Kızlar herkese merhaba..
İşlerim yoğundu bugün o yüzden hiç giremedim, ama meraktan da öldüm :) O yüzden çıkmadan bir bakayım dedim..
Fatercim hayırlı olsun, oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Pamukum iş olayına üzüldüm ama boşver sıkma canını, her işte bir hayır vardır dediğin gibi..
Şu vitamin olayına bayaa değinmişsiniz bugün.. Ben üç aya kadar folik asit içtim, sonrasında da gyno ferro sanol verdi doktor ve şu an sadece onu kullanıyorum, başka hiçbir şey de yok.. her seferinde kan ve idrar tahlili yapıyor doktorum ve her şey yolunda diyor.. ben de bu hafta sonu gidince soracağım bakalım şu vitamin olayını.. ben pek sevmiyorum, ne de olsa ilaç diye düşünüyorum ama yine de soracağım. ben balık yiyemediğim için ya balık yağı isteyeceğim, ya da omega 3 vitamini... bakalım ne diyecek..
benim doktorum şu ana kadar hiç ayrıntılı ultrasondan da bahsetmedi, onu da sorayım bari.. adam koskoca prof.. güveniyorum da çok ama buradan okuyunca bazı şeyleri merak da ediyorum.. ama benimki zaten çok doğal.. bana şimdiye kadar hiç öyle şunu ye, bunu yeme, şuna dikkat bile demedi doğru dürüst.. ben sorarsam cevap veriyor.. bakalım bu kez ne olcak..
neyse ben artık çıkıyorum.. yarına kadar herkes kendine iyi baksın arkadaşlar..:1hug: