2008 Kasım Anneleri

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için
ben zeynamla konuştum ufak bi delik varmış 1.5 yaşında kontrole çağırmış çok morali bozuktu canım benim ama fatihtede vardı sonra geçti amabide bana sor tabii inşallah geçer arkadaşımında

kızlaaaaar konuştum sonunda konuştum :lepi: var yaa öldüm öldüm dirildim stresten iki gündür peşinden koşuyorum kadının bir türlü görüşemedim vallahi utancımdan siteye de girmek istemedim sizlerin de yüzüne bakamaz oldum senağlama
ama şimdi çok rahatladım içimde ne var ne yoksa döktüm aman kadın bir iyi bir iyi bana sormayın herşeyi benim istediğim gibi ayarlayacaklar zemuszemus

arkadaşlar şimdi çıkmam lazım akşama düğünümüz var kuaföre gideceğim saçlarımı boyatıyorum yarın bol bol konuşuruz hepinizi çok seviyorum sonsuz yardımınız ve desteğiniz için size ne kadar teşekkür etsem azdır bütün kasım annelerinin gücünü arkamda hissettim vallahi :enbuyukkk: hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan

ay zeynaya çok üzüldüm inşallah geçer burada deliğin büyüklüğü önemli genelde 9mm den küçük olanlarda 5-6 yaşına kadar kapanıyormuş asd ise tabiki benim çok sevdiğim arkadaşımın oğlunda vardı bu sene 1 e başlayacak geçen kontrolleri vardı kapanmış sonunda inşallah güzel yavrucuğunda en kısa zamanda kapanır

zeynacım hiç canını sıkma üzülme allah en kısa zamanda şifasını verir ve kesinlikle korkulacak bir şey değil genellikle sezeryanla doğum yapan bebeklerde bu oluyor çünkü normal doğumda bebek kendini zorladığı için o delik kapanırmış bu doktorumun söylediği
çünkü benim oğluştada doğduğuna bir değil tam iki tane küçük asd vardı ben çok üzülüp ağlamıştım hiç konuşmak istemediğimden unutmayı tercih etmiştim 1 ay sonraki kontrolde çok şükür kapanmıştı o gün dünyalar benim oldu inşallah sende bir dahaki kontrolünde güzel haberlerle dönersin oğluşunu kocaman öpüyoum

Son düzenleme:
Zeynacım üzülme geçer İnşallah her bebeğin yapısı farklı.
Ecemim Maşallah kzına tebrik ederim.

Kızlar yaz geldi sinekler ortaya çıktı gece için en sağlıklı sinek ilacı hangisi almak istiyorum şu elektrikli olanlar pek sağlıklı değilmiş herhalde

benim koridorumda 80m2 lik alana etki eden böceksavar var sineklerde genelde salondan giriyo kapı açılıp kapanırken o engeli aşıp yatakodasına ulaşanına rastlamadım henüz fare akrep içşnde aslında ama akrepi savamadı geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…