- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.201
Azo gelir gelmez yaz bize haberleri, merakla bekliyoruz. İnşallah güzel haberlerle geleceksin :)
Kızlar o kadar çekinmeyin alttan muayeneden. Sonuçta siz işinizi yapıyorsunuz, doktorlar da işini yapıyor. Üstelik kendinizi ne kadar kasarsanız o kadar canınız yanar. Daha önce test edilmiştir bu söylediğim. Önemli olan rahat olmak. Üstelik Nazlı'nın dediği gibi herkes için geçerli değil bu alttan muayene. Bazı doktorlar buna gerek görebiliyormuş.
Sekretercim sen yine de ye çikolatanı. Benim de yiyince midem bulanıyor ama o gün işi şansa bırakmadım ve çikolata yemiştim. Fakat bizim doktor da geç kalınca bizimki öyle çok oynamadı. Ama hiç oynamamazlık da yapmadı :) Bir dene bakalım seninki ne yapacak. Ama gün içinde yedim geçen gün babası duysun diye. Gerçekten kıpır kıpır oldu hemen. Şeker onları harekete geçiriyor sanırım.
Bu arada bizim yediklerimiz ne kadar sonra bebekle buluşuyor acaba. Tıp bilgisi olan var mııı???
azocum ayak altına koymak için bşey aldım ben 3M marka istedim gönderdiler. ayak yükseltici diye bişey çok rahat oluyo şişmiyo insan. tabure çok yüksek gelir sana pazardan falan böyle minik tabureler var onlardan al bence.
sevgili hamişler aman bol su içmeyi ihmal etmeyin. sıcaklar bir yandan asıl amniyon sıvısının bol olması açısından bol su içmeliyiz. doktorum son gittiğimde uzun uzun anlattı. amniyon sıvısı yeterli olmazsa bebek rahat hareket edemiyormuş özellikle ilerki haftalarda gelişim bozukluğu yapıyormuş. idrarımızın renginden yeterli su içip içmediğimizi kontrol edebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?