2008 Kasım Anneleri

klımayı actım ama benı kesmeyınce vurdum basımı yattım
tam 40 dk ıyı geldı valla super dınlenmıs kalktım
koltuk uzerınde de ne kadar rahat ettıysem artık yanee

neyse azocum maasallah kucuk kuzuna
koca delıkanlı olmus hakıkaten 8 dıs deyınce bızımkılerden cok cok buyuk gorundu gozume
kayınvalıdenı de tebrık ederım ıyı bakmıs omer kaan beye

nazlımelek cevrıyenın bacısı senın cevrıye hanım oluyor herhal
sen zaten onlara gıtmeyecekmısın samsuna gıdınce
nıye sınır edıyor kı senı
sınır oluyorum su kayınvalıde olaylarına

lelal senı pek bır hamarat gordum
benımde yarın yıne kalabalık mısafırım var
menumu hazırladım ama daha ıs cıkısı alısverıs yapmam lazım
yarına hazırlıgım hıc yok yıne yorucu bır gun olacak sanırım

julı sende evdemısın bugun

ay kimseye el atıcak halim kalmadı yaw .
iş yok diyodum iş çıkardım kendime ,evde ne kaa yastık varsa hepsini yıkadım ,yani makine yıkadı da yinede emek harcadım yani ,bende bi köşeli koltuk var offf 20 tane minderi var ,hepsinin kılıflarını çıkardım 3 makine kısa program yaptım ,onları astım.yatak yastıklarımız var silikon onları yıkadım bide ,balkon doldu ..
bende hamur işi pasta börek çörek yapmak istiyorum ama bir türlü fırsat olmadı ,a o çardak ta bende olsaydım ,kısırları kekleri yuvarlasaydım ..cokacimcoook

kalimerocum benim cevriye kaynanam değil kadının ağzı var diliyok dersemde inanmayın..:)) şaka bir yana ama aramız çok iyi severiz birbirimizi
bu başka cevriye kendini kaynanam sanan burada yakınımızda olan birileri işde.....

bende bende o çardakta olmak istiyorum sabahtan beri arda bey yüzünden yemek bile yiyemedim annemde aramış şimdi yoldayız hazırmısın dio algamı geçiosunuz dedim gelin çok işim dedim tamam sen hazırlan dio sanki kolaydı ben kaçar kızlar yazlığa gidiom pazartesi dönerim herhalde annemler bırakırsa bırakmazsa kalıcam artık bakalım

oh kısırlar kekler... benimde canım çekti
kızımı yaz okuluna yüzme kursuna yazdırdım mayo terlik felan aldık geldik yorulmuşum ya...
oğluşu uyutmaya çalışıyorum uyusada bende yatsam biraz çooooooook sıcak dayanılmıyo oğluş bi badisiyle dolaşıyor tüm camlar açık minicik esinti yok

geldim hatunlar amanın amma koşturmaca yaa 6da gene çıkıcam puffff
karnemiz hepsi pekiyi ay nasılgurur yaa yawrum benimmaşallah oğluma başarı belgesi bilem var
neysem karneden sonra geldim 1 sigara içip doktora dr bişey bulamadı boğazında hafif bi kızartı varmış idrar tahliliistedi bide kültürü istedi yarın yaptırırcam pazartesi tekrar çağırdı boğazına tekrar bakıcak tam idrar tahlili çıkıcak diğeri salı çıkıcakmış herhalde pazartesi çıkana bakıp duruma göre antibiyotik başlayabilriim dedi kültürün sonucunda da ultrason onun sonucuna görede ilaçlı film isteyebilrizi dedi aman allahım dedim bu kadar pimpirikli dr das iyi değil yaa oturttu beni 40 dk olabileceklerden bahsetti inşallah en hafif şekilde atlatırız hatta basit bir boğaz enfeksiyonu bile olabilir
fatihin filmlerinide gösterdim kendisi gelmedi hasbam keşke gelseydi onuda pazartesi getir dedi
drun verdiği ilaçları beğenmedi 1 yaşında çocuklara veriyorum ben onu 8yaşındakine devede kulak kalır dedi of yaa hemde dediki bu doktorlar öuayne etmeyelim hemen filme yöneliyortlar ya o çocukların vücudunda biriken x ışınları noolucak ilerde dedi keşke çektirmeseydim gereksiz yani aslında bahar alerjisi avr zaten çocukta muhtemelen oına bağlı bişey dedi keşke kendi druna götürseydimilaç bilee başlamazdım burun spreyiyle idare ederdik dedi yaa aman yaaa bu doktorlar varya sırf 2 kuruş fazla alalım diye yapmayacakları yok sizsiz olun güvendiğiniz doktordan başkasoına götürmeyin buda bana ders oldu

zeynadan haber varmı geldimi

lelalcim afiyet olsun kısırlar kekler.. bende 2 gün önce yedim misafirim vardı ya..:))
sedacım güle güle git bacımmm..
maytabım maşallah fatih beye güzelmiş karnesi..
minik paşanada geçmiş olsun..
inşallah basit bişeydir çabuk atlatırsınız..
filmlerr felan benimde istemediğim şeyler bişey çıkmaz inşallah.....

mmmf cim aferin oğluşuna
özel hastanedeyse doktorun bazıları sırf para alabilmek için bir sürü test tahlil yaptırıyorlar sende uğraş dur ama her doktor bir değil tabiki...

daha zeyna gelmedi bende merak ediyorum inşallah güzel haberlerle döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…