2008 Kasım Anneleri

Alttan bakınca bi acı hissetmedim ama.Normalde alttan muayene biraz canımı yakardı ama sanırım bu alet biraz daha mı inceydi yoksa doktor zorlamadan mı baktı bilemiyorum.

Pamukcum avukatın yanında mı çalışıyordun sen?
Üzüldüm canım işten çıkmana.Kısmet işte.Biraz daha bekleselerdi keşke seni.Üzme kendini bebeğine zarar verirsin.Herşey yoluna girer inşallah.

pamukum hayırlısı olsun canım
bebeğin kısmetiyle gelir annesi üzülme vardır bunda da bir hayır
bebeklerimiz daha melek onların rızkını Allah verir merak etme canım

Pamukum, üzüldüm canım işten çıkmana. Ama dediğin gibi her şeyde birk hayır vardır, üzülme. Bu arada doğum ssk işleri falan nasıl olacak. Onları düşünmek için erken ama insanın aklına geliyor.

Dark, ohhh ne güzel sinema seyrediyormuş gibi. Bak büyük ekrandan seyredileceği de hiç aklıma gelmemişti. Sağol canım deneyimlerini aktardığın için. Bak şimdi detaylı ultrasona girecek herkes hazırlıklı gidecek.

pamukum bencede üzülme hayırlısı olsun..
bende işe girdikten 1 ay sonra hamile kaldım..süpriz bi şekilde..sigortamda yapılmamıştı.çıkartacaklar diye çok korktum.gittim dürüstçe konuştum.ister çıkartın çıkartmazsanız biran önce sigortamı yapın diye..sağolsunlar anlayışla karşıladılar.sadece sigortalarımız asgari ücretten olduğu için doğum izin paramı bunun üzerinden alıcam 3 aybenneyaptımki
olsun napalım..her işte bi hayır var.önemli olan bebeğim..
önceki çalıştığım yerden 6 ay ssk dan faydalanabildiğim için burada sigortam yapılana kadar onu kullandım.
sende doktor ve doğum masraflarını bu şekilde halledebilirsin. birkereye mahsus alacağın vizite kağıdını her hastaneye gidişinde fotokopi çektirip kullanabiliyosun..
bilgine..

Kızlar herkese merhaba..

İşlerim yoğundu bugün o yüzden hiç giremedim, ama meraktan da öldüm :) O yüzden çıkmadan bir bakayım dedim..

Fatercim hayırlı olsun, oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Pamukum iş olayına üzüldüm ama boşver sıkma canını, her işte bir hayır vardır dediğin gibi..

Şu vitamin olayına bayaa değinmişsiniz bugün.. Ben üç aya kadar folik asit içtim, sonrasında da gyno ferro sanol verdi doktor ve şu an sadece onu kullanıyorum, başka hiçbir şey de yok.. her seferinde kan ve idrar tahlili yapıyor doktorum ve her şey yolunda diyor.. ben de bu hafta sonu gidince soracağım bakalım şu vitamin olayını.. ben pek sevmiyorum, ne de olsa ilaç diye düşünüyorum ama yine de soracağım. ben balık yiyemediğim için ya balık yağı isteyeceğim, ya da omega 3 vitamini... bakalım ne diyecek..

benim doktorum şu ana kadar hiç ayrıntılı ultrasondan da bahsetmedi, onu da sorayım bari.. adam koskoca prof.. güveniyorum da çok ama buradan okuyunca bazı şeyleri merak da ediyorum.. ama benimki zaten çok doğal.. bana şimdiye kadar hiç öyle şunu ye, bunu yeme, şuna dikkat bile demedi doğru dürüst.. ben sorarsam cevap veriyor.. bakalım bu kez ne olcak..

neyse ben artık çıkıyorum.. yarına kadar herkes kendine iyi baksın arkadaşlar..:1hug:

Kızlar geçen arkadaşımda kaldığımda yataklardaki naftalin kokusundan saatlerce uyuyamadım.Bi de korktum koku bebeğime zarar verirse diye.

Şimdi Julian kakao yağını dökünce aklıma o geldi birden.Nasıl dayanıyorsun o kokuya (
Ben kesin başka odada yatardım.

ben geldim kızlar,
ayrıntılı ultrason konusu hemde 4,5 -5 aylık hamileyken hımmm şaşırdım doğrusu.. sağolasın darkcım öyle bişey söz konusu olursa hazırlıklı olalaım gerçi ben çamaşırımı iyice aşağıya sıyırdığı için hep hazırlıklı gidiyorum.. daha önce tedavilerde çok altdan muayene olduğum için ben tecrübeliyim sanırım..:))
pamukum üzüldüm canım durumuna, gerçekten belkide bir hayır vardır bunda çok üzülme bence...kendine ve bebişine daha çok vakit ayırırsın..

Hoşgeldin Nazlımelek walla bende alttan tecrübeliydiim ama hamile kaldıktan sonra doktorum hiç bakmamıştı.ve bende zaten üstten bakılıyor diye düşünmüştüm.Yinede herkes hazırlıklı gitsin.

Ben çıkıyorum kızlar.Görüşürüz kendinize çok iyi bakın.

azo'cum inş. gösterir bebişin walla sinir bi durum :))

ata_tanem benim de burnum çok kanıyor 1.5 sene önce bi operasyon geçirmiştim ondan sandım ilk seferinde çok da kanamıştı ama hamilelikte normal old. öğrenince rahatladım. Şimdilerde azaldı zaten.

nazlı melek merak etme daha öğrenemeyenler var benim gibi.. inş bi dahaki sefere canım

Ay dark'cım umarım inatçı olmaz walla evde 3 inat naaparız bilemem :))

pamukum dert etme herşeyde bi hayır vardır...dediğin gibi Allah sağlık sıhhat versin

kıslarr günaydın hepinize dün baya bi yogundum yazamadım size ya şu alttan muayene olayı bayagı kafama takıldı benim daha hiç başıma gelmadi hiç kimse bakmadı yani korktum valla bi an düşününce..umarım can yakıcı bi şey degildir ay ben utanırımda şimdiayrıca bugün saat 4 30 da dr gidiyorum oglumu görecegim ve üçlü test içinde kan verecegim dua edin bana ya korkuyorum ben ya bi sorun cıkarsa :sm_confusedff

sekreter sana niye alttan bakılıyo ben kaçırdım orayı şimdi. 18 haftalık görünüyosun nerden çıktı alltan bakmak. 3 lü testlerinde inş.iyi çıkar. genelde iyi oluyo biliyonn:)

sekreter sana niye alttan bakılıyo ben kaçırdım orayı şimdi. 18 haftalık görünüyosun nerden çıktı alltan bakmak. 3 lü testlerinde inş.iyi çıkar. genelde iyi oluyo biliyonn:)

canım bir iki sayfa geriye gidip okursan anlarsın canım benim anlatmam uzun sürer bu detaylı ultrasonla ilgili bi konu .ewt inşallah iii cıkar test sonuçları genelde iii cıkıyo ama insan yinede tedirgin oluyo ama oglumu görecegim içinde mutluyum ve heyecan yaptım acıkcası:dance:

yaa gördüm evt niye alttan bakmışlarkiiii korktum bak şimdi , ben hayatımda iki kere bakıldım biri bebeğin yeri doğru muu diye 5 haftalıkken bakmıştı . şimdi kocaman bebekle bakılır mı yaaa

bu arada bu kızlar nerde bugün.. kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz ya cok mu yogunsunuz ya sizler olmadan tadı cıkmıyo buranın hadi gelin artık yaaaaaaaaaaaa

günaydın herkese,
yeşimcim hadi bakalım inşallah bizde çok sürmeden öğreniriz cinsiyetleri..
azocum bugün gidecektin heralde hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
sekretercim sende bugün oğluşunu görecekmişin hadi bakalım inşallah seninkide kıpır kıpır bir show yapar size..
derincim sanada günaydın canım...
bu arada kızlar her doktor altdan bakmıyordur bunu da kfanıza takmayın.. gerekli görürse bakıyordur yada bazı doktorlar ayrıntılıda organları daha iyi net görmek için bakıyorlardır.. hepimizde böyle olacak diye bişey yok daha önce gidenler oldu hiç vajinal muayeneden bahsedilmedi .. olursada korkmayın ben tecrübeliyim hamile kalmadan önce öyle çok sıkıntılı can yakan bişey değil yani..

ya kıslar bi şey soracagım bahsediyordunuz hep dr gitmeden önce çikolata yedim bebiş bol bol hareket etsin izliyelim diye gercekten faydası olur mu bende yesem gitmeden:uhm:sevmem cikolatayı ama eger faydası olacaksa bebişi hareket ederken görebileceksem yemeyi düşünüyorum :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…