2008 Kasım Anneleri

Kızlar yataklardan bahsetmişsiniz. Benim de yatak almam lazım ama odasını dediğiniz gibi 2-3 yaşında yapacağım. Park yatak mı alsam yoksa mobilya beşik mi bilemedim. Park yatağın alt kademesi bana çok alçak geliyor ama öteki yandan da yatak odamda yer darlığı var. Ne yapsam acaba kızlar.

julianne ben işe başladıktan sonra tontişim gündüzleri annemlerde kaldığı için onlara da bir park yatak aldık chicco'nun bye bye modeli linki aşağıda
her iki yandan fermuarla açıldığı için yatırıp kaldırması kolay oluyor
hem de uzunluğu 120 cm en az 3 yaşına kadar kullanır
benim kendi evimdeki kraft'ın başka bir modeli onun uzunluğu 90 cm neredeyse bir kaç ay içinde kısa kalacak gibi geliyor

bir de park yatak ve mama sandalyelerinde haziran sonuna kadar KDV oranı %8. Bu ay sonuna kadar alırsanız %10 avantajlı olursunuz.

Hepsiburada.com : CHICCO BYE BYE OYUN YATAĞI | Bebek & Çocuk

bende oda takımı almadım ogluma
sadece kucuk kullanmadıgım bır dolabım vardı yenı onu koydum odasına
ve ozel yatak yaptırdım besık tarzında
rahat 3-4 yasına kadar yatabılır
bende o zamana kadar takım almayı dusunmuyorum ama bız her ne kadar arabalı oda takımı ve ya denızcı odası begensekte kararı kendı verecek
hos odamız da cok buyuk degıl tamam bır cocuk ıcın ıdeal esyaları falan sıgar ama ıkıncı cocukla sıgmazlar
belkı oda takımı zamanı gelınce yıne ozel yaptırabılırım dolabın ıcınden cıkan yatak tarzında yer kazanabılmek acısından

Remedios evet güzelmiş daha ferah duruyor. Böyle içimi karartıyor bazı park yataklar. Bir chicco nun ki hoşuma gitmişti ona da 350 dediler. Dedim onun yerine gider ikea dan yatak alırım. Dur bi bunun boyunu ölçeyim akşama evde. Sığarsa bunu alayım. ıçine yatak mı aldınız siz?

bir de bu modelin çantası var resimde kısa olan yanlarında ay çiçeği gibi bir şey var ya o sırt çantası
büyüyünce biraz(yürümeye başlayınca) gezmeye giderken sırtına takacağım öyle şirin oluyor ki
ben yeşil rengini aldım yatağın

selam kıslar
doktora gitmiştim bugün
spiralim gene kaymış
ikinci oluyo bu
tatıralı zaten 5 ay oldu
moralim bozuldu
çıkaracaklar haftaya tekrar taktırmicam artık
zaten her gün az az kanamam oluyodu olmayacak sana uymadı bu yöntem dedi doktor
yeniden yasmin depolamaya başlicam anlicanız
en kötüsü de
tekrar o kadın doğumcu masasına çıkıcam öfff
çok korkuyorum yaaamafoldumben

slmlarr
bebek odalarından bahsetmiştiniz bizimde kızımız ilk olarak sepeptte yattyı 3 ay falan
sonra sığmadı bende park yatak almıştım baby 2 go çok da memnunum 3 kademeli yatağımızda babanneiz yaptı seer ve rahat bende ne dolap ne oda yapmadım kuzuya ama badana yapılsın bir odam var boşaltılacak oraya yağmura oda yapıcam çilekden genç odası takımı alıcam bakalım

bu arada lelalcim 7.ayınız kutlu olsun:))))

selam ,
benim kızımında mobilya bir beşiği ve şifonyeri var ,biraz büyüsün 2-3 yaşına gelsin ona bir oda yapıcam büyük bir yatak alıcam ,beşiği de durucak o da diğer bebişe kalacak .. :))) ilerleyen zamanda da bir çalışma masası ve gardrop bu iş tamamdır ..
ee millet nabersiniz bakim .bugün misafirlerim vardı giremedim..

selam kızlar, bugün neler yaptığımı anlatamayacam ben yazarken siz okurken yorulursunuz, ve bu yoğunluk yarın geceye kadarda sürecek,
ya koca okulda bebekli kadın dışında mezuniyetle ilgilenecek kimseyi bulamamışlar sinir oldum, yarın gece oğluşum rezil olacak ortalarda, ama önümüzdeki hafta ablam geliyor ankaradan hem ben hemde bebişim rahat edicez valla

lelalcim 7. ayınızı kutlarım canım

yatak konusunda biz yatak ve gardrop almıştık çok memnunum, yatağımız hem büyüyor hemde arkadaş yatağı var zeynanın koyduğu resimdeki gibi, evlenene kadar kullanabilir ama biraz büyüyünce beğenmeyecek o zamana kadar kullanılır, odamız küçük olduğu için çalışma masası falan yok şimdilik ihtiyaç olunca bakarız artık çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…