2008 Kasım Anneleri

Slm şekerler bende bugün yiğenimin mevzuniyet törenine gittim çok yoruldum ölü gibiyim resmen yataklardan bahsedilmiş bende oğluşuma mothercaredan bi yatak almıştım 7 yaşına kadar kullanılabiliniyor ynlardaki korumalıklar çıkıyor kocaman bi yatak halini alıyor ikeadan da 3 çekmeceli beyaz bi dolap almıştım ikiside çok uydu süslemelerimle beraber çok şirin bi takım oldu şuan için evmizde yemek odası ve oturma odası ayrı ikisi bir sığmıyor dolayısıyla oğluşuma ayrı bir oda yok taşınma planlarımız var oğluşuma oda yapmak için ama şuan aynı odadayız güzel bir ev bulduktan sonra çufçuflayacağız

günaydın bayanlar,
herkese hayırlı cumalar..
maytabım geçmiş olsun paşaya..
bi kaç gündür bizim kerem beyde huzursuz ve ateşli her gece yatmadan ateş düşürücü veriyorum hem sakinleştiriyor hemde güzel uyutuyor...
çok nazlı oldu bu aralar uyku muyku gündüz zorla oda yorulduğu için artık hali kalmıyor ama çok cırlıyoruz bu ara..
kaan bey ona bakınca sakin kuşum...
kalimerocum afiyet olsun..
bende oğluşların kahvaltısını verdim..
çay için bizde kocişi bekliyoruz biraz evrak işleri vardı onun için çıktı işe 1de gidecek artık kahvaltımız kaçı bulur bilmiyorum..
kızlar sonunda bizde arabamızı aldık onun evrak işleri ile uğraşıyor üzerine almak için...
bizde önümüzdeki hafta samsuna doğru yola çıkıyoruz bakalım..
bende hazırlanmaya başlayacağım bugünden.. yavaş yavaş anca hazırlanırız....

günaydın kalimerocum
ben bugün evdeyim anca kalktım duş aldım bişiler atıştırıp oğluşumu doyurup çıkcam
saat 12'de ahmet karne alcak sonra saat 3'de üniversiteye gitcem yiğitle
karma karışık bi gün bugün yani

mmmf kafa hayırdır gene oldu bu kuzuya yaaa

günaydın nazlıcım
hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullanın inşallah
ohhh samsun yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan
ne kadar kalacaksınız kısmetse

günaydın kızlare beşiğine bıraktım ama 1 sn durmuyo şimdi bile mız mız gecemizi tahmin edersiniz
nazlıcım ateş konusunda çok hassasım ben nedense gece ateşleniyo ertesi sabah hemen drsinden randevu alıyorum beklesem kendi kendine geçicekmi acaba zannetmiyorum çünkü enfeksiyon oluyo hep kulağında
kalimero zeyna seda nazlım sağolun kızlar

mmf canım gecmıs olsun memoya
ınsa allah en kısa zamanda normale doner canım

zeyna bır anne olarak yıne gurur yasayacaksın
emınım ahmethan sana layık bır karne getırecektır
yıgt efe ıcın endıselenme ınsa allah hıc bır sorun cıkmayacak dıye dusun
dualarım sızınle canım

nazlımelek hayırlı olsun canım arabanız
allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın

günaydın kızlarrr
mmfcim geçmiş olsun tatlım
nazlıcım arabanız hayırlı olsun
zeyna allah bugün kolalık versin sana ve temzi haberlerini bekliyoruz tatlım
kalimerocum afiyet olsun

denizanası keske dün tekrar girseymişimim denizi bana bırakırdın ben bakardım ne olacak kı sende kolay kolay işlerini hallederdin tatlım ya

hızlı hızlı bir giriş oldu ama evdeyım bugün Durunun kahvalısını yaptırdım şimdi salonda debeleniyor artık pek boş bırakamıyorum pır dönüyor etrafta masa altında topluyorum sürekli :)) çarpacak kafayı bir yere sağlam o olacak en sonunda .

zeyna, maytap kalimero ve lelal teşekkür ederiz kızlar sağolun...
kızlar uzun bir gidiş olacak ramazana kadar.. önce samsunda 15-20 gün sonra niğdeye kendi memleketime götürcek bizi bırakacak ağustosta 12 sinde yiğenimin (ablamın kızının) düğünü var eşim ozaman gelip birkaç gün kalıp bizi getirecek ...
çok özledim anacığımı...
maytabım valla ateş konusunda sende biraz fazla telaşlı gözüküyorsun ama oğlunu sen bizden iyi bilirsin ilaç verince geçiyorsa biraz kendi haline bırak geçmiyorsa bişey diyemem mecbur dr. yolları gözüküyor ozaman ..
zeynacım kolay gelsin sanada..

bizde bugün karne alıcaz saat 12.30 da çıkıcam sonra da drye 3 e randevu aldım böyle üstüste geliyo ya koşturmaca dün gecede 3e kadar uyku tutmadı 7de memet uyandıu 4 saatlik uykuyla nasıl başarıcamn bilmem Allahtan araba kapıda

GÜNAYDIN
BUGÜN ERKENCıYıM ıŞ YERıNDEYıM AMA YANIMda biri daha var kızım oda geldi bugün akşama kadar burdayız babannemiz yok babamızında işi çok bana kaldı miniğim bizden böleee
mmf geçmiş olsun canım memoya
zeyna hayırlı haberlerle gel inş.
nazlımlek samsuna geliyormuşsunuz 2 saat daha yol yapın giresuna gelin tatlım:))
bu arada arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın canım

canım ateş varsa altında mutlaka enfeksiyon vardır diye biliyorum ben neticede hiç boş dönmedik doktordan dişleride çok kabarmış ama yanıltıcı olabiliyo tabii geçen ayda kabarıktı aman 1-2 ay daha çıkmasın iyiyiz böyle

lavişim sağol canım..
demek kızında seninle geldi.. kolay gelsin annesi..
bellimi olur belki geliriz canımcım giresuna.. samsunda biraz kalabalığız bir telaşla çabuk geçiyor günler fırsat olmuyor başka diyarlara..:))
maytabım bizim kereminde öyle kabarık çok huysuz..hatta rüyamda çıkarmış dişlerini gördüm.. rüyama kadar giriyor mızıltısından ..:))

günaydın arkidişler
bugün iznimin son günü pazartesiden itibaren iş hayatına dönüyorum.
kızı kayınvalideme bırakıcam.
inşallah olumsuz şeyler yaşamayız.
bugün temzlik yapıyorum hep artık son günüm ya eksik bişey kalmasın haftaya elimi süremem
siz nasılsınız?
mmf cim geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…