2008 Kasım Anneleri

Günaydın arkadaşlar....

Zeyna canım inşallah çok raharlamış olarak dönersin dr.dan. karnenizde güzel gelecektir eminim. Tatil geliyor, çok seviniyorum, zira her akşam kızımı içeri almak ve yatırmak tam bir işkence oluyor..:1no2:

Nazlı melek canım Allah arabanızı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:

Maytapcım çok geçmiş olsun, ayrıca hayırlı karneler canım a.s.
yazcaklarımı unuttum yavvvv..kaydirigubbakcemile3
tekrar bakiim bari sayfalara....

Offf canım ya bende hayattan bıktım valla. devamlı kucağımda.
Yerde bırakınca, koltuk altlarına giriyordu, şimdide tv dolabının çekmecesine takmış.
Oraya gidip çekmeceyi tutup açıyor ve o kadar ağırki çekmece.
Çift çekmece birbirine bağlı, içide dolu, ayyy eli falan sıkışsa yemin ediyorum parçalanır yani..:1no2: Allah korusun, çok dikkat etmek lazım ama illaki biran dağılıyor bizimde dikkatimiz...

slm kızlar nazlıcım arabanız hayırlı olsun cnm allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin
mmmf,zeyna oğluşlarınızın karnesi inşallah güzel olur
elifdemcim sana kolay gelsin cnm bnm çalışmak zor valla ama inan evde oturup bebişe bakmak ondan çok daha zor çalışarak hem kendinede bakmış oluyorsun kendinle başbaşa kalıyorsun çalışmayı özledim bana belli olmaz bakarsınız kışa başlarım ama net değilim bu konuda
bizde 7 de kalktık sıcaktanmıdır nedir arda uyumadı bi türlü daha şimdi yeni uyudu dağ gibi ütülerim var onları bitirmem lazım bugün yazlığa geçicez ayy var ya bir yere giderken bavulla gidiyorum resmen ya ardanın örtüleri kıyafetleri benim kıyafetler kocişin kıyafetleri topu topu 2 günlük yaaa daha da yoruluyorum ne yalan söyliyeyim

benim büyük oğlumda hiç bilmezdim dolap çekmece karıştırsın sobalıydı o zaman ev gitsin sobayaelini sürsün deterjan karıştırsın ama bunun gözler öle bakmıyo mutfak dolabının altındaki deterjanları falan kaldırmak lazım banyo dolabındakileri kaldırmak lazım yerde bişey bırakmamak lazım bu hemen yerden oyuncağını alıp ağzına götürüyo büyüğü ölede yapmazdı napardı bu çocuk hatırlamıyorum evide ona göre düzenlemiştim gerçi şimdide bişeyler düşünmem lazım 15 güne ayaklanıcak bu mikroskobik öyle gözüküyo

seraycım sağol canım sizinde karneniz hayırlı olsun 3 e geçti dimi senin kız

selam kızlar seda ile yazışıp sizede yazmaya çalışıyorum valla
dişlerim maalesef takılmadı pufff diş etlerim kızarıkmış yarın tekrar çağırdı bakacak
ayy daraldım valla
mmmf ve nazlıcım 8.ayınız kutlu olsun rapimi isterim
geçmişi okuyamadım çok uzun zaten sıcak kimsede bişe yoktur inşallah
zeynacım sen naptın şekerim

aynen canım ya, kızımda örtü falan sehpa hiçbişey kaldırmamıştım, oğlum fena yaa,
zaten örtüyü çekip kafasına tabak düşürmüştü, morarmışrı, şimdide elini sıkıştırcak diye ödüm kopuyor.

Kızımda 3 ü bitirdi teysezi, 4 e geçiyor.kaydirigubbakcemile3

saat daha 12 ama benim pilim şimdiden bitti nasıl olacak ortalığı üspürdüm sildim toz aldım
çamaşırlar var makineye atılacak ve bir dağ ütü var ama ütüye girişmek hiç istemiyorum (
kız yatağında müzik dinliyor şimdi dilerim uyur bende bir banyoya atarım kendimi

asorticim tam ütülere girişiodumki arda bey bir çığlık atarak uyandı ütüler yattı napcam yaaa akşama yazlığa gidiorum yol üzrinde düğün var annemin arkadaşının oğlunun ona uğrucaz daha kuaföre gitmem lazım amannnnnnnnnn arda bey de annnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeee dieeee bağırınıooooo

ayy sedoşş kız benim lokum hala uyuyo valla ben çamaşırı astım ütmü bitirdim bilem
şimdi astıklarıma bakiim kurumuşmu onlarıda ütüleyim bir daha ki çamaşıra kadar ütü görmeek istemiyorumm

Selam kızlar...
Nasılsınız?
Evet bugÜn karneler daĞıtılıyor.ınŞ. Çocuklarınızın karnelerı gÜzeldır.bızım o zamanları gÖrmemıze daha Çooook var..ara ara bakabılıyorum gızlıden malum ıŞte yasak kk..mmf geÇmıŞ olsun canımcum.
Ay seda nasıl Özendım yaw.bızım sıpa baba ve dede dıyo anne demedı daha..
Bıde kızlar herzaman gelemıyorum.haberım yok.bebıŞlerı emekleyen dıŞ Çıkaranlar varmı?
Benım oĞlanın 8 dıŞı oldu maŞallah.ama emeklemeye nıyetı pek yok.koca popoyu kaldıramıyo.ama fırıl fırıl dÖnÜyo(
SON RESıMLERıNDEN BıRıNı GÖNDERıYORUM..
(yaklaşık 3 hafta önce çekmiştim)

Son düzenleme:
ayyyy asorti bu ne hızzz bana da gel ayollll kaydirigubbakcemile3 ben daa başlamadım hala benim eşşek mama sandalyesine koyduğum an basıyo çığlığı beni göremeyincede ağlıo yandım ben yandım annemleri aradım erken gelin die yiğenim karne alıcak onu bekliceklermiş nasıl yetişicem bilmiom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…