2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın oda takımlarından bahsedilmiş heralde ben doğmadan önce almıştım takım halinde çok ta iyi yapmışım diyorum çok memnunum yatağından da elbise dolabından da, küçücük bir beşik almıştım onun içinde 4 ay falan yattı şimdi büyük yatağında yatıyor benimki de yataktan kalkmaya çalışyor valla onun için ne yapılır bilmiyorum korkuluğu şimdiden en yüksek ayarında zaten işte kasım bebekleri biraz fırlama delikafadulden

bu arada ben hala konuşamadım dün sinirimden kudurmuş bir halde çıktım gittim çıkmış gitmiş ya beni beklemeden şimdi de baktım daha yeni gelmiş birazdan ineceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa

dün öğlen eşimle çok dokunaklı muhabbet etmiştim etki etmiş heraldeki akşam çıkıştı bir iyi bir iyi her kararında senin yanındayım aşkım dedi, kimseye muhtaç değiliz allaha şükür olmayız da dedi oradan ayrılırsan başka yerde buluruz dedi, mutsuz olduğun yerrde kalma dedi opuyorumnanaktan

zeynacım pek güzel maşallah takım , bebişin güle güle kullansın..
ben doğumdan önce şöyle düşünmüştüm , boşuna bebek odası takımı almim , 3 yaşına gelince güzel bir çocuk odası takımı alırım boşuna iki kere masraf yapmamış olurum.. ben şu arabalı takımlar oluyo ya onlardan istiyorum çok..
bu yüzden park yatak aldım , ikea'dan da ucuza tek kapılı gardrop ve şifonyer aldım , 300 liraya hallettim 3'ünü yani , bide winnie the poohlu perde ve halı aldım , mavi tekli bi koltuğum vardı ona da odasına koydum böylece bi bebek odaı yapmış oldum az maliyetle..
şimdi park yatağı sevmeyince batu napıcağımı şaşırdım , tekrar bebek odası takımı alsam , 3 yaşına geldiğinde yine çocuk odası alsam bi sürü masraf ne bilim ya aklım karıştı çok.. bide şimdi çocuk odası alamam çünkü kiradayım ve odası çok küçük batunun sığmaz yani istediğim takım odaya , napsam ki sadece beşik mi alsam şimdilik idareten :bbo:

neden 3 yaşına gelince değiştireceksin ki bizim yatak büyüyor böyle çok bebeksi bişey de değil, baya bir kullanır 8-9 hatta 10 yaşına kadar bile kullanabilir, ama madem evin müsait değil sadece yatak al o zaman şöyle aldığın gardroba benzer bişey olur güzel olur yine oda gibi olur

lelalcim 7. ayınız kutlu olsun bacım ,dişliyoruz sizi opuyorumnanaktan

ay kimin 7. ayı lelalcim kutluyoruz sizi öpüyoruz oğluşumla a.s.

ay dönümümüzü kutlayan teyzelerimizi bizde en salyalısında öpüyor hatta melis ecenin yaptığı gibi ısırıyoruz da .. artık altta da diş var ya :)))

bende büyüyebilen yataklı olan bebek odası takımı almıştım ve bende memnumum düz renk beyaz alıp kumaş ve perde halı ile odayı hareketlendirmiştim ilerde büyüdüğünde de yani nerden baksan 6-7 yasına kadar rahat kullanır bızım odayı çeşitli aksesuarları değiştirerek.

Selam kızlar.
Lelalcim 7. ayınız kutlu olsun.
oda olayını ben hiç düşünmemiştim.
Kızın odasında çekyat var, sanırım park yatağa sığmayınca onda yatar bir süre.
Ev almaya niyetimiz var, alınva bende oda alırım uzun süre kullanabileceği...

teşekkür ederim seraycım opuyorumnanaktan
repleyemedim dolanda gel diyor ay dolana dolana bır hal oldum tanımadıklarımı bıle replıyorum ama hala dolandırıyor benı :sinifsinif:

slm şekerler remediosçum merhhaba cnm diş buğdayı buğday ve nohut düdüklüde kaynatılıp karabiberle bi karışım yapılıyor daha sonra yaptığın diğer yemeklerle(börek çörek) ikram ediliyor bebiş bir yere otutturulup önüne makas kalem kuran konuluyor ve başından aşşağıya biraz pişirilen buğday dökülüyor ve önüne bu saydıklarım veriliyor hangisini seçerse adetten işte yaptım ama güzeldi neysem böle işte bende yazlığa geçicem belki pzt dönerim ama bellide olmaz duruma göre hepinizi kocaman öpüyorum şekerler

teşekkür ederim seraycım opuyorumnanaktan
repleyemedim dolanda gel diyor ay dolana dolana bır hal oldum tanımadıklarımı bıle replıyorum ama hala dolandırıyor benı :sinifsinif:

lelalciğim 7. ayınız kutlu olsun.

sedacığım çok teşekkürler
inşallah bizim dişlerde çıkar yakında
yaparız diş buğdayını

merhaba kızlar
okulda kimsecikler olmayınca bizi erken gönderdiler bende evdeyim oğluş uyurken bir bakayım dedim bugün bakıcımızın kardeşi açık kalp ameliyatı olacak kadıncağızı hemen yolladım adamcağız 40 yaşında bu ikinci ameliyatıymış çok riskliymiş allah yardımcısı olsun
e sizde ne var ne yok

nazlıcım 8 ayınız kutlu olsun canımmmm:lepi: tabii bizimde:dilcikar:
SAĞOL CANIM BENİM SİZİNDE KUTLU OLSUNNNNNa.s.
mmmf geçmiş olsun fatihe cnm,8.ayınızda kutlu olsun
nazlıcım senin tontişlerinde 8.ayı kutlu olsun darısı başımıza şaka maka yaşlarına az kaldı bebişlerimizin

mmf valla bugun yaptıklarını okuyunca yoruldum ben
8. ayınız kutlu olsun canım

nazlımelek bugun gelmedı sanırım sızınde 8.ayınız duble kutlu olsun canım

dün gelemedim misafirim vardı ama sağolsun maytap teyzemiz hatırlatmış.. vereliniortak opuyorumnanaktan hepinize toptan teşekkür ederüzzzzzzza.s.
lelalcim sizinde 7. ayınız kutlu olsun canımmma.s.

odalardan bahsetmişsiniz bende bu ay odasını ayıracam ama oda yapmayı düşünmüyorum şu an ablasının odasında yatacak ama yatağını değiştireceğim ablası istemediğinde 2-3 sene sonra oturma odasının yerine oğluşa oda yapacam

mmmf ve nazlıcım 8.aylarınızı kutlar sağlık ve esenlikler dilerim ,sırada hava durumu kaydirigubbakcemile3
piraye yetişemedim eğer gelirsen gör banada geellllllllll..

lelalcim senide beklerşm cicim

SLM KIZLAR HERKEZE İYİ AKŞAMLAR
KEYFİM YOK YARIN GÖRÜŞÜRÜZ

HE BU ARADA MMMF KAFAM -NAZLI 8. AYLARINIZ KUTLU OLSUN
SALYALI SALYALI ÖPÜYORUZ SİZİ VE TOSUNLAR Şeniz

8.aylar kutlu olsun kızlar.
öpüyorum bebeleri

sizlerede teşekkür ederüzz teyzeleriiiiiopuyorumnanaktana.s.

andina biz de şimdilik park yatakla idare ediyoruz
tontişim 2-3 yaşına geldiğinde ona oda yapmayı istiyorum
odasını da yatak-dolap-komodin takım şeklinde değil de değişik objeleri bir araya getirerek yapmak istiyorum
bu yüzden de alternatif dekorasyon önerilerini şimdiden flickr sayfamda biriktiriyorum
orada değişik beşik/yatak önerileri de var işine yarayabilir

my baby boy's room design ideas - a set on Flickr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…