- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.841
lelalcim 7. ayınız kutlu olsun bacım ,dişliyoruz sizi opuyorumnanaktan
ay kimin 7. ayı lelalcim kutluyoruz sizi öpüyoruz oğluşumla a.s.
neden 3 yaşına gelince değiştireceksin ki bizim yatak büyüyor böyle çok bebeksi bişey de değil, baya bir kullanır 8-9 hatta 10 yaşına kadar bile kullanabilir, ama madem evin müsait değil sadece yatak al o zaman şöyle aldığın gardroba benzer bişey olur güzel olur yine oda gibi olur
teşekkür ederim seraycım opuyorumnanaktan
repleyemedim dolanda gel diyor ay dolana dolana bır hal oldum tanımadıklarımı bıle replıyorum ama hala dolandırıyor benı :sinifsinif:
slm şekerler remediosçum merhhaba cnm diş buğdayı buğday ve nohut düdüklüde kaynatılıp karabiberle bi karışım yapılıyor daha sonra yaptığın diğer yemeklerle(börek çörek) ikram ediliyor bebiş bir yere otutturulup önüne makas kalem kuran konuluyor ve başından aşşağıya biraz pişirilen buğday dökülüyor ve önüne bu saydıklarım veriliyor hangisini seçerse adetten işte yaptım ama güzeldi neysem böle işte bende yazlığa geçicem belki pzt dönerim ama bellide olmaz duruma göre hepinizi kocaman öpüyorum şekerler
SAĞOL CANIM BENİM SİZİNDE KUTLU OLSUNNNNNa.s.nazlıcım 8 ayınız kutlu olsun canımmmm:lepi: tabii bizimde:dilcikar:
mmmf geçmiş olsun fatihe cnm,8.ayınızda kutlu olsun
nazlıcım senin tontişlerinde 8.ayı kutlu olsun darısı başımıza şaka maka yaşlarına az kaldı bebişlerimizin
mmmf canım geçmiş olsun canım ve 8. ayınız kutlu olsun nice aylara yıllara inşallah
nazlımelek senin bıdıklarında 8. ayları kutlu olsun
bende öbür tarafta günlüklerinize bakıyodum bir yandan çok duygulandım
mmf valla bugun yaptıklarını okuyunca yoruldum ben
8. ayınız kutlu olsun canım
nazlımelek bugun gelmedı sanırım sızınde 8.ayınız duble kutlu olsun canım
Hoşgeldin canım, bebeğinin resimlerini isteriz ama öle kuru kuruya elini kolunu sallayarak gelmek varmı?lmaz:
ahhh canım unutmuşmuyuz seni.
Hava çok sıcak burnumuzun ucunu farkında değiliz, dalmışız kusura bakma.
8 ayınız kutlu, mutlu, huzurlu, hayırlı olsun tatlım.
Nazlıımelekcim sizinde 8 ayınızı kutluyoruz, bebeklerinle bir ömür mutlu yaşa inşallah...
kristalcim hoşgeldin canım ömürlü olsun bebeğin en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz
mmmfcim geçmiş olsun fatihe yavrum benim tez zamanda iyileşsin inşallah bu sayede güzelde bir gün geçirmişsiniz oğlunla eğlenmiş canım benim
nazlımelek ve mmmf 8. ayınız kutlu olsun öpün bizim erkenci bebeklerimizi
ecemimcim henüz gidemedim aradım müsait değilmiş hanfendü işi varmış ilk defa cesaretimi topladım onunda işi var, ama allahın izniyle bugün olacak bu iş koydum kafaya öğle arasına gitmeden önce aradı yine sıktı canımı yemeğe gittim, bu sefer ortağı aradı o sıktı canımı bir an evvel konuşmazsam delirtecekler beni
Merhaba remedios, hoşgeldin.
mmfcim geçmiş olsun tatlım tam koşturmuşsunuz valla bugün bu sıcakta..
ayrıcaa senin oğlan tam koca dana oldu artık :))) 8. ayınız kutlu mutlu huzurlu akıllı olsun azmasınlar bu ay :)))
nazlıcım aynı dilekler senin içinde geçerli tatlım daha nice nice aylara
ya başım çatlıyor sabahtan beri klima mahvetti beni ve o kadar yoğun ki yemek yiyemedim resmen çıldırıciiimmm ..
mmmf ve nazlıcım 8.aylarınızı kutlar sağlık ve esenlikler dilerim ,sırada hava durumu kaydirigubbakcemile3
piraye yetişemedim eğer gelirsen gör banada geellllllllll..
lelalcim senide beklerşm cicim
selam kızlar ben geldm, bugün 10 saat dersim vardı çookkk yoruldum, geldim şöyle bir okudum ama aklımda hiç birşey kalmadı bu yorgunlukla
nazlı ve mmmf yeni 8. aylarınızı kutlarım
beyazmelek konuşamadan çıktın galiba
mmmf sünnete yazdım canım
SLM KIZLAR HERKEZE İYİ AKŞAMLAR
KEYFİM YOK YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
HE BU ARADA MMMF KAFAM -NAZLI 8. AYLARINIZ KUTLU OLSUN
SALYALI SALYALI ÖPÜYORUZ SİZİ VE TOSUNLAR Şeniz
8.aylar kutlu olsun kızlar.
öpüyorum bebeleri
zeynacım pek güzel maşallah takım , bebişin güle güle kullansın..
ben doğumdan önce şöyle düşünmüştüm , boşuna bebek odası takımı almim , 3 yaşına gelince güzel bir çocuk odası takımı alırım boşuna iki kere masraf yapmamış olurum.. ben şu arabalı takımlar oluyo ya onlardan istiyorum çok..
bu yüzden park yatak aldım , ikea'dan da ucuza tek kapılı gardrop ve şifonyer aldım , 300 liraya hallettim 3'ünü yani , bide winnie the poohlu perde ve halı aldım , mavi tekli bi koltuğum vardı ona da odasına koydum böylece bi bebek odaı yapmış oldum az maliyetle..
şimdi park yatağı sevmeyince batu napıcağımı şaşırdım , tekrar bebek odası takımı alsam , 3 yaşına geldiğinde yine çocuk odası alsam bi sürü masraf ne bilim ya aklım karıştı çok.. bide şimdi çocuk odası alamam çünkü kiradayım ve odası çok küçük batunun sığmaz yani istediğim takım odaya , napsam ki sadece beşik mi alsam şimdilik idareten :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?