2008 Kasım Anneleri

denizimin anası nerelerdeysin sen dün bakim :umursamaz:
öbür tarafta da yoktun bakındım durdum sana :sinifsinif:

canımcım bizimki şimdiden tutunup kendini ittiriveriyo korktum oyüzden , dün internette bakındım da şu büyüyen büyük beşiklerden almayı düşünüyorum , 338 liraya hem beşik + içindeki yatak + uyku seti + dönence buldum kampanyadan bana uygun geldi , sonra annem de oturmuş bilgisayarın başına o da araştırmış ( hatun 50 yaşında google öğrendi kaydirigubbakcemile3 ) oda takımları bulmuş 700'e , beşiğe 300 vericeğine 700 ver takım al diyo aklım karıştı benim de -tatlicadiarzu-

günaydın hatunlar
nasılsınız? ben Allaha bin şükür iyyiim. yarından sonra daha daha iyi olacağım inşallh.
bizde dün akşam itibariyle oğluma normal bi oda alama kararı verdik.
bizim odamız az dar olduğundan doğumdan önce en ufak yatak olan 60*120 boyutlarında aldık eee ne oldu bizim dana büyüdü ve yatağa sığmaz oldu ve dolayısıylada uyuyamaz oldu yazık günah dedik bu işkence bitsin dedik zaten 6 ay kullanır dedik genede 7 ay kullandı yeter

çilek genc odalarını kestirdik gözümüze hemde indirimdeler normal tek kişilik değilde 120*200 'lik yataklı takımlar var onlardan almaya karar verdik

bizim yatağı burda alıyorum satıyoruma koyacağım bakalım satılsın ne yapacağız saklayıpda yepyeni bi çiziği bile yok biri faydalanır en azından sizinde çevrenizde ihtiyacı olan biri varsa iyi olur

ben yatağıyla birlikte sallanan karyolayı 410'a aldım içinde yorganlı korumalıklarını 150'ye aldım tek yatağı ile karyolayı 275'e eğer korumalıklı yorganlı takımınıda isterlerse 350'ye vereceğim

gunaydınlar hanımlar
ben sıcaktan uyuyamaz oldum yaaa
cok sıcak ustum basım su gıbı oluyor ve oglusta bıze cekmıs
o da cok terlıyor
klıma ıstemıyordum eve ama artık ıstıyorum her ne kadar kocıs ıstemesede
bel fıtıgı olan kocama klıma kotu etkı ettıgınden kalkamıyor agrıdan dıye ıstemıyor
ama ben yakında erımıs bır halde yerlerde olıcııımmm

zeynacım çilekde hangi takımı beğendin acaba? ben de baktım ama sadece bi tane bebek takımı var çilekde onu da pek gözüm tutmadı daha doğrusu çok sade geldi..
ben belisde buldum uygun fiyata , internetten de satışı var ama gidip mağazasına bakıcam pazar günü , aslında ben dolap , şifonyer almıştım ikeadan artık onları napıcam bilmiyorum , hepsi de yepyeni gıcır gıcır..offf ya çok çabuk büyüdü bu sıpalar valla

lelalcım 7.ayınız kutlu olsun canım

bende ogluma oda takımı almadım
bebek takımları cok uzun sure kullanılmadıgından dolayı besıgını ozel yaptırmıstım bayagı bır buyuk uzunca sure yatar onda
ama ben 2 seneye kadar genc odası almak ıstıyorum
bebek takımları kucuk gelıyor gozume
zeyna ınsa allah gonlune gore takım bulursun canım
ıstedıgın modelın fotosu varmı

günaydın kızlarrr

andinacım annen haklı söylüyor arada o kadar az farka takım bulduktan sonra takım al odası olsun cok daha iyi tatlım.

zeynacım cuma günü haberlerini bekliyorum tatlım valla bende seninle beraber gün sayar oldum

kalimero valla bizim evde kaynıyor.. gece yarısı bir uyandım kan ter ıcınde saolsun aksam eşim tüm camları kapattığı gibi bizim odanın kapısını da kapatmış.. ee pes dedim valla

günaydın kızlar,

andina gerçekten takım almakta fayda var, park yataklar ve beşikler bu yılın sonunda küçük gelecek bizim bebişlere, ikitelli taraflarındaki mobilyacılar sitelerinde sadece bebek ve çocuk mobilyaları satan mağazalar görmüştüm onlara da bakabilirsin.

zeyna inşallah iyi haberlerle dönersiniz doktordan

sıcak çok sıcak yanıyoruzzzz

kalimerocum teşekkür ederim tatlım
inşallah hep beraber daha nice yaşlarını görürüz bebişlerimizin ..

darkcım repledim seni ( hayret bu sefer dolanda gel demedi bana :))) ) çok çok teşekkür ederim tatlım cereni ve seni salyalı salyalı öpüyoruz

andinacım ben bebek odası almıyacağım
onlar büyüdü ben ona adam muamelesi yapıp genç odası alacağım

kalimerocum du bakayım bulayım ekleyim takımı
gerçi gardolap + çalışma masasını almıyacağım daha yerim yok onlar için
şimdi yatağıyla komidinlerini alacağım evime geçince kalan kısımlarını alacağım

yatağı bu arkadaşlar
ay link koycam ama umarım yasak değildir

Çilek Odası

işte bu takımın büyük yatağını ve 5'lisini alacağım sonrada çalışma masası ve gardolabını alacağım kısmetse

Son düzenleme:
guzelmıs canım gule gule kullansın yıgıt efe bey

benım cocuk odam kucuk oldugundan ben kucuk beyımıze yıne ozel yaptırırım sanırım
esım daha saglam oldugunu dusunuyor
bu sıralarda kucuk odalar ıcın ıdeal olan gardrop ıcın yataklar hosuma gıtmeye basladı ama sanırım ben bırkac modelden karma bır cızımle yaptırırım ılerıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…