2008 Kasım Anneleri

günaydın kaydirigubbakcemile3az biraz yeni uyandık sayılır..
benim hiç işim yok ,hepsini bitirmiştim ,dünde annemler ablamlar geldi çoluk çocuk ,biraz dağıldı ev ama sağolsun ablam toparlayıp da gitti..şimdi yanlamış yatıyom ,kızda uyuyo ..

azooo maşşallah oğluşuna çok bi adam gördüm :)) 8 diş haa ,adana ,urfa , lahmacun filan da yiyodur o şimdi..

Son düzenleme:
azocum maşallah oğluşuna saçlar falan süper çok yakışıklı çok
eylül benim yerime sen geçtin bugün biz sabahın 7 sinde dikildik ayağa sıcaktan daha bu ikinci uyuyuşu ardanın bi on beş dak uyudu bi saat önce şimdide yeni daldı kıskandım seni ne güzel hiç işin kalmamış bende de iş bitmez anam hade çenem düşmeden gidipte yapayım daha arda beyin çrbasını yapıcam

merhaba kızlar
ohhhhhhhhhhh şöyle derin bir nefes çekiyorum çünkü tatilimiz başadı gerçi 1temmuza kadar seminerler var ama önemli değil karneleri dağıttık geldik oğluşu kokladım öptüm bakıcımız varken o çocuğu oyaladı bende evi süpürüp sildim şimdi uyudu bende buraya geldim
çok yorulmuştum bu sene çocuk hamilelik okul ev dinlenirim inşallah

MMMF canım geçmiş olsun oğluşuna inşallah önemli bir şey değildir canım ama ateş olunca bende çok korkarım enfeksiyon mu kaptı yine acaba...Bu arada abimizin karneside hayılı olsun eminim çok güzel bir karnesi vardır canım

ZEYNA canım inşallah bebişinin kontrolü güzel geçer bizi habersiz bırakma canım abimizin karneside hayırlı olsun canım

NAZLIMELEK arabanız hayırlı olsun canım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin samsuna yolculuk ne zaman

ELİFDEM spirali vücudun kabul etmedi demekki doktorun sana uygun olan yolu söyleyecektir

AZO canım maşallah oğluşuna nasıl büyümüş koca delikanlı olmuş bu annesi

kızlar benim bu oğluş çok yaramaz olacak yürütecine koymuştum mamasını hazırlayacağım diye sen git oturma odasındaki orta sehpanın üzerinde öğrencilerimin getirdiği çiçekler vardı vazonun içinde onu devir çiçekleri yol tertemiz yaptığım odanın halini görmek istemezsiniz bide ben gelince çabuk çabuk kaçıyor bi yandanda yoluyo çiçekleri offfffffffffffffff çekeceğiz bunlardan

seray seda sağolun kızlar..
asortim sağol az kaldı yaşımıza 4 aycık..rep içinde bnada dolanda gel dedi..:))
azocum maşallah çok tatlı kuzun.. 8 diş ha gözüküyor zaten bir kısmı maşallah dişlerinede.. biz hala bekliyoruz..
ecemim sağol canım valla olan olmayan herkese daha iyilerini versin Allah kazasız belasız inşallah..
bu arada ekleyim dedim diğer kuzuları karne alanlarada hayırlı olsun ohh tatile girdi kuzular..
maytabımmm senin cevriyenin bacısı vardı ya bizde de sinirimi altüst etti sevinemedim bilemmm ayyyyyy yolacak adam arıyorum...

azoo 8 diş mi dedin o ne bea ağzı diş dolu herhal bizim ki alt iki dişini çıkardı daha tık yok
sedoşş kaçtın mı kızz

eveett ütü hariç tüm işlerim bitti kızımı da doyurdum şimdi kısır ve patatesli kek yaptım vee çardağaa iniyoruz komşularımızla 5 çayı yapmaya :)))
azocum ömer kaan çok tatlı kocaman adam olmuş maşallahh
karne alanlara hayırlı olsunn vee yaşasın tatil diyorum onlar için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…