma ne olmuş şaftı kaymış bugün dedi hayret :)

kızlar ya park yatak kullanan var mı , batu iyice hareketlendi ben yatağı alt katına indirdim ama şimdi de içinde yatmak istemiyo napsam ki satıp yeni beşik mi alsam aklım karıştı

SLM KIZLAR HERKEZE İYİ AKŞAMLAR
KEYFİM YOK YARIN GÖRÜŞÜRÜZ

HE BU ARADA MMMF KAFAM -NAZLI 8. AYLARINIZ KUTLU OLSUN
SALYALI SALYALI ÖPÜYORUZ SİZİ VE TOSUNLAR Şeniz

selamlar bakıp bakıp kaçıyom valla size çok özledim sizi iş yerinde öğlene kadar kaldığım için bakamıyorum kkya neler yazdınız öyle merak ediyorum ki anlatamam ama bu gece 12ye kadar burdayımmm:)))sanırım mmf ve nazlımlek 8.aylarınıza girmişsiniz maşallah 3 erkeğe:))

zeynacım öle bi göz attım sanırım üfüürm falan çıkmış efede geçmiş olsun içini ferah tut korkma canımcımmm:1hug:
lelalcim ne güzel diş buğdaylarınada başladnız bizde hala diş yok ondan dolayı öle bi düşüncede yokk
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk teşekkür ediyorumm çok çok sağolun repleyemedimkusura bakmayın öpüyom sizi:asigim:

lavinya takrar geçmiş olsun canım nasıl oldu prenses şimdi,

diş buğdayını okulda öğretmenler kurulu molasında yapabilirim arkadaşlardan geldi öneri hoşuma gitti, ikramlıklarımız olur ve minik hediyeler dağıtırız diye düşündük

kızlar ya park yatak kullanan var mı , batu iyice hareketlendi ben yatağı alt katına indirdim ama şimdi de içinde yatmak istemiyo napsam ki satıp yeni beşik mi alsam aklım karıştı

denizin babaannesinde park yatağı var, şimdilik üstte yatıyor ama yakında tehlikeli olur, tutunup kalkmalara falan başladı çünkü, evde ise kendi odasında yatağında yatıyor artık minik erkeğim, çok güzel alıştı

nasıl beşik düşünüyorsun minik bişey alma derim

selam kızlar

bizde dün eski çalıştığım kasabada okul gecesine gittik.

bugünde yine ana sınıfı gösterisi izledik,kermeslerine katıldık.ceren hanım iyi geziyor.
annemde haftasonu gidiyor(

3 başarısız bakıcı bulma girişimim var bu arada.
birini annem buldu.kadın kocasıyla ayrılar ama boşanmamışlar
bende pek önerilmediği için vazgeçtim.

2. bakıcıyla konuşmaya gittim,benim velim olur.
kadın istanbula çalışmaya gitmeyi kafasına koymuş.

3. bakıcı yine velim zar zor ikna ettim.en azında dene dedim.dün tamam dedi,bugün caymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…