2008 Kasım Anneleri

mmfcim alemsin ya ne güzel anlatmışsın diğer odalarda pencere açınca sinekler girmiyormu anlamadım

camlarımda sineklik var cnm balkon kapımda da var ama açılıp kapanırken illaki giriyo salonda görüyoruz sineği ama koridordan geçip yatakodalarına gelemiyomaalesef üzgünüm onun için:roflol:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim

aslında ne yerdeyim ne gökte içim içimi yiyiyor ama biliyorum geçecek eminim Allahıma güveniyorum

eşim üniversitenin verdiği raporu başka bir kardiyologa faxlamış bugün istanbulda yarın bakalım o ne dicek nişantaşındaymış olmazsa bide oraya götürcez bugün ordan çıktıktan sonra görüştüğü bi doktorda geçer merak etmeyin üzülmeyin geçer büyütülcek bişi yok ama 1.5 yaş için geç demişler bu durumlarda 6 ayda bir kontrol lazım demiş demiş demiş demiş

aklım allak bullak bakalım yarın istanbuldaki ne diyecek ama sakinim sadece ilk dr dediğinde yüzümün sol tarafı uyuştu ve kalbim durdu sandım sonra açıldım şimdi daha iyiyim

arayan ve mesaj atan arkadaşıma çok sağolun varlığınızı hissetmek bilmek çok güzel kendimi daha iyi hissettim

asorticim mesajına cevap veremedim daha yeni gördüm telefonun sesini kapadım bilipde arayanlara dilim varmadı sölemek içim acıdı

Allah tüm bebekleri sağlıkla bizlere bağışlasın

herkeze iyi geceler çok sağolun var olduğunuz için opuyorumnanaktan

Zeynacım çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah..

Beyazmelek konuşabilmene çok sevindimm. Ohh rahatladık sonundayerimseniben

ecemim maşallah kızına, Sonuna kadar bu şekilde gider inşallah.
Ben öyle olacağına eminim, nede olsa öğretmen çocuğu.yerimseniben

maytabım sizinde karneniz iyi herhalde, arada bazı sayfaları okuyamadım.
Tebrik ederim canım, hep böyle olsun inşallah...

Bizimde hep 5 teyzeleri, merak edenlere duyurulur..kaydirigubbakcemile3

herkese günaydım güzel bir cumartesi sabahından hepinize merhaba, Zeynacım çok üzüldüm yaa inşallah en kısa zamanda geçer, burada bizim tanıdığımızın çocuğu da öyleymiş kendine geçmiş kapanmış, inşallah çabucak atlatırsınız, üzgünsündür eminim ama bir anne olarak güçlşü olman gereken bir dönemdesin sen yıkılırsan herkesin işi biter kimse bişey yapamaz

günaydin kizlar
zeyna gecmis olsun ins bisey olmaz tez zamanda atlatirsiniz benim kardesim daha kötüsünü atlatti simdi 18 yasinda hala iki kücük delik duruyo zarari yokmus

ya herkes izine gidiyo biz kaldik yine mustafa bey yüzünden yolda perisan olur diye gidersekte arabayla gidecektik ilk defa hemde arabayla valla vaz gectim üc gün yol bitermi ya ama icimde gidiyo türkiye burnumda tütüyor o kapikuleden giris yokmu ah ah neyse nasip degilmis seneye ins ama benim deli koca gidecem diyo belki kardesimle gidecekler cok korkuyom onlöari tek göndermeye caydiramiyomda ucakla git diyorum onada yok diyor hevesinde araba yla gitmek

anaaa ben bi kaç sayfa beklemiştim ama kimse yazmamış
zeynam canım benim sıkma canını desemde boş allah korusun ben de
böle bişe duysaydım aynı olurdum ama inşallah geçecektir
bugün dişlerime tekrar gidicem ama kavuşur muyum orası meçhul kendinize iyi bakın ben kaçar

ohooo bugün de kimse yok burada yahu herkes kayıplarda kızlaaar facebook'a üye oldum kaydirigubbakcemile2
ama hiçbişey bilmiyorum beni de alırmısınız aranıza grubunuza dahil edin beni de bana da ne yapmam gerektiğini söleyin yeter

selam hanımlar
zeynacım üzülme canım rabbime güven inş.istanbuldan ii haberlerle gelirsiniz
tüm karne alan çocukları tebrik ediyorum gurur duyun yavrularınızlaaaa
beyazmelk çok sevindim konuşmana ben rahatladım yahuuuu:)

selam kızlar,

ya sabahtan beri girip bakıyorum bir türlü yazamadım, daha doğrusu ne yazacağımı bilemedim
zeynacım tam olarak yazdığın mesajı bulamadım ama anladığım kadarıyla sorun var yiğitte, inan çok üzüldüm canım, kızların yazdıklarından anladığım genellikle bir çoğu kendi kendine iyileşiyormuş bunları duyunca biraz rahatladım ama seni hiç birşeyin rahatlatmayacağınıda biliyorum, inşallah allahın izniyle yiğitte iyileşecektir dert etme kendine canım

günaydın ve iyi pazarlar kızlarr
öncelikle cuma günü en son zeynanın ve beyazmelegın haberlerini okudum bir sürü şey yazdım yazdım ama küt elektrikler gitti ve benim yazdığım herşey buhar oldu
zeynacım çok geçmiş olsun tatlım ama düzelecek herşey allah devasız dert vermesin bunların çözümü çok şükür ki var sen içini rahat tut yeter

beyazmelek iş yeri ile konuşabilmene çok sevindim canım bak ne iyi olmuş konuştuğun senin lehine dönecek inşallah durumlar

başka ne vardı inanın hatılamıyorum tekrar da geçmişe bakamadım doğrusu içerde baba abla anne diye bağıran çığlık atan bir canavar var baba kıoz bağrınıyorlar içerden kimin sesi daha yüksek çıkacak diye :))

dün biz de doktor kontorlümüz vardı doktordaydık aşılarımızı olduk çok şükür gelişimimiz iyiymiş bir sorun yok hırıltıları falan bitirdik .. sonrada annemin günü vardı Duruyu da aldık hep beraber güne gittik .. bizden bu kadar kızlar dilerim herkesler iyidir. vee hepinize tekrar iyi pazarlar diliyorum

ay evet yaaa 7 ayımız kutlu olsun hepimizin

lelal, kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim canım, maşallah duruya

beyazmelek tebrik ederim arkadaşım, sonunda rahatladık hepimiz:))

ben ütü yapıyorum bir mola verdim yoksa buharlaşacaktım

evett asorti zeyna denizanası 7. aylarınız kutlu olsun kızlar

dün 50 günlük bebek gördüm allahım nasıl küçük el kadar
benim cimcime yanında tam dana gibi oldu ay dedim bizde böyleydik ne çabuk büyüyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…